Home / Leuke Moppen / Ajax Moppen

Ajax Moppen

Op deze pagina staan 10 Ajax Moppen. De moppen staan op volgorde van stemmen, de beste Ajax Moppen eerst.

Waarom wil Ajax Douwe Egberts als sponser? Ze geven gratis punten weg.


Wist u al dat Ajax een nieuwe russische voetballer heeft aangekocht? Het schijnt een nieuw talent te zijn, genaamd: Packdibalov


Ajax komt na een verloren wedstrijd de kleedkamer binnen en Arveladze zegt: "Het is allemaal de schuld van die scheids ik zal hem straks een trap onder zijn kont geven." Zegt Adriaanse: "Laat maar, je mist toch!"


Hoe kun je zien dat een auto bij de Oldtimers behoort? Er zit een stikker achterop AJAX LANDSKAMPIOEN


Komt een man voor het eerst in zijn leven in de Arena en hij meteen helemaal blij, want Ajax scoort. Hij weet alleen niet dat dit het Ajax-stadion is, want hij is voor PSV. Dus hij gaat heeel erg hard schreeuwen: "PSV,PSV,PSV,PSV,PSV!" Hij wordt meteen in elkaar gerost en komt in het ziekenhuis. Zegt z'n zoon tegen hem: "Waarom doe je dat nou? Zegt die vader: "Ik weet niet volgens mij zat ik in het uitvak"!


Bij Ajax gaan ze nu weer een nieuwe grasmat aanleggen! Deze keer van een hele hoop A4'tjes. waarom? Ajax is tegenwoordig alleen nog beter op papier.


Ajax is van plan Jan Wouters weer op te gaan stellen!, ze wilden de gemiddelde leeftijd van het team weer wat opvijzelen!


Er staat een man in een voetbalstadion samen met zijn hond, als de wedstrijd PSV-Ajax is afgelopen, gaat de hond janken. Een voorbijganger vraagt verbaast aan de man:,Waarom jankt uw hond?' zegt de man:,omdat Ajax heeft verloren. De voorbijganger:,en wat doet uw hond als Ajax heeft gewonnen? Zegt de man: weet ik niet, ik heb hem pas 3 jaar!


Ajax gaat een cafe openen in de Arena. Ze hebben al elf krukken.


Ajax heeft twee Schotten gekocht... Om de goal mee dicht te timmeren!


 


Pagina's:
(1) 2 3
Categorieën:
Advocaten Ajax Baby Bejaarden Belgen Blondje Boeren Cafe Chinezen Computer Dieren Dokter Droge Duitsers Engelse Feyenoord Flauwe Gekken Geloof Goeie Grappige Grove Harde Homo Honden Jantje Katten Kerstmis Kinder Korte Moppen Mannen Nederlanders Pastoor Politiek School Schoonmoeder Schuine Sinterklaas Slechte Sterren Raadsels Relatie Vieze Voetbal Voor volwassenen Vrouwen 1 April