Home / Leuke Moppen / Baby Moppen

Baby Moppen

Op deze pagina staan 10 Baby Moppen. De moppen staan op volgorde van stemmen, de beste Baby Moppen eerst.

Wat is het toppunt van Babycriminaliteit? Joyrijden op een driewieler.


Wat is het toppunt van sm? Een baby met een leren luier aan.


Hoe krijg je een homo baby aan het janken? De speen uit zijn kont trekken.


Hoe heet het kind van een telefoon? een babyfoon!


Wat is het verschil tussen een varken en een baby? een varken luiert in de poep en een baby poept in een luier.


Het meest vervelende aan het leven is de manier waarop het eindigt; aan het eind ga je dood. Daarom zou het leven eigenlijk andersom moeten zijn. Ongeveer zo.......... 1. Eerst ga je dood. Ach dan heb je dat alvast achter de rug. 2. Dan breng je een aantal jaren door in het bejaardentehuis. Beetje bingoën en kaarten. Je gaat steeds beter zien en horen en krijgt je mooie bos haren weer terug! Zelfs je echtgenoot gaat er weer een beetje fatsoenlijk uitzien, wat weer gevolgen heeft m.b.t. andere seksuele gevoelens waarvan je niet wist dat ze er waren... Er wordt goed voor je gezorgd totdat je er op je 65e uit wordt gegooid omdat je te jong bent. 3. Vervolgens krijg je van de baas een gouden horloge en ga je werken. Je begint rustig aan met veel vrije dagen en naarmate je er langer werkt word je alleen maar minder gestresst. Je sexuele gevoelens spelen nog meer op, nu het lichaam van je levenspartner steeds goddelijkere vormen begint aan te nemen... 4. Na een jaartje of 40 te hebben gewerkt ben je jong genoeg om je pensioen te gaan vieren. Aan school hoef je nog niet te denken. Je gaat elk weekend feesten, probeert alcohol en drugs uit, want over 25 jaar is het toch het einde. Je neemt lekkere vakanties naar Spanje en gaat iedere winter (aprs)kiën, want je hebt 40 jaar een goede baan gehad en dus geld zat. 5. Nu ben je klaar om je studententijd in te gaan. Je gaat je verder bekend maken met de alcoholische drankjes en XTC-tjes. Leren en huiswerk maken? Joh, da's niet nodig. Je hoeft toch niet meer te gaan werken. 6. Op je 12e ga je naar de basisschool. Je hebt geen enkele verantwoordelijkheid en je kan zoveel spelen als je wilt. 7. Dan wordt je baby en na een paar jaar kruip je lekker een vrouw in. Je brengt je laatste negen maande zwevend door. 8. Dan nadert je einde en JE EINDIGT ALS EEN SPETTEREND ORGASME!!


Het zit in de hoek van de kamer, en wordt steeds roder? Een baby die met een scheermesje speelt


Een vrouw komt in het ziekenhuis aan om te bevallen. Na de bevalling komt de dokter naar de vrouw toe en zegt: Er is iets vreemds met de baby, zijn hoofdje is blank en zijn lichaam is donker. Zegt de vrouw: ik ben alang blij dat hij niet blaft.


Wat is het toppunt wan stoerheid? Andwoort:een baby in een leren luier stoppen


Wat is het verschil tussen een koe en een baby?Een koe drinkt water en geeft melk, en een baby drinkt melk en geeft water.


 


Pagina's:
(1) 2 3 4
Categoriën:
Advocaten Ajax Baby Bejaarden Belgen Blondje Boeren Cafe Chinezen Computer Dieren Dokter Droge Duitsers Engelse Feyenoord Flauwe Gekken Geloof Goeie Grappige Grove Harde Homo Honden Jantje Katten Kerstmis Kinder Korte Moppen Mannen Nederlanders Pastoor Politiek School Schoonmoeder Schuine Sinterklaas Slechte Sterren Raadsels Relatie Vieze Voetbal Voor volwassenen Vrouwen 1 April