Home / Leuke Moppen / Bejaarden Moppen

Bejaarden Moppen

Op deze pagina staan 10 Bejaarden Moppen. De moppen staan op volgorde van stemmen, de beste Bejaarden Moppen eerst.

Er is een oude man die Arthur heet. Hij is in de 90 jaar oud. Zijn vrouw Sarah, is 88. Helaas zijn ze te oud voor sex, dus het enige wat sarah doet is s'nachts zijn penis vasthouden, zo gaan ze slapen. Op een nacht komt Arthur niet naar Sarah's bed toe, ook de volgende nacht is hij er niet. Een week lang slaapt Sarah alleen. Als ze hem die avond ziet vraagt ze hem: maar Arthur, waarom kom je nou nooit meer bij mij slapen. Arthur: Ik zal heel eerlijk zijn Sarah. Ik heb de afgelopen week bij Marianne geslapen,(ook 88) Sarah: Maar wat heeft zij dan dat ik niet heb Arthur: parkinson


Een oud bejaard koppel ging als weekenduitstap naar de plaats waar ze elkaar het eerst ontmoet hebben. Terwijl ze in het café zitten zegt de oude man: "Herinner je nog Marie, de eerste keer dat ik je leerde kennen, nu al een goede 50 jaar geleden? Toen we het café verlieten, om de hoek achter de stelling gingen en ik je een goede beurt gaf langs achter." "Maar, natuurlijk herinner ik me dat lieveling", antwoordt de oude dame met een grijns op haar gezicht. "Awel, voor de goeie oude tijd, laten we nog eens naar daar gaan, dan geef ik je nog eens een beurt langs achter." zegt de oude man. Het bejaarde koppel betaalt de rekening en verlaat het café. Een jonge vent welke op de bank naast hen zat, had hun gesprek gehoord en was bij zichzelf aan het denken dat het wel grappig moet zijn om zo"n bejaard koppel nog eens bezig te zien. Dus staat hij op en volgt het bejaarde koppel. Even later ziet hij de twee achter de stelling. Het oude dametje trekt haar panty"s naar beneden en heft haar rok op. De oude man trekt z"n broek tot op z"n enkels en pakt haar vast bij haar billen. De oude dame grijpt vervolgens het ijzeren hek vast. Wat er volgt is 40 minuten van de meest atletische sex die de jonge vent ooit gezien heeft. De oude man beukt erop los tegen een snelheid die alleen maar te omschrijven is als "fenomenaal". De benen vliegen in de lucht, de beweging is wazig en ze stoppen geen seconde... Uiteindelijk storten ze in elkaar en blijven een uur lang onbeweeglijk op de grond liggen. De jonge vent staat perplex. Nog nooit in z"n leven heeft hij iets gezien dat hiermee te vergelijken was, noch in de films, noch van z"n vrienden, noch van z"n eigen ervaringen. Na wat hij juist gezien heeft, zegt hij tegen zichzelf: "Ik moet z"n geheim kennen. Moest ik er nu zo kunnen invliegen, amai." Ondertussen is het bejaarde koppel terug bij hun positieven en zijn ze weer deftig gekleed. Nadat de jonge vent al z"n moed bij elkaar geraapt heeft, stapt hij op de oude man af en zegt: "Meneer, in gans mijn leven heb ik nog nooit iemand zo van gat zien gaan, laat staan op uw leeftijd. Wat is uw geheim, kon je dat 50 jaar geleden ook al?" Waarop de oude man zegt: "Mijn zoon, 50 jaar geleden zat er nog geen stroom op dat hek."


Het heeft 2 tanden en honderd ogen wat is het? antwoord:een bus vol bejaarden!


Een oude man verdient een centje bij door het delven van graven op begraafplaats Zorgvliet, hartje zomer dus hij denkt "Wat een hitte!" En komt uit dat graf van 3 meter en staat uit te puffen op zijn schop, 't schuim in z'n naad van de hitte, komt er 'n echt Jordanees jochie langs en zegt: "Lekker he ouwe effe d'ruit!"


Bij ons in het bejaarden huis krijgen de mannen boven de 70 de viagra pil. 's morgens een halve, 's avonds een hele, de halve zodat ze niet over hun schoenen pissen en de hele zodat ze niet uit bed rollen!


Bart vraagt aan z'n moeder: "Waarom krijgen heel veel mensen grijze haren?" Moeder:"Als kinderen heel erg zeuren en vervelend zijn, dan krijg je daar grijze haren van." Bart:"O, nu snap ik waarom oma grijze haren heeft!"


Opa en oma zijn 50 jaar getrouwd. Ze krijgen een mediaspeler. Dezelfde avond willen ze een film huren. Opa: "Doe maar een seksfilm." Oma: "Hard of soft?" Opa: "Doe maar hard want ik ben nogal doof!"


Een bejaard echtpaar ging voor een uitstapje naar de plaats waar ze elkaar voor het eerst ontmoet hebben. Terwijl ze in het café zitten zegt de oude man: "Herinner je nog Marie,de eerste keer dat ik je leerde kennen, nu al een goede 50 jaar geleden? Toen we het café verlieten, om de hoek bij het hek achter de fietsstalling gingen en ik je een goede beurt gaf?" "Maar, natuurlijk herinner ik me dat lieveling", antwoordt de oude dame met een grijns op haar gezicht. "Ach, voor de goeie oude tijd, laten we nog eens daar naar toe gaan, dan geef ik je nog eens een beurt", zegt de oude man. Het bejaarde koppel betaalt de rekening en verlaat het café. Een jonge vent die op de bank tegenover hen zat, had hun gesprek gehoord en bedacht zich dat het wel grappig moet zijn om zo'n bejaard koppel nog eens bezig te zien. Dus staat hij op en volgt ze. Even later ziet hij de twee achter de fietsstalling. Het oude dametje trekt haar panty's naar beneden en heft haar rok op. De oude man trekt z'n broek tot op z'n enkels en pakt haar vast bij haar billen. De oude dame grijpt vervolgens het ijzeren hekken vast. Wat er volgt is 40 minuten van de meest atletische sex die de jonge vent ooit gezien heeft. De oude man beukt erop los tegen een snelheid die alleen maar te omschrijven is als "fenomenaal". De benen vliegen in de lucht en ze stoppen geen seconde, de man is niet te stoppen en geeft zijn vrouw er flink van langs... Uiteindelijk storten ze in elkaar en blijven een half uur lang onbeweeglijk van de vermoeidheid op de grond liggen. De jonge vent staat perplex. Nog nooit in z'n leven heeft hij iets gezien dat hiermee te vergelijken was, noch in films, noch van z'n vrienden, noch van z'n eigen ervaringen. Na wat hij juist gezien heeft, zegt hij tegen zichzelf, "ik moet z'n geheim kennen. Als ik dat toch eens ook zou kunnen!" Ondertussen is het bejaarde koppel terug bij hun positieven en zijn ze weer deftig gekleed. Nadat de jonge vent al z'n moed bij elkaar geraapt heeft, stapt hij op de oude man af en zegt, "meneer, in mijn hele leven heb ik nog nooit zo iets wilds gezien, laat staan op uw leeftijd. Wat is uw geheim, kon u dat 50 jaar geleden ook al?", Waarop de oude man zegt, "Mijn zoon, 50 jaar geleden zat er nog geen stroom op dat stomme hek."


Opoe loopt in een super-minirok en op paalschoenen door de Kalverstraat tot er een agent op haar afkomt en wat wil zeggen. Ze is hem echter voor en zegt jongeman we leven in 2000 en dan mag je er net zo bijlopen als je zelf wilt ook al ben je 85 jaar. Waarop de agent zegt: Mevrouw hoe u er bijloopt moet u zelf weten maar mag ik u er even op attenderen dat uw linker tiet onder uw rokje vandaan komt.


Er zit een oude man op straat te huilen. Een voorbijganger vraagt: "Waarom huilt u?" De oude man "Ik heb een goed pensioen een groot huis een blonde stoot van 25 en zij kookt elke avond iets heel lekkers voor me en ik heb elke nacht een hete geile en lekkere nacht met haar." Dan vraagt de voorbijganger: "Dus wat is dan je probleem?" Zegt de oude man: "Ik ben vergeten waar ik woon!"


 


Pagina's:
(1) 2 3
Categoriën:
Advocaten Ajax Baby Bejaarden Belgen Blondje Boeren Cafe Chinezen Computer Dieren Dokter Droge Duitsers Engelse Feyenoord Flauwe Gekken Geloof Goeie Grappige Grove Harde Homo Honden Jantje Katten Kerstmis Kinder Korte Moppen Mannen Nederlanders Pastoor Politiek School Schoonmoeder Schuine Sinterklaas Slechte Sterren Raadsels Relatie Vieze Voetbal Voor volwassenen Vrouwen 1 April