Bejaarden Moppen
Home / Leuke Moppen / Bejaarden Moppen

Bejaarden Moppen

Op deze pagina staan 10 Bejaarden Moppen. De moppen staan op volgorde van stemmen, de beste Bejaarden Moppen eerst.

Zit een oud verkreukeld dametje in het park met haar tas op schoot.
Opeens komt er een vent aanhollen, grist het tasje van haar schoot en zet het op een rennen waarop de dame hem keihard naroept: 'Hee, hee jij daar;
wordt er tegenwoordig niet meer betast?'

Stem

Drie oudere zusters wonen samen in een huis.
Op een dag neemt de oudste van 96 een bad.
Ze stapt eerst met een voet in het water en schreeuwt dan naar haar zusters: 'Ging ik nou in bad of kwam ik er net uit?'
De tweede zuster roept van beneden: 'Ik kom wel even kijken.'
Halverwege de trap roept ze: 'Ging ik nou de trap op of ging ik er nou af?'
De jongste zus van 92 roept naar beide zusters: 'Ik hoop echt dat ik nooit zo vergeetachtig word als jullie twee', en ze klopt het af op de houten tafel.
'Ik kom jullie helpen, maar kijk eerst even wie er aan de deur is.'

Stem

Een oude man verdient een centje bij door het delven van graven op begraafplaats Zorgvliet, hartje zomer dus hij denkt 'Wat een hitte!'
En komt uit dat graf van 3 meter en staat uit te puffen op zijn schop, 't schuim in z'n naad van de hitte, komt er 'n echt Jordanees jochie langs en zegt: 'Lekker he ouwe effe d'ruit!'

Stem

Oma heeft haar haren heel kort laten knippen.
Haar kleinzoon ziet haar voor het eerst met het nieuwe kapsel en zegt: 'Oma, je ziet er niet meer uit als een oude vrouw.' Oma glundert en zegt: 'Dank je wel, jongen.
Hoe zie ik er dan wel uit?'
'Als een oude man!'

Stem

Mieke wou een brief aan oma schrijven ze schreef: lieve oma, ik schrijf heel langzaam omdat ik weet dat u niet snel kan lezen.

Stem

Het heeft 2 tanden en honderd ogen wat is het?
antwoord:een bus vol bejaarden!

Stem

Jan Peter Balkenende wil het Nederlands gepeupel tonen dat hij echt niet zo slecht is als hij eruit ziet en gaat een bejaardenhuis bezoeken.
Hij komt in een grote hal, vol met gezellige zitjes en vol planten.
Opeens ziet hij een oude dame in rolstoel bij het raam zitten.
Hij gaat naar haar toe en vraagt: 'Weet u wie ik ben?'
Het vrouwtje kijkt Balkenende meelijwekkend aan en zegt: 'Ga maar even naar de receptie.
'Daar weten ze wel wie je bent.'

Stem

Een man loopt samen met zijn oude vader en 15 kinderen naar de bushalte als de bus eraan komt kunnen alleen maar 15 personen de bus nog in.
de man en zijn oude vader besluiten te gaan lopen.
eenmaal aan het lopen zegt de man tegen zijn vader kunt u geen rubbertje aan het uiteinde van je doen, dan heb ik geen last van dat getik, zegt die opa, al had jij aan het eind van jouw stok nouw een rubberje gedaan, had ik nu in lekker de bus gezeten!

Stem

Een 92-jarige man en een 94-jarige vrouw zitten bij de advocaat.
De advocaat zegt:'Nou meneer en mevrouw, de scheiding is nu definitief rond.
Maar ik heb eigenlijk nog een vraag:'waarom gaat u op zo'n hoge leeftijd nog scheiden??''
Waarop de hoogbejaarde man zegt: 'Nou, we hebben gewacht totdat de kinderen dood waren'.

Stem

Opoe loopt in een super-minirok en op paalschoenen door de Kalverstraat tot er een agent op haar afkomt en wat wil zeggen.
Ze is hem echter voor en zegt jongeman we leven in 2000 en dan mag je er net zo bijlopen als je zelf wilt ook al ben je 85 jaar.
Waarop de agent zegt: Mevrouw hoe u er bijloopt moet u zelf weten maar mag ik u er even op attenderen dat uw linker tiet onder uw rokje vandaan komt.

Stem
 


(1) 2 3

Categorieën:
Advocaten Ajax Baby Bejaarden Belgen Blondje Boeren Cafe Chinezen Computer Dieren Dokter Droge Duitsers Engelse Feyenoord Flauwe Gekken Geloof Goeie Grove Harde Homo Honden Jantje Katten Kerstmis Kinder Korte Moppen Leger Mannen Nederlanders Pastoor Politie Politiek School Schoonmoeder Schuine Sinterklaas Slechte Sport Sterren Raadsels Relatie Vieze Voetbal Voor volwassenen Vrouwen 1 April