Home / Leuke Moppen / Belgen Moppen

Belgen Moppen

Op deze pagina staan 10 Belgen Moppen. De moppen staan op volgorde van stemmen, de beste Belgen Moppen eerst.

Een Belg liep met zijn oor helemaal in het verband. Een Nederlander kwam hem tegen en vroeg: "Wat is er met jou gebeurd?" De Belg antwoordde: "Ik was aan het strijken toen de telefoon ging"


De Belgen hebben wat nieuws uitgevonden. Overdekt vliegveld.


Een Amerikaan komt bij de kannibalen in een restaurant. Hij vraagt de menu-kaart en leest: "Broodje Canadees $5.00, Broodje Hollander $5.00, Broodje Belg $70.00". Hij bestelt een broodje Belg en vraagt waarom deze zo duur is. De ober antwoordt: "U heeft zeker nooit een Belg schoongemaakt?"


2 Belgen zitten naast elkaar . De ene heeft een spiegel bij zich en kijkt erin. Hij zegt: "Verrek, die gozer ken ik!" Pakt de ander het spiegeltje , kijkt erin en zegt: "Natuurlijk ken je die; dat ben ik!"


In België spelen ze ook "Wie van de drie". Dat gaat als volgt:De eerste kandidaat zegt: "Mijn naam is Lowieke en ik ben doofstom". De tweede kandidaat zegt ook: "Ik ben Lowieke en ik ben doofstom". De derde beweegt alleen zijn mond. Wie is nu Lowieke?


Twee Belgische bouwvakkers zijn op een bouwplaats bezig waar een kantorentoren zal verrijzen. Op een gegeven moment moet die ene hoog nodig pissen. "Amai Sjefke, ik moet zo nodig pinkelen." "Maar dat gaat toch niet Franske. Ge kunt nog niet naar beneden staan pinkelen. Nou vooruit dan maar, ga de gij maar aan het eind van dienen balk staan daar." "Maar dan val ik zo naar beneden." "Wacht dan ga ik wel aan den andere einde van dienen balk staan." Zo gezegd, zo gedaan. De eerste bouwvakker staat lekker te pinkelen en die ander houdt de balk tegen. Dan gaat ineens de pauzefluit en, u raadt het al, de bouwvakker die de balk tegenhield loopt weg met alle gevolgen vandien. Enige weken later zitten een Nederlander, een Fransman en een Belg in een café niet ver van deze bouwput op te scheppen over het direkt naar een vrouw toegaan. De Nederlander zegt: "Wij vragen een vrouw gewoon eerst een avondje mee uit." "Ach," zegt die Fransoos, "wij doen het nog direkter. Diner bij kaarslicht en een open haard doen wonderen" Waarop de Belg hard begint te lachen. "Amai, wat een omweg zeg. Ik liep laatst in dezen zelfde straat en daar komt zo enen bouwvakker naar beneden met zijnen piemel al uit den broek bungelend, roepend; Kuuuuuuuuuuttttttttttttttttttttttttt!"


Een Belg rijdt in zijn fiatje over een zandweggetje achter een nederlander met een mercedes aan. Maar de mercedes rijdt niet echt door dus de Belg begint met lichtflitsen de nederlander op te dringen. Op het laatst rijdt hij zelfs zo dicht bij dat hij tegen de mercedes aanrijdt. Nou dat pikt die nederlander dus niet en hij stapt zijn auto uit, tekent een cirkel in het zand, pakt de Belg uit zijn auto, zet hem in de cirkel en zegt: Als je die cirkel uitkomt, nou dan ben je nog niet jarig! Vervolgens gaat de nederlander naar de kofferbak van zijn auto, pakt een honkbalknuppel en slaat vervolgens dat hele fiatje in puin. Als de nederlander zo bezig is begint ineens die Belg heel hard te lachen. "Jongen wat is er nou? Ik sla je hele fiat in puin en jij staat daar maar wat te lachen?" "Jamaar, hihihi, ik ben zonder dat je het zag al 3x uit de cirkel geweest!"


Er is een Belg gestikt tijdens het drinken van melk! Een dolle koe ging op hem zitten!


De Belgen hebben weer wat nieuws uitgevonden: Vliegtuigen die op stroom werken. Ze hebben het al met verlengsnoer geprobeerd.


Waarom staat een Belg altijd voor het raam als het bliksemt? Hij denkt dat hij dan op de foto komt.


 


Pagina's:
(1) 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47
Categoriën:
Advocaten Ajax Baby Bejaarden Belgen Blondje Boeren Cafe Chinezen Computer Dieren Dokter Droge Duitsers Engelse Feyenoord Flauwe Gekken Geloof Goeie Grappige Grove Harde Homo Honden Jantje Katten Kerstmis Kinder Korte Moppen Mannen Nederlanders Pastoor Politiek School Schoonmoeder Schuine Sinterklaas Slechte Sterren Raadsels Relatie Vieze Voetbal Voor volwassenen Vrouwen 1 April