Home / Leuke Moppen / Beste Moppen

Beste Moppen

Op deze pagina staan 10 Beste Moppen. De moppen staan op volgorde van stemmen, de beste moppen eerst.
Bedankt!

Twee kaarsen branden in de livingroom. De ene zegt tegen de andere... "Ga jij vanavond uit?"


Er zijn twee eenden aan het vliegen in de lucht. Zegt de ene eend tegen de andere: "Pas op, een muur". Zegt de andere eend: "Kwak".


Een man vertelt zijn vrouw dat hij van haar wil scheiden. Wat! roept ze uit, Betekent dit dat je genoeg van me hebt gekregen?! Nee, antwoordt de man, Dat betekent dat ik NIET genoeg van je heb gekregen!


Wat zou er gebeuren als de wereld 30x sneller zou draaien? Elke dag salaris en de vrouwen bloeden dood!


Meldt een man zich bij de krant die zegt dat hij Jezus is en dat zal bewijzen ook door over het water te lopen in het plaatselijke zwembad.De redacteur van de krant belt de hele wereld rond voor dit fenomeen en op de bewuste dag verzamelt de hele wereldpers zich rond het zwembad met Jezus in hun midden. Jezus stapt op het water en zinkt direct als een baksteen, als de wereldpers hem voor gek begint te verklaren zegt Jezus: Ja, maar vorige keer had ik die gaten nog niet in mijn poten.


Een Belg liep met zijn oor helemaal in het verband. Een Nederlander kwam hem tegen en vroeg: "Wat is er met jou gebeurd?" De Belg antwoordde: "Ik was aan het strijken toen de telefoon ging"


Een Belgische aannemer word gevraagd de (vuile) geluidsmuur van 5 km aan de E40 te verven. Slim als ie is gaat hij hiervoor de Nederlander Jaap aanspreken. De eerste dag verft Jaap 2.5 km. Wauw denkt de Belg dat gaat hier morgen gedaan zijn. Mis. Tweede dag verft Jaap maar 1.25 km. Slechte dag denkt de Belg we zullen morgen zien. Derde dag 500m en dat gaat zo door. Op het einde van de week is de zaak compleet, maar de Belg vraagt Jaap hoe het komt. "Nou", zegt Jaap, "in het begin staat de pot nog dichtbij maar op het einde is dat wel een afstand hoor."


Jongens zijn net wespen eerst de steek dan de bult. Jongens zijn net sigaretten hoe harder je trekt hoe heter ze worden Jongens zijn net loodgieters ze denken alleen maar aan pijpen Jongens zijn net postbodes ze gaan van gleuf naar gleuf


Er komt een dronken man een café uit. De klok slaat vier uur in de ochtend. Dan zegt de dronken man: "Ik weet heus wel dat het twee uur is, dat hoef je me niet twee keer te vertellen!"


Laatst zag ik een man op een spijkerbed liggen. Ik vroeg: "Bent u Fakir?" Zegt hij: "Nee, alleen op Dinsdag!"


 


Pagina's:

Categorieën:
Advocaten Ajax Baby Bejaarden Belgen Blondje Boeren Cafe Chinezen Computer Dieren Dokter Droge Duitsers Engelse Feyenoord Flauwe Gekken Geloof Goeie Grappige Grove Harde Homo Honden Jantje Katten Kerstmis Kinder Korte Moppen Mannen Nederlanders Pastoor Politiek School Schoonmoeder Schuine Sinterklaas Slechte Sterren Raadsels Relatie Vieze Voetbal Voor volwassenen Vrouwen 1 April