Home / Leuke Moppen / Beste Moppen

Beste Moppen

Op deze pagina staan 10 Beste Moppen. De moppen staan op volgorde van stemmen, de beste moppen eerst.

Zit een man in het cafe met een heel mooi groot horloge.Op een gegeven moment loopt er een meisje naar toe en zegt:wat heeft u een groot en mooi horloge meneer. Waar op de man zegt:ja weet je wat ik er allemaal mee kan ik kan er mee het internet op ik kan er mee kijken in het witte huis en zelfs kan ik zien dat jij geen slipje aan hebt. Nou zegt het meisje ik heb wel een slipje aan.Waar op de man zegt:shit loopt mijn horloge weer een uur voor!


Er komt een dronken man een café uit. De klok slaat vier uur in de ochtend. Dan zegt de dronken man: "Ik weet heus wel dat het twee uur is, dat hoef je me niet twee keer te vertellen!"


Wat is het verschil tussen een prostituee, een minnares en een echtgenote? - Een prostituee zegt: "Ben je nu nog niet klaar?" Een minnares zegt: "Ben je nu al klaar?" Een echtgenote zegt: "Zullen we het plafond weer eens gaan witten?"


Clinton ontmoet een Geest en hij mag 1 grote wens doen. Nou zegt Clinton: "Ik wil graag een oplossing voor de Midden-Oosten problematiek. "Oei dat is wel erg veel!" zegt de geest, "kan je niet wat anders wensen?" "Dan wil ik graag dat het seks-schandaal wordt opgelost" zegt Clinton. De Geest: "Goed, laten we de kaart van Irak er eens bij pakken..."


Een dominee, een priester, en een rabbijn zitten wat te praten en het gesprek komt op een gegeven moment op de collecte-gelden, en wat ze hier mee doen. De priester zegt, "Wat ik doe is het volgende. Eerst teken ik een cirkel op de grond. Dan gooi ik het geld omhoog, en alles wat buiten de cirkel valt is voor mij, en alles wat binnen de cirkel valt gaat naar God." "Hm, ik doe iets soortgelijks", zegt de dominee, "Alleen trek ik een streep op de grond. Ik gooi het geld omhoog; alles wat links van de streep valt is voor mij, en alles wat rechts van de streep valt gaat naar God." "Nou" zegt de rabbijn, "Ik hou er van om God er persoonlijk in te betrekken, Hem wat meer inspraak te geven. Ik gooi het geld omhoog, en alles wat Hij vangt mag Hij houden."


Twee kaarsen branden in de livingroom. De ene zegt tegen de andere... "Ga jij vanavond uit?"


Waarom heeft de paus een groene telefoon? Om te telefoneren natuurlijk!


Chantal krijgt voor het eerst spitzen op balletles. Ai, dat doet zeer! Thuis zegt ze verongelijkt tegen haar moeder: "Waarom nemen ze geen grote mensen? Dan hoeven wij niet op onze tenen te gaan staan!"


Komt een man bij de dokter die klaagt over het kleine formaat van zijn penis. In pornofilms heeft hij wel eens zwarte mannen gezien die een piemel hebben die wel dubbel zo groot is als de zijne. Of de dokter er niet iets voor heeft. De dokter krabt zich eens achter zijn oor, en zegt dat er eigenlijk maar een ding aan te doen is: er een stoeptegel aanhangen. Een paar weken later komt de dokter de man (wijdbeens lopend, met een lange regenjas aan) tegen op straat. 'En', vraagt de dokter, 'wordt-ie al langer'. 'Nou', antwoordt de man, 'langer wordt-ie nog niet, maar hij wordt al wel goed zwart!'


Jefke ging naar de slager en hoort daar toevallig het woordje "lul". Hij gaat naar huis en vraagt aan zijn moeder wat het betekent. Moeder: "Lul, ...euh... dat is een jasje." Jefke gaat buiten spelen en hoort daar (weer) toevallig het woordje hoer vallen. Hij gaat naar huis en vraagt moeder wat het betekent. Moeder: "Hoer ...eum... dat is een verkoudheid." Jefke gaat naar de jeugdbeweging en hoort daar het woordje neuken. Hij gaat naar huis en vraagt moeder wat het betekent. Moeder: "Neuken ...euh... dat is koken." Een beetje later komt nonkel Jan en Jefke zegt tot hem: "Nonkel, hangt uwe lul maar aan de kapstok, ons vader ligt met een hoer in bed en ons moeder is in de keuken aan 't neuken ..."
Pagina's:

Categoriën:
Advocaten Ajax Baby Bejaarden Belgen Blondje Boeren Cafe Chinezen Computer Dieren Dokter Droge Duitsers Engelse Feyenoord Flauwe Gekken Geloof Goeie Grappige Grove Harde Homo Honden Jantje Katten Kerstmis Kinder Korte Moppen Mannen Nederlanders Pastoor Politiek School Schoonmoeder Schuine Sinterklaas Slechte Sterren Raadsels Relatie Vieze Voetbal Voor volwassenen Vrouwen 1 April