Home / Leuke Moppen / Dieren Moppen

Dieren Moppen

Op deze pagina staan 10 Dieren Moppen. De moppen staan op volgorde van stemmen, de beste Dieren Moppen eerst.

Weet je hoe een olifant een tampon in doet? Hij gaat op een schaap zitten


Een kleine nerts komt aan de hemelpoort. Sint pieter begroet hem en zegt: Jij hebt zoveel meegemaakt op de Aarde. Ze hebben jacht op jou gemaakt,je gestroopt.... je mag een wens doen! O ja? vraagt het nertsje. Dan zou ik graag een een mantel willen hebben van oude wijven.


Een hond, een aap en een beer gaan allen in dienst. Ze willen alle drie niet in dienst en proberen er onderuit te komen. De hond wordt gekeurd en breekt zijn staart. Een hond zonder staart heeft geen richtingsgevoel, hij moet een eind lopen, maar hij zwabbert behoorlijk. Hij mag niet in dienst. De aap wil ook niet in dienst, hij besluit om zijn hand te breken, want een aap zonder goede hand kan niet klimmen, aan een aap die niet kan klimmen heb je niets. De hond en de beer vragen hoe het ging, en de aap zegt dat hij moest klimmen, en afgekeurd werd. De beer wil ook niet in dienst, maar ze weten slecht wat ze er mee aan moeten. Dan besluit de aap om de beer z'n tanden uit te slaan, want aan een beer die niet kan bijten heb je niets. Hij wordt gekeurd en komt terug. En hoe ging het vragen de hond en de aap."Ik bfenf fafgfekfeudf sfant fik fas vijf kilo fte sfaar" lispelt de beer.


Op een dag vraagt kindje kameel aan moeder kameel: waarom hebben wij kamelen toch zo'n grote voeten. Antwoord moeder: dan kunnen wij beter door het losse woestijnzand lopen. Dan vraagt kindje kameel waarom kamelen toch twee van die bulten op hun rug hebben. Antwoord moeder kameel: dan kunnen wij veel drinken meenemen want in de woestijn is weinig water. Antwoord kindje: waarom zitten wij dan in Artis?


De olifanten voetbalden tegen de andere dieren en de olifanten stonden op flink op winst toen de rust aan brak. Na de rust kwamen de andere dieren weer het veld op met een duizendpoot en die ging me er toch even tegenaan zodat de eindstand 28-8 was voor de andere dieren. Vragen de toeschouwers aan de duizendpoot, die luide wordt toegejuicht, waarom kwam je pas na de rust? Nou zegt die, ik was net klaar mijn voetbalschoenen aan te trekken.


Een jager vond een konijn, maar het konijn vond dat niet!


Er staat een kleine eekhoorn voor een brug. "Mooie brug" denkt hij. "Wel een beetje gammeltjes. Zou deze brug mij wel houden?" Plots valt zijn oog op een houten bord. WAARSCHUWING! staat er in grote letters. EEKHOORNTJES MOGEN ALLEEN IN HUN EENTJE DEZE BRUG OVER. ANDERS STORT DE BRUG IN. "Geen probleem" denkt de kleine eekhoorn. "Ik ben in mijn eentje. En hij stapt de brug op. Met een donderend geraas stort de brug in... Hoe kan dat? Oplossing: Een gewaarschuwd eekhoorn telt voor twee!


Een tekkel die tekkelde een andere tekkel die tekkel die werd getekkeld tekkelde de andere tekkel zo tekkelden de tekkels elkaar


Wat is het verschil tussen een koekje en een olifant? Een olifant kan je niet in de thee soppen.


Vier schildpadden gingen picknicken. Ze namen koekjes, bier, en appels mee. Na een jaartje of 20 waren ze op de plek aangekomen. Ze wilden eerst bier drinken, maar toen zagen ze dat ze de flesopener vergeten waren. Dus moest iemand terug Temel (de jongste) moest terug. Hij zei:"Ik ga op 1 voorwaarde jullie moeten niks eten." De anderen vonden het goed.Dus Temel ging. En Temel was al 1 jaar onderweg 2, 3, 4 jaar en na een jaartje of 15 werd een oude schildpad ziek. De anderen vroegen wat is je laatste wens. Hij zei: "Ook al hebben we het beloofd, maar ik wil 1 koekje." En precies op het moment dat hij het koekje in z'n mond stopte. Sprong Temel uit de struiken en zei: " Zie je wel, ik ga gewoon niet."


 


Pagina's:
(1) 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Categoriën:
Advocaten Ajax Baby Bejaarden Belgen Blondje Boeren Cafe Chinezen Computer Dieren Dokter Droge Duitsers Engelse Feyenoord Flauwe Gekken Geloof Goeie Grappige Grove Harde Homo Honden Jantje Katten Kerstmis Kinder Korte Moppen Mannen Nederlanders Pastoor Politiek School Schoonmoeder Schuine Sinterklaas Slechte Sterren Raadsels Relatie Vieze Voetbal Voor volwassenen Vrouwen 1 April