Home / Leuke Moppen / Dokter Moppen

Dokter Moppen

Op deze pagina staan 10 Dokter Moppen. De moppen staan op volgorde van stemmen, de beste Dokter Moppen eerst.

Een man komt bij de dokter en zegt tegen hem: "Dokter, ik word door iedereen zo slecht verstaan." Waarop de dokter antwoordt: "Nee hoor, het is juist prachtig weer!"


Een man belt zijn dokter met de volgende mededeling: Dokter volgens mij is mijn vrouw al 3 dagen dood. Dokter: "Hoe heeft U dat geconstateerd mijnheer." Man: "Nou de seks is wel hetzelfde, maar de vaat stapelt zich al 3 dagen op."


Komt een vrouw bij de dokter en zegt: "Dokter, ik heb last van een verkoudheid." De dokter loopt op haar af en knijpt in haar borsten.De vrouw zegt zwaar beledigd: "Dokter, wat doet u nou?" Antwoordt de dokter: " Ik werk bij Artsen zonder grenzen.


Een man komt bij z'n huisarts. "Dokter", zegt hij:" ik heb een lastig probleem". "Als ik met mijn vrouw seks gehad heb en ik ben klaar gekomen, dan krijg ik hem er niet meer uit. Het enige dat helpt is om samen onder een koude douche te gaan staan en dan pas krimpt ie weer". De dokter kijkt even bedenkelijk en adviseert de man dan om z'n vrouw voortaan van achteren te nemen. "Gaat hij er dan wel uit?" vraagt de man opgelucht. "Dat weet ik niet" zegt de dokter,"maar het loopt een stuk makkelijker naar de douche!!".


Een man hoort bij de dokter dat hij ongeneeslijk ziek is en vraagt of er echt niets tegen te doen is. Waarop de dokter antwoord dat hij misschien modderbaden kan proberen. Vraagt de man of dat inderdaad helpt. Antwoord de dokter: "Nee, maar dan kun je vast aan de grond wennen."


'Dat is echt geen koorts dokter,' zegt de bloedmooie jonge vrouw tegen de arts die haar onderzoekt, 'dat is mijn hete bloed. Laat me toch opstaan!' 'Dat gaat niet mevrouwtje! Koorts of temperament, beide moeten in bed behandeld worden.'


Er komt een man bij de dokter. Hij zegt: "dokter ik heb een vreemd plekje op m'n voorhoofd kunt u even kijken wat dat is?". De dokter kijkt ernaar en zegt:"Ik zie het al meneer dat is het beginnetje van een lul, maar dat is niet erg hoor over een paar weken ziet u er niets meer van. "Oh is het dan weg dokter?",vraagt de man. "Nee" zegt de dokter, "maar dan hangen uw ballen voor uw ogen".


Joselien is naar de tandarts geweest. Als ze thuiskomt,vraagt haar moeder: "Deed het pijn?" Joselien zegt: "Ik geloof het wel." De tandarts sprong in de lucht toen ik hem in zijn vinger beet.


Komt een vrouw bij de dokter en ze zegt, "dokter ik heb te kleine borsten" ja zei de daar kan ik wel wat aan doen. Je moet iedere dag om 5 uur precies zingen "ik heb hele grote bloemkolen" en dan moet je ook over je borstjes wrijven maar als je dat 1 keer vergeet dan komt het nooit meer goed. Dus de vrouw zit in de trein "shit" 5 uur dus die vrouw gaat zingen zit er tegenover haar een man OOH DENNEBOOM OOH DENNEBOOM.


Er komt een man bij de dokter met ietwat vage klachten. De dokter vraagt hem om zich uit te kleden en begint hem te onderzoeken. Na een tijdje zegt de dokter: "Meneer, ik raad u aan om te stoppen met masturberen." Waarop de man vraagt: "Hoezo?" Zegt die witjas: "Nou, omdat ik u aan het onderzoeken ben..."


 


Pagina's:
(1) 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27
Categorieën:
Advocaten Ajax Baby Bejaarden Belgen Blondje Boeren Cafe Chinezen Computer Dieren Dokter Droge Duitsers Engelse Feyenoord Flauwe Gekken Geloof Goeie Grappige Grove Harde Homo Honden Jantje Katten Kerstmis Kinder Korte Moppen Mannen Nederlanders Pastoor Politiek School Schoonmoeder Schuine Sinterklaas Slechte Sterren Raadsels Relatie Vieze Voetbal Voor volwassenen Vrouwen 1 April