Home / Leuke Moppen / Dom Blondje Moppen

Dom Blondje Moppen

Op deze pagina staan 10 Dom Blondje Moppen. De moppen staan op volgorde van stemmen, de beste Dom Blondje Moppen eerst.

Wat is de overeenkomst tussen een voetbal en een blondje? 20 mannen rennen er achteraan en willen hem er allemaal inkrijgen!


Wat is een dom blondje met een mug in haar slipje? - Oververhit.


Een dom blondje bij haar eerste rijles: "he de stoelen kunnen ook rechtop!"


Er komt een vrouw een kledingwinkel binnen. Ze loopt naar de verkoopster, een blondje, toe en zegt: "Ik wil graag die jurk in de etalage passen." Waarop de verkoopster antwoordt: "Mevrouw, we hebben ook pashokjes, hoor!"


Er zitten twee domme blondjes op een bankje. Zegt de een tegen de ander: "Er zit iets op je wang." Het domme blondje wrijft eens over haar wang. Dan zegt het ander domme blondje: "Nee de andere kant" En het domme blondje wrijft aan de binnenkant van haar wang.


Waarom eten domme blondjes nooit bananen? Ze kunnen de gulp niet vinden.


Hoe neemt een dom blondje de telefoon op als ze zich wil voordoen als haar vader? Antwoord: Hallo u spreekt met m'n vader.


Komt een dom blondje bij de bloedbank. Nadat ze bloed gegeven heeft krijgt ze 25 euro. Terwijl ze naar buiten loopt ziet ze dat een man in plaats van 25 euro, 50 euro heeft gekregen. Ze loopt op de man af en vraagt: "Heb jij soms speciaal bloed of zo, dat jij 50 euro krijgt?" "Nee joh" zegt de man, "daarbinnen is ook een spermabank en voor een beetje sperma krijg je 50 euro!" De volgende dag komt het domme blondje weer bij de bloedbank. De dame achter de balie vraagt of ze bloed komt geven. Waarop het domme blondje met opgeblazen wangen antwoordt: "Mmm, mmm!"


Hoe noem je een blondje met een vierkante vagina? Een blokkedoos.


Hoe beschrijf je het perfecte blondje? Op heuphoogte, tandloos en ze heeft een vierkant hoofd om je biertje op te zetten!


 


Pagina's:
(1) 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31
Categoriën:
Advocaten Ajax Baby Bejaarden Belgen Blondje Boeren Cafe Chinezen Computer Dieren Dokter Droge Duitsers Engelse Feyenoord Flauwe Gekken Geloof Goeie Grappige Grove Harde Homo Honden Jantje Katten Kerstmis Kinder Korte Moppen Mannen Nederlanders Pastoor Politiek School Schoonmoeder Schuine Sinterklaas Slechte Sterren Raadsels Relatie Vieze Voetbal Voor volwassenen Vrouwen 1 April