Home / Leuke Moppen / Droge Moppen

Droge Moppen

Op deze pagina staan 10 Droge Moppen. De moppen staan op volgorde van stemmen, de beste Droge Moppen eerst.

Kees:Er is bij me ingebroken. Jan: Oja joh.War erg. Kees: Ze hebben alles meegnomen. Jan: Ah wat erg. Kees: Alleen mijn wekker niet, want daar zat alarm op.


no boys no sex no sex no children no children no people no people no teacher no teacher no homework no homework no problem!


Op een dag werd een nederlands echtpaar ontvoert door ruimtewezens. Eenmaal bovengekomen kregen zij te horen dat dit alleen maar voor een sexexpiriment zou zijn. Affijn `s avonds word het echtpaar opgesplits en de vrouw gaat met het mannelijke ruimtewezen mee, zij kleden zich uit en de vrouw begint me toch te lachen en ze zegt "moet ik het hier mee doen" het ruimtewezen slaat zichzelf voor zijn kop en ja hoor 15 cm erbij, zegt de vrouw "nou is hij wel wat dunnetjes he" de man trekt aan zijn oren en voila lekker dik. De volgende ochtend komt het echtpaar weer bij elkaar en de man vraagt aan zijn vrouw hoe zij het vond, waarop de vrouw zegt "deze nacht was de beste nacht die ik ooit heb gehad, hoe was het bij jou" waarop de man zegt "ik vond er geen reet aan, heel de nacht lag zij op mijn harses te slaan en aan mijn oren te trekken.


Chantal krijgt voor het eerst spitzen op balletles. Ai, dat doet zeer! Thuis zegt ze verongelijkt tegen haar moeder: "Waarom nemen ze geen grote mensen? Dan hoeven wij niet op onze tenen te gaan staan!"


De Hollander tegen de Oosterling. De Hollander vraagt: "Is dat nou waar, dat jullie meer vrouwen hebben?" "Ja dat weet je toch" zegt de Oosterling, "ik heb er zelf 7." "Potverdorie" zegt de Hollander, "en ik heb het thuis al zo moeilijk met die ene! Heb je nou ook met alle zeven gemeenschap?" Oosterling: "Ja!" Zegt die Hollander: "Zeker maandag nummer een, dinsdag nummer twee en dan de hele week zo door?" Oosterling: "Nee jongen, elke avond allemaal." Hollander: "Hoe krijg je dat voor elkaar?" Oosterling: "Niks aan, kijk dat gaat zo: ik kleed ze alle zeven uit, leg ze alle zeven op elkaar dan ga ik een trapje halen, gooi ik overal een carbonpapiertje tussen en dan pak ik de bovenste!"


Amsterdam, overal dranghekken. Agent tegen jongen: als ik jou was, zou ik mīn fiets hier maar niet neer zetten. De koningin komt straks langs. Jongen: geeft niks, hij staat op slot.


Hij komt op kantoor en vraagt zijn secretaresse of er nog nieuws is. "Ja, uw zoon heeft gebeld. Hij heeft een ongeluk gehad. Hij is okay, maar uw wagen is total loss." "Och, morgen weer een nieuwe. Verder nog iets?" "Ja, uw dochter belde dat ze zwanger is maar dat ze niet weet wie de vader is. En uw vrouw vroeg of u om half vijf haar moeder van het station wilde halen. Die komt een week logeren." "He, altijd maar ellende. Is er dan helemaal niet iets positiefs vandaag?" "Oh jawel, uw aids-test."


Er liggen twee soepkommen in bed zegt de een tegen de ander......... Maggie er in


Twee ambtenaren uit verschillende dorpen scheppen op over hun gemeenten. 'Bij ons in het dorp draagt de burgemeester een echte ketting om zijn hals.' zegt de een. 'Nou en?', zegt de ander, 'bij ons mag hij vrij rondlopen.'.


Een priester en een rabbijn zijn al jaren goede vrienden en komen iedere donderdagavond bij elkaar wat schaken. Op een avond bij een goed glas wijn vraagt de priester: "Bram heb jij echt nog nooit ham gegeten?" Bram: "Ach ja, toen ik 18 was tijdens een feestje. Je kent dat ik was jong en nieuwsgierig. Toen heb ik inderdaad een broodje ham gegeten. Maar... heb jij echt nog nooit met een meisje gevreeŽn?" Pieter: "Ach ja, toen ik 18 was tijdens een feestje. Je kent dat ik was jong en nieuwsgierig. Toen heb ik inderdaad een keer met een meisje gevreeŽn." Bram: "Lekkerder dan ham he?"


 


Pagina's:
(1) 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Categoriën:
Advocaten Ajax Baby Bejaarden Belgen Blondje Boeren Cafe Chinezen Computer Dieren Dokter Droge Duitsers Engelse Feyenoord Flauwe Gekken Geloof Goeie Grappige Grove Harde Homo Honden Jantje Katten Kerstmis Kinder Korte Moppen Mannen Nederlanders Pastoor Politiek School Schoonmoeder Schuine Sinterklaas Slechte Sterren Raadsels Relatie Vieze Voetbal Voor volwassenen Vrouwen 1 April