Home / Leuke Moppen / Flauwe Moppen

Flauwe Moppen

Op deze pagina staan 10 Flauwe Moppen. De moppen staan op volgorde van stemmen, de beste Flauwe Moppen eerst.

Er zijn twee eenden aan het vliegen in de lucht. Zegt de ene eend tegen de andere: "Pas op, een muur". Zegt de andere eend: "Kwak".


Laatst zag ik een man op een spijkerbed liggen. Ik vroeg: "Bent u Fakir?" Zegt hij: "Nee, alleen op Dinsdag!"


Een Hollander een Belg en een Duitser springen van een toren vraag : wie was er het eerst op de aarde ? antwoord : ADAM HIJ WAS EERST OP DE AARDE !


Een bakker zegt tegen zijn collega: "Ik hoorde dat jij je zaak gaat sluiten. Waarom eigenlijk?" Collega: "Dat komt door de reclame. Ik heb in de etalage een bord neergezet met daarop 'Eet beter brood' en toen kwam er niemand meer!"


Vraagt het zoontje aan zijn vader: "Papa waarom zien wij zo bruin?" Zegt de vader: "Ja jongen dat is omdat hier in Turkije steeds de zon schijnt en als wij een bleke huid moesten hebben verbranden we makkelijk". Vraagt het zoontje: "Maar papa waarom hebben wij zo'n krullen?" Zegt de vader: "Dat is omdat het onze hoofdhuid beschermd tegen de felle zon." Vraagt het zoontje: "Maar papa waarom wonen wij dan in België?"


2 varkens in een stal. Zegt he ene varken: Knorr! Antwoord het andere varken: Unox!


De dubBelgangers van Saddam worden bijeengeroepen na een aanslag op de echte Saddam. De persvoorlichter deelt mede: "Heren ik heb een goed bericht en een slecht bericht voor u. Het goede bericht is; Saddam leeft nog. Het slechte bericht is; hij mist een arm."


Een oudere heer heeft amoureuze plannen.Hij koopt twee viagra pilletjes bij de drogist. Alvorens zijn afspraakje na te komen, gaat hij dineren in een restaurant. Hij overhandigt de ober de twee pilletjes en verzoekt hem ze in de soep te doen. Pas na geruime tijd wordt de soep opgediend. "Mijn excuses dat het zo lang geduurd heeft", zegt de ober,"maar we moesten eerst wachten tot de vermicelli weer was gaan liggen."


Een vrouw is al vier jaar in de rouw vanwege het verlies van haar man. Maar dan ontmoet ze op haar werk een leuke man. Ze gaan een keer uit en het is meteen raak! De avond eindigt in de slaapkamer van de man. Ze kleden zich uit. De man is al gauw helemaal naakt, maar de vrouw houdt een zwart, kanten slipje aan. "Waarom houd je je broekje aan?" vraagt hij. "Je mag me overal aanraken. Behalve daar, want ik ben nog steeds in de rouw." Een week later gaan ze weer uit. Opnieuw belanden ze in de slaapkamer. Ook deze keer houdt ze haar slipje aan. Maar ook de man is nu niet helemaal naakt. Hij heeft een pikzwart condoom omgelegd. "Waarvoor is dat zwarte condoom? Je weet toch dat ik daar beneden nog steeds in de rouw ben?" "Precies," antwoordt de man, "en ik dacht dat het wel passend zou zijn om mijn condoleances aan te bieden."


Een vampier vindt dat het tijd is dat zijn kinderen eens op jacht gaan en roept de kinderen bij zich, hij zegt: "Ik wil dat jullie eens op jacht gaan en achteraf moeten jullie vertellen hoe het is geweest" De kinderen vertrekken. Even later komt de eerste terug, en zijn vader vraagt: "En, hoe is het gegaan?" "Wel", zegt het kind, "Zie je die schuur daar, daarachter ligt een grote weide, daar stonden wat schapen die ik gebeten heb" Even later komt de 2e thuis en vertelt: "Zie je die schuur daar, daarlangs is een school en daar heb ik wat kinderen gebeten" En uren gingen voorbij, na zo'n 6 uur komt uiteindelijk de 3e thuis, helemaal onder het bloed, zijn vader vraagt: "WAT is er gebeurd met jou?!" "Wel", zegt het kind, "Zie je die schuur daar?", "Ja" zegt de vader, kind: "Wel, ik zag hem niet"


 


Pagina's:
(1) 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Categoriën:
Advocaten Ajax Baby Bejaarden Belgen Blondje Boeren Cafe Chinezen Computer Dieren Dokter Droge Duitsers Engelse Feyenoord Flauwe Gekken Geloof Goeie Grappige Grove Harde Homo Honden Jantje Katten Kerstmis Kinder Korte Moppen Mannen Nederlanders Pastoor Politiek School Schoonmoeder Schuine Sinterklaas Slechte Sterren Raadsels Relatie Vieze Voetbal Voor volwassenen Vrouwen 1 April