Home / Leuke Moppen / Gekken Moppen

Gekken Moppen

Op deze pagina staan 10 Gekken Moppen. De moppen staan op volgorde van stemmen, de beste Gekken Moppen eerst.

Een gids begeleidde een groep Amerikaanse toeristen die een dagje in België vertoefden. Eerst bezochten ze Brussel. "Kijk, dat is het prachtige stadhuis" zei de gids trots. "Dat hebben wij ook, maar veel groter" pochte een Amerikaan. Ze kwamen ook voorbij een kerk. "Dat hebben wij in Amerika ook, maar dan veel groter!" riep diezelfde Amerikaan uit. Een beetje ontmoedigd wees de gids naar een derde gebouw. "En dat is..." begon hij. "Dat hebben wij ook, maar wel tien keer zo groot" onderbrak de Amerikaan hem. "Dat kan ik geloven" zei de gids, "Dat is het gekkenhuis!"


In een psychiatrische inrichting is het de jaarlijkse testdag. Ieder jaar wordt middels een test gekeken of de gekken al wat slimmer zijn geworden, en of er dit jaar weer wat mensen naar huis mogen. Er wordt besloten dit jaar de gekken van een duikplank te laten springen in een zwembad zonder water. Een voor een springen de gekken in het bad in de hoop een mooie duik te maken, maar knallen vervolgens op de grond. Na verschillende mislukte pogingen komt piet aan de beurt. Piet gaat op de duikplank staan kijkt naar beneden en springt niet. In de hoop dat ze een slimme te pakken hebben vragen de dokters waarom hij niet springt, hij lacht en zegt: "Ik wacht even totdat ze weg zijn zodat ik een mooie duik kan maken"


Er lopen 2 gekken zegt de 1: ben ik gekker dan jij? zegt de ander: jij bent gek!


2 gekken zitten in een glazen bol. Zegt de een tegen de ander: "Wanneer mag ik eens bij het raam zitten?"


Twee gekken zitten in de trein. 'Zeg vriend, hoe laat is het?' vraagt de ene gek. De andere gek haalt een thermometer uit zijn zak, kijkt erop en zegt: 'Het is vandaag 10 juni.' Zegt die andere gek: 'Oh, dan moet ik hier uitstappen.'


Twee gekken proberen te ontsnappen uit het gekkenhuis. Zegt de ene: "Ga eens kijken of de afsluiting hoog of laag is." "Waarom?" "Om te weten of we erover of eronder moeten, sufferd!", antwoordt de andere geïrriteerd. Vijf minuten later komt de tweede gek terug. "We hebben geen geluk. We kunnen er niet over of onder. Er is namelijk geen afsluiting..."


Karel heeft enkele jaren in een gekkenhuis gezeten maar wordt tenslotte genezen verklaard. Hij krijgt zelfs een officieel getuigschrift mee waarop zwart op wit staat dat hij helemaal gezond is. Een paar dagen later zit Karel in het café en hij krijgt ruzie met de cafébaas. "Je bent gek, man!" zegt de cafébaas op een bepaald ogenblik. "Wat? Gek? Ik ben de enige in dit café die zwart op wit kan bewijzen dat dat niet zo is!"


Twee gekken lopen door het oerwoud. De een draagt een telefooncel op zijn rug en de ander een telefoonpaal. "Waarom draag jij een telefooncel mee?", vraagt de ene aan de andere. "Wel, als er een leeuw komt, kruip ik daarin en dan kan hij mij niet opeten. En waarom draag jij een telefoonpaal?" vraagt de andere. "Wel, als er een leeuw komt, smijt ik die gewoon weg. Dan kan ik veel harder lopen."


In het gekkenhuis zitten meer mannen dan vrouwen, dan weet je gelijk wie WIE gek maakt!


Twee gekken zitten in de woestijn. Zegt de een tegen de ander: "Schuif eens een eindje op. Ik wil ook wel eens in het zand zitten!"


 


Pagina's:
(1) 2 3
Categoriën:
Advocaten Ajax Baby Bejaarden Belgen Blondje Boeren Cafe Chinezen Computer Dieren Dokter Droge Duitsers Engelse Feyenoord Flauwe Gekken Geloof Goeie Grappige Grove Harde Homo Honden Jantje Katten Kerstmis Kinder Korte Moppen Mannen Nederlanders Pastoor Politiek School Schoonmoeder Schuine Sinterklaas Slechte Sterren Raadsels Relatie Vieze Voetbal Voor volwassenen Vrouwen 1 April