Home / Leuke Moppen / Goeie Moppen

Goeie Moppen

Op deze pagina staan 10 Goeie Moppen. De moppen staan op volgorde van stemmen, de beste Goeie Moppen eerst.

Komt een chinees bij de McDonald's in New York en bestelt er een hamburger. Hij krijgt me toch een hamburger, zo groot als de dienblad zelf. De chinees vraagt: "Wat is ie groot?" "Ja" zegt de bediende, "dit is America, alles is groot." Even later bestelt ie een cola en hij krijgt me toch een beker, nog groter dan koffiepot. De bediende kijkt hem aan en zegt weer: "Dit is Amerika, alles is groot." Even later moet hij naar de wc en heeft hij de keuze uit twee deuren. Hij kan geen Amerikaans lezen dus hij neemt een gok en opent de deur van het zwembad waar hij direct in valt en in paniek uitschreeuwt: "Niet doorspoelen, niet doorspoelen!"


Er rijdt een cowboy door de woestijn, en opeens schiet een slang voorbij. "Niet ssssschieten, alssssss je me laat leven mag je 3 wenssssen doen." zegt de slang. Nou oké, zegt de cowboy. Wens 1: Ik wil zo gespierd zijn als de hulk. Wens 2: Ik wil zo knap zijn als John Wayne. Wens 3: Ik wil zo'n grote hebben als mijn paard. De cowboy rijdt verder naar huis, kookt zijn potje en gaat naar bed. De volgende morgen wordt hij wakker en loopt naar de spiegel. Ja hoor, zo gespierd als de hulk, zo knap als John Wayne... Hij kijkt in z'n broek: "SHIT, mijn paard is 'n merrie!"


Peter en Hans hebben in een cafetaria een hamburger besteld. Als de bestelling gebracht wordt, blijkt dat de ene hamburger veel groter te zijn dan de andere. "Ga je gang", zegt Peter tegen zijn vriend. Deze aarzelt even en pakt de grootste hamburger. "Mooie manieren heb jij!", zegt Peter boos. "Het was niet meer dan fatsoenlijk geweest als jij de kleinere genomen had." Hans denkt even na en zegt dan" "Welke zou jij genomen hebben?" "Nou, de kleinste natuurlijk!" zegt Peter. "Wat zeur je dan? Die heb je nu toch!"


Ik ben onlangs bij de deurwaarder op bezoek geweest. Ik dacht het hoeft niet altijd van één kant te komen!


Zoals je weet hingen de vrouwen in de Amsterdamse Jordaan altijd uit het raam. Zo wordt er op een gegeven moment bij een vrouw aangebeld. De vrouw des huizes woont op drie hoog en steekt haar hoofd dus uit het raam en ziet een man staan. - "Ja, wat mot je?" "Goedenmorgen, ik vroeg me af of u iets over heeft voor de fanfare". - "Nee bedankt, ik hoef geen sigaren" antwoordt de vrouw. "Nee" zegt de man, "of u iets over heeft voor de fanfare". - "Nee, dat zei ik al. Ik lust geen sigaren." "U heeft me verkeerd begrepen. Ik ben aan het collecteren voor de fanfare." - "Je bent toch niet doof mafkees? Ik mot geen sigaren!" Waarop de man kwaad roept: "Ach mens, rot toch op met je sigaren!" - "Ja, en jij met je fanfare..!"


Berus komt zwaar aangeschoten uit de kroeg en krijgt het geniale idee om via het kerkhof naar huis te lopen. In het aardedonker struikelt hij echter en valt in een pas gedolven graf. Met zijn dronken hoofd, ziet hij geen kans eruit te komen en ten einde raad begint hij hard om hulp te roepen: "Help ik heb het zo koud, help ik heb het zo koud!" Na enige tijd verschijnt de beheerder van het kerkhof en hoort Bertus nog steeds roepen: "Help ik heb het zo koud, help ik heb het zo koud!" Als de beheerder over de rand van het graf kijkt roept hij terug: "Geen wonder dat je het koud hebt, ze hebben je kist vergeten."


Er staan toevallig 2 rijken in een limo voor het stoplicht te wachten. Belt de een de ander op en zegt: ik heb net de nieuwste hifi stereo installatie in mijn auto laten bouwen. Zegt de ander: moet je me daarvoor uit bad bellen


Een vrouw is aan het vrijen met de vriend van haar man. Gaat de telefoon. Praat ze even en hangt ze op. Vraagt de vriend: "Wie was dat?" Zegt de vrouw: "O mijn man maar je hoeft niet bang te zijn hoor hij is aan het kaarten met jou!"


Een inspecteur v/d gezondheidsdienst deed onderzoek naar de watervoorziening in een legerkamp. "Wat nemen jullie voor maatregelen tegen besmetting?" vroeg hij aan de sergeant van dienst. "Eerst koken we het water, luitenant" begon de sergeant. "Goed. En dan?" wilde de inspecteur weten. "Dan filteren wij het", ging de sergeant verder. "Heel goed", zei de inspecteur glunderend. "En daarna?" "Dan drinken we voor alle zekerheid bier, besloot de militair"


Ik zat laatst thuis mijn belastingformulieren door te nemen en ik kwam er maar niet uit. Al om alles belde ik de belastingendienst op. Ze namen op en ik vroeg of ik Alibabba kon spreken. "Hier werkt helemaal geen Alibabba" kreeg ik te horen. Zei ik "nou geef me dan maar 1 van die andere 40 rovers!"


 


Pagina's:
(1) 2 3 4 5 6 7 8 9 10
Categoriën:
Advocaten Ajax Baby Bejaarden Belgen Blondje Boeren Cafe Chinezen Computer Dieren Dokter Droge Duitsers Engelse Feyenoord Flauwe Gekken Geloof Goeie Grappige Grove Harde Homo Honden Jantje Katten Kerstmis Kinder Korte Moppen Mannen Nederlanders Pastoor Politiek School Schoonmoeder Schuine Sinterklaas Slechte Sterren Raadsels Relatie Vieze Voetbal Voor volwassenen Vrouwen 1 April