Goeie Moppen
Home / Leuke Moppen / Goeie Moppen / Bram Cohen Gaat Op Vakantie Naar Amerika

Goeie Moppen: Bram Cohen Gaat Op Vakantie Naar Amerika

Bram Cohen gaat op vakantie naar Amerika.
Als hij op het vliegveld van New York aankomt bij de douane wordt hij hartelijk verwelkomd: 'Welcome home, mr. Sinatra.' Bram probeert uit te leggen dat het een misverstand is, maar het helpt niets.
Als hij een taxi wenkt, springt de taxichauffeur uit de auto om zijn koffers aan te pakken: 'Hello, mr. Sinatra.' Weer heeft het geen zin om het uit te leggen.
Bij het hotel aangekomen, begint de receptionist: 'Hartelijk welkom, mr. Sinatra, fijn dat u weer bij ons komt logeren.
Uw gebruikelijke suite is al gereed, alles is op orde...' En in de lift begint de liftboy meteen: 'Hey Franky, back in town eh?' Het begint Bram zo onderhand de keel uit te hangen, en hij legt weer uit dat hij Bram Cohen uit Amsterdam is.
Hij gaat zijn hotelkamer binnen, en ziet in de slaapkamer en, twee, drie, vier bloedmooie meiden op het bed liggen.
En ze roepen: 'Hi Franky boy!' Bram stapt naar binnen, zingt: 'Strangers in the night...'Volgende mop: Is het moeilijk vraagt een bewonderaar aan de beroemde beeldhouwer om een marmeren leeuw te maken


Beste goeie moppen

Dit zijn de beste 10 goeie moppen. Klik op de tekst om de hele mop te lezen.

Leuke goeie moppen

Dit zijn 10 goeie moppen. Klik op de tekst om de hele mop te lezen.

Categorieën:
Advocaten Ajax Baby Bejaarden Belgen Blondje Boeren Cafe Chinezen Computer Dieren Dokter Droge Duitsers Engelse Feyenoord Flauwe Gekken Geloof Goeie Grove Harde Homo Honden Jantje Katten Kerstmis Kinder Korte Moppen Leger Mannen Nederlanders Pastoor Politie Politiek School Schoonmoeder Schuine Sinterklaas Slechte Sport Sterren Raadsels Relatie Vieze Voetbal Voor volwassenen Vrouwen 1 April