Home / Leuke Moppen / Harde Moppen

Harde Moppen

Op deze pagina staan 10 Harde Moppen. De moppen staan op volgorde van stemmen, de beste Harde Moppen eerst.

Er komt een dronken man bij een schiettent, zegt die man "ik wil een keer schieten voor de hoofdprijs". Dus die man schiet, en precies in de roos !! Dus die man krijgt een klein schildpadje. Een uur later komt die dronken man weer bij die schiettent en wil weer schieten voor de hoofdprijs dus hij schiet weer en weer precies in de roos... En weer een uur later komt hij weer langs, schiet weer in de roos en de eigenaar zegt "nou ik weet het niet meer hoor, maar je mag uitkiezen!" Zegt die dronken man "doe nog maar zo'n gevulde koek !!!"


Twee Zwervers bellen aan bij een kast van een huis en de freule doet open. "Ja?" Zouden wij ook een klusje kunnen doen om wat eten te verdienen? Die freule denkt na of ze nog wat te doen heeft en zegt dan: "ja, jullie kunnen het brandhout dat in de tuin ligt wel voor mij in kleine stukken hakken. En wat krijgen we ervoor? Ieder twee boterhammen en een kop koffie. Nou dat vinden die zwervers wel goed dus die freule geeft ze beiden een bijl en die zwervers beginnen te hakken en die freule gaat weer naar binnen. Even later gaat de telefoon en die freule neemt op en ze hoort aan de andere kant van die lijn: hallo, met die clown die vanavond op uw feestje zou komen. Ik kan niet want ik heb mijn pols gebroken. Oow, das nie zo mooi, zegt die freule. Dus ze gaat weer naar buiten en ziet die ene zwerver een driedubbele flikflak en een dubbele salto achterover maken. Ze zegt die andere zwerver: als je vriend dat vanavond op mijn feestje nog eens wil doen krijgt hij 500 euro. Roept die zwerver naar zijn vriend: hey Jaap. Als je vanavond je andere pink eraf hakt krijg je 500 euro!


Een Russische, een Amerikaanse en een Nederlandse geleerde ontmoeten elkaar tijdens de lunch bij een congres. De Rus: "Wij zijn zo knap; we hebben een dode soldaat uit Afghanistan weer opgelapt en die is nu wereldkampioen kogelstoten." De Amerikaan: "Dat is prachtig, maar wij kunnen er ook wat van; wij hebben een rubberpop met elektronica vol gestopt en die is nu president van Amerika.!" De Hollander: "Zo ver zijn wij nog niet; we hebben weliswaar een keer een lul op straat gevonden, er twee oren aangenaaid en die bondscoach van het Nederlands voetbalelftal gemaakt......maar hij verliest steeds!"


Willem Alexander zit in een restaurant en besteld schilpadden soep hij wacht en wacht maar het duurt nog al lang en dus gaat hij de keuken maar in. Daar ziet hij de kok met een groot hakmes en probeert de hele tijd de kop van de schildpad eraf te hakken maar steeds als de hij probeert te slaan trekt hij zijn kop in! Alexander gaat naar de kok en zegt: "Mag ik een keer proberen?" Dus de kok zegt: "Oke" En Alexander stopt de duim in de reet van de schildpad en die steekt van schrik zijn hoofd eruit. "En HAK de kop eraf!" De kok die staat vol bewondering te kijken en zegt: "Hoe weet jij dat zo goed?" Waarop hij "Hoe denk je anders dat ik de stropdas omdoe bij mijn vader?"


Magriet hermans staat voor de spiegel en zegt spiegeltje spiegeltje aan de wand wie is het mooiste van heel het land en de spiegel antwoord ga opzij dan zie ik het


Er was eens een dronken man die bij de schiettent op de kermis kwam. hij wou schieten de man van de schiettent zie: ach sodermieter op je bent zo dronken als het maar kan. zegt de man:maar ik betaal toch! medewerker zegt: oke 1 keer dan maar. dus de dronken man schiet midden in de roos de medewerker geeft hem een waterschilpadje een uur later komt hij weer. hij zegt: ik wil schiete. dus het zelfde verhaal en schiet weer in de roos. dus hij krijgt weer een schildpadje. en weer een uur later komt hij weer weer het zelfde verhaal en schiet weer in de roos. de medewerker denkt ik heb geen schildpadden meer dan maar een teddybeer. dus de dronken man zegt: heb je geen gevuldekoeken meer?


Een blanke man staat inmiddels al een halfuur te wachten op bus 92 vanuit Zaandam richting Amsterdam CS. Het is koud, het regent en zijn hele broek is nat van opspattend water van langsrijdende auto's. Gelukkig heeft hij een hele dikke zwarte jas aan, maar het begint nu toch echt vervelend te worden! Eindelijk arriveert de bus en de man stap in. Hij kijkt de buschauffeur aan en zegt: "Het is blauw/grijs en het is een halfuur te laat?" Waarop de buschauffeur zegt: "Het is blank, het heeft een zwarte jas aan en het kan nog een halfuur wachten?"


Een gelikte verkoper komt veel te vroeg te overlijden. In zijn leven was hij het schoolvoorbeeld van een snelle vertegenwoordiger, veel beloven weinig geven. Hij komt bij de hemelpoort, zegt petrus tegen hem: Ik weet niet wat ik met jou aan moet ik laat jezelf maar kiezen. je mag in de hemel en in de hel 3 minuten kijken en dan moet je zelf maar kiezen Eerst gaat hij naar de hemel. Keurig netjes maar een beetje gesapig Als hij in de hel aankomt schrikt hij zich wezenloos, iedereen neukt feest danst en zuipt. Hij kiest voor de hel. Als hij voor de tweede maal de hel binnenkomt is het niet meer wat het was, iedereen sjouwt met zware stenen, er branden overal vuren, Hij naar de Duivel toe: weet je wat die zei? Eerst was je prospect nu ben je klant!


Er zitten twee mannen in een café, de ene in een rolstoel, en de andere heeft een gigantische bult op zijn rug. (net als die van de Notre Dame). Ze drinken samen een biertje, en besluiten samen naar huis te gaan. Ze komen langs het kerkhof. De man met de bult zegt tegen de man in de rolstoel "ik moet hier zo langs". en ze besluiten elkaar morgen weer te zien. De man met de bult loopt over het kerkhof, en ziet ineens een geest verschijnen. De geest vraagt de man: "wat heb jij daar op je rug"? De man:"een bult, hoezo?" "geef hier die bult"! En de geest neemt de man zijn bult af, en duikt weer weg. De man, nog helemaal wazig van de alcohol gaat naar huis. 'S ochtends wordt hij wakker, en herinnert het voorval zich nog vaag. Hij voelt aan zijn rug, en wat blijkt, hij is inderdaad zijn bult kwijt. Hij kan weer prima lopen. Hij denkt, 'dat moet die man in die rolstoel weten.' 's Avonds gaat hij naar dat café, en vertelt het verhaal aan de man in de rolstoel. Die zegt "Ik ga ook langs dat kerkhof, dan kan ik waarschijnlijk ook weer lopen." Dus die man over het kerkhof, en inderdaad, die geest verschijnt. Die geest vraagt de man: "wat heb je daar op je rug?" De man zegt "Niks, maar ik zit wel in een rolstoel". Waarop de geest antwoord: "hier, heb je een bult!"


Rozen zijn rood, vioolen zijn blauw, de lucht van de wc doet me denken aan jouw


 


Pagina's:
(1) 2 3 4 5 6 7 8
Categoriën:
Advocaten Ajax Baby Bejaarden Belgen Blondje Boeren Cafe Chinezen Computer Dieren Dokter Droge Duitsers Engelse Feyenoord Flauwe Gekken Geloof Goeie Grappige Grove Harde Homo Honden Jantje Katten Kerstmis Kinder Korte Moppen Mannen Nederlanders Pastoor Politiek School Schoonmoeder Schuine Sinterklaas Slechte Sterren Raadsels Relatie Vieze Voetbal Voor volwassenen Vrouwen 1 April