Home / Leuke Moppen / Homo Moppen

Homo Moppen

Op deze pagina staan 10 Homo Moppen. De moppen staan op volgorde van stemmen, de beste Homo Moppen eerst.

Wat is een homo in Egypte? Een pyramietje


Vraag: Wat geven homo's elkaar voor vaderdag? Antwoord: Een afzuigkap/ Een zetje pijpsleutels! Vraag: Wat is een gepensioneerde homofiele kok? Antwoord: Een uitgekookte flikker! Vraag:Hoe krijg je 4 homo's op een barkruk? Antwoord: Barkruk omdraaien!


Komt een homo met kiespijn bij de tandarts.Zegt de tandarts:,,Ik denk dat we moeten trekken vandaag!''Waarop de homo volgt:,,Ah nee hoor tandarts nu niet want ik heb zo'n kiespijn!!


Hoe herken je de drol van een homo? Als er een deuk in zit!


Onlangs is er bij mij in de stad een nieuwe tatoe-shop. Erg leuk leek me dat en ik ging eens een kijkje nemen. Ik bleef daar een tijdje staan kijken hoe een man bezig was met een piercing in een tepel. Na veel rillingen en gekrijs van de vrouw die daar lag, ging ze tevreden weg. Tegelijkertijd stapt er een man binnen en vraagt om een tatoeage op zijn penis. Ik kijk hem vragend aan en vraag of ik mag meekijken. De man vindt het geen probleem. De man wist nog niet precies wat voor tatoeage hij wilde en bladerde de boeken door. Ik raakte in gesprek met de man en kwam er al snel achter dat hij homo was en diverse vriendjes heeft. Na een half uur sprong de man op en riep: "Ik weet het, ik wil een tractor op mijn piemel!" Het verbaasde me waarom nou een tractor. Ik durfde het niet goed te vragen en bleef kijken. Het deed volgens mij ongelooflijk zeer toen de tatoeage gezet werd. Toen de tatoeage er eenmaal op stond vroeg ik waarom hij een tractor had gekozen, waarop hij tegen mij zei: "Zou jij met een luxe-wagen door de stront rijden?" :)


Er was is een boer die had een haan en die steeds ouder werd. De boer kocht steeds een jonge haan. Maar die verdween steeds. Op een dag kwam die weer met een jonge haan. De haan kwam binnen, stak ze veren uit, en deed stoer. Hij gaat naar de oude haan toe en vraagt wat hij hier nog doet. Waarop de oude haan zegt: "Moet jij is luisteren, jij bent jonger en sneller. Maar ik daag je toch uit voor een wedtrijdje voor wie er mag blijven. We rennen 3 rondjes om de ren. Maar omdat ik ouder ben mag ik een half rondje voorsprong." De jonge haan vond het best want de jonge haan is 3x zo snel. 1 van de kippen geeft het startschot, en de hanen begonen te rennen. De boer hoort allemaal herrie en gaat naar buiten. En schiet de jonge haan dood, en zegt: "KUT weer een homohaan!"


Twee homo's zitten in het bad. De ene moet nodig poepen en de drol komt bovendrijven. Dan gaat de bel. De ene homo zegt: Ik ga even kijken wie er aan de deur is. Let jij even op de kleine.


Dennis komt terug thuis van zijn vriend en hij kijkt ietwat bezorgd. 'Wat is er ?' vraagt zijn moeder. 'Ik denk dat Jeroen een homo is' zegt Dennis. 'Maar waarom zeg je nu zoiets !?' vraagt zijn moeder. 'Nou,zijn lul smaakt naar stront' zegt Dennis.


Wat zijn honderd homo's in de Noordzee? Een boortoren!


Bij de Albert Heijn hebben ze een nieuwe thee in de schappen staan, speciaal voor homo's. Piklik thee!


 


Pagina's:
(1) 2 3 4 5
Categorieën:
Advocaten Ajax Baby Bejaarden Belgen Blondje Boeren Cafe Chinezen Computer Dieren Dokter Droge Duitsers Engelse Feyenoord Flauwe Gekken Geloof Goeie Grappige Grove Harde Homo Honden Jantje Katten Kerstmis Kinder Korte Moppen Mannen Nederlanders Pastoor Politiek School Schoonmoeder Schuine Sinterklaas Slechte Sterren Raadsels Relatie Vieze Voetbal Voor volwassenen Vrouwen 1 April