Home / Leuke Moppen / Honden Moppen

Honden Moppen

Op deze pagina staan 10 Honden Moppen. De moppen staan op volgorde van stemmen, de beste Honden Moppen eerst.

Er zitten twee honden op de stoep. De ene begint te poepen, vraagt de an- der: Waarom doe je dat? Zegt de ene: Dat vind ik nou lekker! Je blijft er warm van en het stinkt. Zegt de ander: Hoe heet jij dan? Zegt de ene weer: Door deze eigenschappen heeft mijn baasje me vernoemd naar Koningin Beatrix!


Hoe ruikt de neus van de hond van Adolf Hitler? Vreselijk!


Wat krijg je als je een waakhond met een zebra kruist? Een waakhond die over de schutting kan kijken!


Wat is het favoriete huisdier van een moslim? Een moskeeshond


Een man met een labrador en een man met een pekineesje lopen over straat. Als ze Bij café De Rooie Sok aankomen ziet de ene man op de deur staan: 'Verboden voor honden.' "Oh jee," zegt de ander, "we mogen niet naar binnen." "Jawel," zegt de ander,"we zeggen dat we blind zijn en dat dit onze blindengeleidehonden zijn." Dat doen ze. De man met de labrador gaat als eerste naar binnen. "Er mogen hier geen honden naar binnen," is het eerste wat de barman zegt. "Maar ik ben blind," antwoordt de man," dit is mijn blindengeleidehond." De barman antwoordt "Oh sorry, hier neem een biertje van mij." Dan loopt de man met het pekineesje naar binnen. "Er mogen hier geen honden naar binnen," zegt de barman weer. "Maar ik ben blind. Dit is mijn blindengeleidehond," antwoordt de man ook. "Ja ja," zegt de barman, "dat pekineesje zeker!" Waarop de man antwoordt: "Wat! Hebben ze me een pekineesje aangesmeerd!"


Waar halen zeehonden geld? Bij de zandbank!


hoe weet een blinde parachutist dat hij bij de grond is dan gaat de hondenriem slap hangen


Ik heb een hele slimme hond, zegt Mark trots. Iedere morgen om zes uur brengt hij mij de krant. Dat kan die van mij ook, zegt zijn vriend. Dat zal best...maar wij zijn helemaal niet op een krant geabonneerd!


Waar vind je een hond zonder poten....? Antw: Precies daar waar je hem gelaten hebt..:)


Er is een nieuw hondevoer op de markt, met postbodesmaak!


 


Pagina's:
(1) 2 3
Categorieën:
Advocaten Ajax Baby Bejaarden Belgen Blondje Boeren Cafe Chinezen Computer Dieren Dokter Droge Duitsers Engelse Feyenoord Flauwe Gekken Geloof Goeie Grappige Grove Harde Homo Honden Jantje Katten Kerstmis Kinder Korte Moppen Mannen Nederlanders Pastoor Politiek School Schoonmoeder Schuine Sinterklaas Slechte Sterren Raadsels Relatie Vieze Voetbal Voor volwassenen Vrouwen 1 April