Home / Leuke Moppen / Jantje Moppen

Jantje Moppen

Op deze pagina staan 10 Jantje Moppen. De moppen staan op volgorde van stemmen, de beste Jantje Moppen eerst.

meester: jantje, noem eens drie soorten fruit. Jantje: ik weet het niet meester. 's avonds komt jantje thuis en treft zijn moeder en zijn meester op de bank aan. wat zullen we nu krijgen, scheeuwt jantje naar zijn meester. als u het waagt om een keer uw banaan in de perzik van mijn moeder te steken heb ik persoonlijk een appeltje met u te schillen


Jantje zegt tegen Kees: "Mocht je de film vibo kijken?" Kees: "Nee!" Jantje: "Ik ook niet, het was een triller!"


Jantje wordt overmorgen 15 en hij heeft nog nooit iets met sex gedaan. Hij vindt dat de tijd daar wel rijp voor is en breekt zijn spaarvarken open om naar de hoeren te gaan. Daar aangekomen gaat hij bij een blonde schone naar binnen. Hij zegt tegen haar dat hij nog maagd is en niks van seks afweet. De dame vindt dat geen enkel probleem en beloofd hem te helpen. Jantje staat in een hoekje toe te kijken terwijl zij zich uitkleed. "Wat moet ik nou doen?" vraagt Jantje. "Je uitkleden" zegt de dame. Jantje doet dat en vraagt daarna weer "Wat moet ik nou doen?" "Nou moet je je puddingbuks in mijn kont steken" zegt de blonde prostituee. "En wat moet ik nou doen?" vraagt Jantje. "Nu moet je naar achteren gaan".Jantje gaat naar achter. "Wat moet ik nou doen?" "Nu moet je naar voren gaan". Jantje gaat naar voren. "Wat moet ik nou doen?" Jantje blijft vragen. "Nou moet je weer naar achteren gaan" "Nou zeg," zegt Jantje, "Jij weet ook niet wat je wilt!"


Jantje gaat met zijn vader en moeder naar de kerk. In de kerk zegt hij: "Mam ik moet plassen!". "Ja," zegt zijn moeder, "ga maar achter het Maria beeld". Hij achter het Maria beeld plassen en gaat weer zitten. Na een tijdje zegt hij: "Pap, ik moet poepen!" "Ja, zegt zijn vader ga maar achter het Maria beeld." Hij naar het Maria beeld. Zegt de pastoor tegen Jantje: "Heer, wat wenst u?" Jantje: "Een rol closetpapier."


Vader tegen Jantje: "Je hebt er een broertje bij gekregen! "Fijn!" zegt Jantje. "Ik ga het meteen aan mama vertellen!"


Vraagt Jantje aan zijn vriendje piet: Wat is het verschil tussen een baby en een varken? Daarop andwoord Piet: weet ik niet. Jantje: Een baby poept in de luier en een varken luiert in de poep. en wat is het verschil tussen een Belg en een gek? Piet: weet ik niet. Jantje: Niet veel. En wat is het verschil tussen een wasbak en een wc pot?. Piet: weet ik ook niet. Jantje: Nou mooie boel bij jullie thuis zeg!


Jantje mag bij zijn juffrouw slapen. Diezelfde nacht onweert het en jantje vraagt: Juf mag ik bij u in bed slapen, want ik ben bang in het donker en het onweert ook nog! Juff: Nou vooruit dan! Poosje later jantje weer: Juf,ik kan nog niet slapen! Juf: Hoe komt dat? Jantje: Ik mag meestal mijn vinger in mijn moeders navel doen tijdens het slapen! Juf: nou vooruit dan maar! Poosje later de juf: Jantje, dat is mijn navel niet. Jantje: juf, maar dat is mijn vinger ook niet!


Pietje komt Jantje tegen op straat en Pietje vraagt: "He, Jantje, heb je al een nieuwe baan?" Jantje: "Ja, ik werk nu in het riool." Pietje: "Owh, en wat moet je dan precies doen?"Jantje: "Ach, een beetje sorteerwerk."


Jantje(5jaar)komt de kamer van zijn ouders binnen en vraagt wat ze aan het doen zijn. Zijn vader antwoordt: Eh... We zijn aan het judoen" Oh zegt Jantje dan zou ik maar gauw de gordijnen dichtdoen voordat heel de buurt denkt dat jullie aan het neuken zijn!


Op een dag gaat jantje naar zijn vader en zegt: pa ik wil een driewieler.zegt pa; nee jantje die krijg je niet want ik wil een tractor kopen, en die kost al veel geld. Een dag later gaat jantje en z'n vader naar de tractorwinkel, en weer vraagt jantje pa mag ik een driewieler, en weer zegt z'n vader nee dat is veel te duur. Nu echt heel teleurgesteld loopt jantje naar buiten en daar ziet ie een haan op de kip zitten. Hij schopt de haan van de kip af en zegt: Als ik moet lopen dan jij ook!


 


Pagina's:
(1) 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
Categoriën:
Advocaten Ajax Baby Bejaarden Belgen Blondje Boeren Cafe Chinezen Computer Dieren Dokter Droge Duitsers Engelse Feyenoord Flauwe Gekken Geloof Goeie Grappige Grove Harde Homo Honden Jantje Katten Kerstmis Kinder Korte Moppen Mannen Nederlanders Pastoor Politiek School Schoonmoeder Schuine Sinterklaas Slechte Sterren Raadsels Relatie Vieze Voetbal Voor volwassenen Vrouwen 1 April