Home / Leuke Moppen / Kinder Moppen

Kinder Moppen

Op deze pagina staan 10 Kinder Moppen. De moppen staan op volgorde van stemmen, de beste Kinder Moppen eerst.

Twee kaarsen branden in de livingroom. De ene zegt tegen de andere... "Ga jij vanavond uit?"


Doortje loopt met haar vader door de dierentuin. Komen ze bij de chimpansees. Doortje: "Kijk die aap lijkt precies op Tante Ina!" Vader: "Foei Doortje, dat mag je niet zeggen." Doortje: "Ach Papa, die aap zit zover weg, die verstond het heus niet."


De chef zegt tegen pietje" Wil je even iets voor mij doen. Wat dan zegt pietje. Wil je even deze Rus met virussen weg brengen. Ja, zegt Pietje. Dat wil ik wel maar dat kan niet want vier Russen passen niet in mijn auto`tje.


Man komt met zijn handen achter zijn bips het toiletgebouw binnen rennen en ziet tot zijn grote schrik dat alle toiletdeuren op "rood" staan. Hij bonkt op de eerste de beste deur en roept: "Schiet op man.. ik ben aan de dunne!" Vanaf de W.C. klinkt jaloers: " Hnggggggg MMMmmmmmazzelpikkkkkk !"


Er zit een man in de trein die opeens enorm nodig moet poepen. En dan gaat hij kijken of er een wc onbezet is maar ze zijn dan allemaal bezet. Dan gaat de man maar uit het raam poepen. En dan roept de conducteur op eens of iedereen zijn hoofd naar binnen wil steken want er komt een tunnel aan en dat geldt ook voor die man met die bollen wangen en die sigaar in zijn mond.


Moos komt thuis met nieuwe pantoffels. Om ze Saar te laten zien kleedt hij zich uit en stapt naakt, maar met de pantoffels aan, de slaapkamer in. "Wat vind je ervan?" vraagt hij. Saar ziet niets en zegt, "wat valt er dan te zien?" Moos vraagt opnieuw, "zie je helemaal niets aan mij?" Saar reageert " Ik zie alleen maar dat ding daar naar beneden wijzen" "Nou," zegt Moos "en waar wijst dat ding dan naar?", naar mijn nieuwe pantoffels...!" "Wel" zegt Saar, op haar beurt "had dan maar liever een nieuwe pet gekocht."


Een dove loopt op straat, en spreekt zomaar even iemand aan en vraagt: "weet u wat ik gisteren gehoord heb?" nou? "niet veel!"


Een man van eind 70 verteld zijn pastoor dat hij Latijn wil gaan leren. De pastoor vraagt waarom. De man antwoord dat als hij dood zal gaan hij Petrus in zijn eigen taal kan begroeten. "Maar" zegt de pastoor, "wat als je in de hel terecht komt?" "Ach" zegt de man, "een paar woorden Duits spreken we allemaal wel."


Op een dag ligt Ernie op de bank te slapen. Hij is hevig aan het dromen. Hij droomt dat er een hevige overstroming aan de gand is in Sesamstraat. Bert en Ernie nemen hun roeibootje uit de schuur en besluiten polshoogte te gaan nemen. Ze varen door Sesamstraar als ze Ieneminie langs zien drijven. Ze verdrinkt bijna omdat het ook nog eens hevig stormt. Bert en Ernie varen gauw door. Dan drijft Pino langs en die probeert de boot in te klimmen, waardoor er heel veel water de boot in stroomt. Ernie raakt in paniek en roept heel hard: "hoei hoei hoei!" Dan wordt Ernie wakker gemaakt door Bert. "Ernie, Ernie, je lag te dromen!" "Ja Bert, ik droomde dat er een overstroming in Sesamstraat was. Het was heel echt. Kijk, ik ben zelfs helemaal nat!" "Wat grappig Ernie, ik droomde namelijk net dat ik over je heen stond te zeiken."


Een Limburger krijgt platte band en weet niet wat te doen. Komt meneer pastoor voorbij en die zegt: "Maar jong toch, blaas hem via uw uitlaat weer op." Zo gezegd zo gedaan. Komt de rijkswacht voorbij: "Wat is er gebeurd?" Limburger: "Alle lucht is uit mijn band en ik blaas hem nu weer op." Rijkswacht: "Dan zult ge nog lang kunnen blazen, want uw raam staat open."


 


Pagina's:
(1) 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22
Categorieën:
Advocaten Ajax Baby Bejaarden Belgen Blondje Boeren Cafe Chinezen Computer Dieren Dokter Droge Duitsers Engelse Feyenoord Flauwe Gekken Geloof Goeie Grappige Grove Harde Homo Honden Jantje Katten Kerstmis Kinder Korte Moppen Mannen Nederlanders Pastoor Politiek School Schoonmoeder Schuine Sinterklaas Slechte Sterren Raadsels Relatie Vieze Voetbal Voor volwassenen Vrouwen 1 April