Home / Leuke Moppen / Korte Moppen

Korte Moppen

Op deze pagina staan 10 Korte Moppen. De moppen staan op volgorde van stemmen, de beste Korte Moppen eerst.

Komt een oude vrouw van dik in de 80 bij de drogist en die vraagt: "Heeft u ook maandverband meneer?". "Jazeker" zegt die drogist, "maar dat heeft u op uw leeftijd toch niet meer nodig?". "Nee" antwoordt dat ouwe wijf, "maar het is zo lekker warm in mijn pantoffels!?.


"Maakt u maar een boeket met deze mooie rode rozen", zegt een heer tegen de verkoopster. "Maar ik heb op het ogenblik geen geld bij me. Ik zal ze morgen komen betalen. "Neemt u er dan ook maar een bosje vergeet-mij-nietjes bij", zegt de verkoopster.


Hoe krijg je een banketbakker gek? Bestel een slagroompunt NL


Wat doet een gepensioneerde blinde geleidehond? Hij houdt het voor gezien


Midden in de nacht wordt Peter door de politie aangehouden. "U zwalkt over de weg." "Tttuurlijk, agent, ik kkan toch niet over die kleine witte muisjes rijden, die hier over de weg lopen?"


Een politieagent belt op een dag aan bij mevrouw Frans, die in haar vrije uurtjes graag op de piano tokkelt. "Ik heb een klacht gehad van de buren, mevrouw. Ze beweren dat u bezig was Mozart te vermoorden."


'Waarom hebt u vals geld gemaakt?' vraagt de rechter aan de beklaagde. 'Omdat ik geen echt geld kan maken', luidt het eerlijke antwoord.


'Stilte in de zaal!' schreeuwt de rechter. 'Wie nog een woord zegt, vliegt eruit!' 'Begrepen!' roept de verdachte.


Roept een man in een restaurant: 'Ober, wat doet die vlieg in m'n soep?' Zegt de ober: 'Rugzwemmen meneer.'


Ander woord voor bordeel bazin? Loeder overste.


 


Pagina's:
(1) 2 3 4 5
Categoriën:
Advocaten Ajax Baby Bejaarden Belgen Blondje Boeren Cafe Chinezen Computer Dieren Dokter Droge Duitsers Engelse Feyenoord Flauwe Gekken Geloof Goeie Grappige Grove Harde Homo Honden Jantje Katten Kerstmis Kinder Korte Moppen Mannen Nederlanders Pastoor Politiek School Schoonmoeder Schuine Sinterklaas Slechte Sterren Raadsels Relatie Vieze Voetbal Voor volwassenen Vrouwen 1 April