Home / Leuke Moppen / Nederlanders Moppen

Nederlanders Moppen

Op deze pagina staan 10 Nederlanders Moppen. De moppen staan op volgorde van stemmen, de beste Nederlanders Moppen eerst.

Een Belgische aannemer word gevraagd de (vuile) geluidsmuur van 5 km aan de E40 te verven. Slim als ie is gaat hij hiervoor de Nederlander Jaap aanspreken. De eerste dag verft Jaap 2.5 km. Wauw denkt de Belg dat gaat hier morgen gedaan zijn. Mis. Tweede dag verft Jaap maar 1.25 km. Slechte dag denkt de Belg we zullen morgen zien. Derde dag 500m en dat gaat zo door. Op het einde van de week is de zaak compleet, maar de Belg vraagt Jaap hoe het komt. "Nou", zegt Jaap, "in het begin staat de pot nog dichtbij maar op het einde is dat wel een afstand hoor."


Een Nederlander gebruikt zijn condoom altijd 3x 1. gewoon 2. omgekeerd 3. als kauwgom


De aller domste belg, De allerdomste Nederlander en de allerdomste Duitser zijn samen op vakantie in Iran. Tijdens die vakantie worden zij ontvoerd door een guerrilla beweging. Na een lange gevangenschap gaat de beweging de toeristen executeren. De leider zegt tegen de allerstomste belg, wat wil je als allerlaatste wens? Nou zegt de allerstomste belg, Ik zou nog wel graag een grote zak patat lusten met een vette klodder mayonaise. De leider knipt met zijn vingers en de zak friet wordt gepresenteerd. Tegen de allerdomste Duitser, nou wat is jouw laatste wens? Nou, zegt de allerdomste Duitser ik zou nog wel zo'n grote pul bier lusten. De leider knipt met zijn handen en de pul is ook present. Dan vraagt de leider aan de allerdomste Nederlander, nou wat is jouw wens? Daarop zegt de allerdomste Nederlander. Ik zou nog wel 1 keertje het Rad van Fortuin willen presenteren!


Een Belg, een Duitser en een Nederlander, liepen door de Amazone. Plotseling, kwam er een tijger aan! Ze rende alle drie voor hun leven, maar de tijger was te snel! De Belg zei: ik zal me wel opofferen, als de tijger mij heeft gehad, zal hij jullie niet meer hoeven. Maar de tijger vrat de Belg op en kwam achter de Duitser en de Nederlander aan. De Duitser zei: ik offer me wel op, al de tijger mij en de Belg op heeft, zal hij jou niet meer hoeven. Maar de tijger ging, nadat hij de Duitser had verorbert, vrolijk achter de Nederlander aan! De Nederlander zei: Verdomme! Nu moet ik toch nog mijn geweer gebruiken!


Een Belg vraagt aan een Nederlander, "wat zou jij doen als je de staatslotterij zou winnen" de nederlander antwoord "dan tel ik eerst alles na"


Er komt een Nederlander in een Belgisch gastgezin en op een avond besluiten ze wat moppen te tappen ... Eén van de Belgen vraagt aan de Nederlander: "Weet jij wat een woerd is ?" Antwoord de Nederlander: "Nee man dat weet ik nou eens niet" Zegt die Belg: "Dat is een mannelijke eend ... en weet je hoe die paart ?" "Nou niet echt" zegt de Nederlander Zegt de Belg: "Op zijn eentje" "Ooooooooooohh, wat een leuke Belgische mop die ga ik aan men maten in Nederland vertellen ..." Komt die Nederlander 1 week later mij zijn makkers en zegt ie: "Nou makkers moet je eens effe horen, heb ik toch een geweeeeeeldige Belgische mop gehoord !" "Weten jullie wat een woerd is ?" Antwoorden zijn makkers: "Nou nee dat weten wij niet .." Zegt ie: "Nou, dat is een mannelijke eend, en weten jullie hoe die paart ?" Antwoorden zijn makkers: "Nee ...?" Zegt die Nederlander: "Helemaal ALLEEN !"


Een Duitser, Nederlander en een Belg staan bovenop een flat . zegt de ned.: wie zijn horloge naar beneden gooit en hem weer op vangt wint . o.k. zegt de Duitser en de Belg. de Belg begint hij smijt zijn horloge naar beneden en neemt de lift naar beneden als hij beneden komt is zijn horloge kapot. En dan de Duitser hij gooit zijn horloge naar benden en gaat via de trap naar beneden. als hij beneden komt ligt ook zijn horloge in puin . En dan de Nederlander hij pruts aan zijn horloge en gooit hem dan naar beneden hij loopt rustig naar beneden en haalt lekker een bakje patat en vangt zijn horloge dan keurig op. de Duitser en de Belg zeggen: hoe doe jij dat? ik heb de tijd achteruit gezet .


Een Fransman, een Belg en een Nederlander belanden in de tuin van Eden. Er bevindt zich daar een zwembad met een merkwaardige eigenschap. Net voor je van de springplank duikt, kan je een wens doen en het zwembad vult zich daarmee. De Fransman springt als eerste en net voor hij duikt zegt hij: "Vin!" Het hele zwembad is plots gevuld met een lekker Frans wijntje. Als tweede springt de Belg. Net voor hij duikt roept hij: "Bier!" en ja hoor, het zwembad is gevuld met lekker, koel bier. De Nederlander vindt dit wel heel leuk, hij klimt op de wipplank, maar glijd helaas uit en terwijl hij van de springplank valt roept ie: "Shit!"


Wat is het verschil tussen een brief en een Nederlander? Een brief is geschreven en een Nederlander is getikt.


Een Belg en een Nederlander zitten in een cafe zegt de Nederlander: ik weet waarom jullie zo stom zijn! vraagt de Belg: O ja, waarom dan? Nederlander: Omdat jullie zo veel bier drinken! zegt de Belg en wat is jullie excuses?


 


Pagina's:
(1) 2 3 4 5 6
Categorieën:
Advocaten Ajax Baby Bejaarden Belgen Blondje Boeren Cafe Chinezen Computer Dieren Dokter Droge Duitsers Engelse Feyenoord Flauwe Gekken Geloof Goeie Grappige Grove Harde Homo Honden Jantje Katten Kerstmis Kinder Korte Moppen Mannen Nederlanders Pastoor Politiek School Schoonmoeder Schuine Sinterklaas Slechte Sterren Raadsels Relatie Vieze Voetbal Voor volwassenen Vrouwen 1 April