Home / Leuke Moppen / Politiek Moppen

Politiek Moppen

Op deze pagina staan 10 Politiek Moppen. De moppen staan op volgorde van stemmen, de beste Politiek Moppen eerst.

Clinton ontmoet een Geest en hij mag 1 grote wens doen. Nou zegt Clinton: "Ik wil graag een oplossing voor de Midden-Oosten problematiek. "Oei dat is wel erg veel!" zegt de geest, "kan je niet wat anders wensen?" "Dan wil ik graag dat het seks-schandaal wordt opgelost" zegt Clinton. De Geest: "Goed, laten we de kaart van Irak er eens bij pakken..."


De CIA is driftig aan het onderzoeken waar de sigaar die Clinton gebruikte in de Lewinsky affaire vandaan kwam. Men is er nog niet helemaal uit, maar men weet nu wat voor soort tabak er in is verwerkt. 40% Pijptabak en 60% Pruimtabak


Bill Clinton en Saddam Houssein hebben het weer goed gemaakt met elkaar en Sadam heeft Clinton uitgenodigt op de borrel in Bagdad. Alles goed en aardig ze drinken wat en ze eten wat. Clinton ziet een rode knop op zijn bureau zitten en vraagt aan hem: "Wat is dat?" Hij zegt: "Druk maar, en er komen allemaal lekkere wijven!" Dus hij denkt "Mooi!" De volgende week zitten ze in Washington en doen drinken ook een borrel. Ook bij Clinton zit een rode knop op zijn bureau. Saddam vraagt: " Wat is die rode knop?". Clinton: "Druk er maar eens op". Dus hij drukt er op maar gebeurt niets... Saddam zegt "Volgende keer weer in Bagdad?". Zegt Clinton: "Welk Bagdad?"!


Bill Clinton en zijn beveiligingsagenten gaan een rondje in de tuin maken. Dan opeens schrikken ze allemaal, er staat in het sneeuw geschreven en gevuld met urine:Dood aan Clinton! Bill Clinton wil weten wie het heeft gedaan en stuurt zijn beveiligingsagenten erop af. Een uurtje later komen de agenten aanzetten. "We hebben slecht nieuws en slechter nieuws". Bill: Eerst het slechte. "Nou, het slechte nieuws is dat de urine van Kenneth Star is en het slechtere nieuws is dat het handschrift van Hilary is.


Clinton roept alle belangrijke mensen over de hele wereld bij elkaar. Hij moet namelijk iets belangrijks laten zien. Een week later... Iedereen zit aan de grote ronde tafel en is benieuwd wat ze te zien gaan krijgen. Opeens gaan de deuren van de zaal open. 4 mannen komen met een kist binnen en leggen het op tafel. Vervolgens maakt Clinton de kist open en zegt, -zie hier, het skelet van Adolf Hitler-. Iedereen begint luid te applaudisseren, behalve de Belgische koning. Hij is een beetje jaloers. Altijd zijn het de Amerikanen die belangrijke vondsten doen, en nooit wij. Een maand verstrijkt.... Nu roept de Belgische koning iedereen bij elkaar. Een week later... Iedereen zit nu aan de grote tafel van de Belgische koning. Hij wil de mensen iets belangrijks laten zien. De deuren van de zaal gaan open, en er komt een man met een kistje binnen. Hij legt het kistje op tafel en de koning maakt het open... het was een skeletje... De koning: " Zie hier het skelet van Hitler toen hij nog een kindje was ".


Op een van de laatste topontmoetingen in the Whitehouse raken Clinton en Jeltsin aan de praat. Clinton stelt voor om naar zijn 'oral' office te gaan, dit is immers de plek waar hij al zijn stagiaires verleid heeft. Eenmaal daar aangekomen begint Clinton op te scheppen over o.a Monica en dat ze moeite had zijn lul in haar mond te nemen. Jeltsin lijkt niet echt onder de indruk waarop Clinton besluit zijn lul uit de broek te halen. Jeltsin ziet een lul van wel 30 cm lang en twee enorme ballen. Tja; zegt Clinton ik noem hem altijd: 'Buffalo Bill'. Jeltsin kan niet achter blijven en besluit ook zijn lul te laten zien. Op het moment supreme ziet Clinton drie lullen van elk 50 cm, 8 ballen ter grootte van gehaktballen. Waarop Jeltsin zegt: weet je hoe die van mij heet: Tsjerno Bill!


Als Monica van het begin af aan haar mond dicht had gehouden, dan zat Bill Clinton nu niet in de problemen.


Wim Kok is op staats-bezoek in Amerika. Tijdens z'n staats-bezoek bezoekt hij het Witte Huis en komt bij president Clinton en beginnen aan een gesprek: "My favourite hobby is playing with the dog, what's your favourite hobby?" Ernstig denkt Wim na, wat betekend: "Ik fok paarden in het Engels?" Hij neemt de gok en zegt: "I fok(FUCK)horses!" Clinton: "Pardon!" Wim: "Yes paarden!"


Clinton en de paus komen bij de hemelpoort, Petrus is er niet, maar er is een vervanger. Die vraagt Clinton: "wat heb jij gedaan ?" "Ik ben president van de VS geweest en heb wat oorlogen voorkomen." "Ah, dat klinkt goed, jij mag naar de hemel". Dan vraagt hij de paus: "wat heb jij gedaan ?" "Ik ben de paus", zegt de paus. "Maar wat heb je gedaan?" "Ik ben de leider van de grootste kerk op aarde!", zegt de paus. "Maar wat heb je gedaan?" "Ik ben de paus!", zegt de paus. De vervanger snapt hem niet en stuurt de paus naar de hel. Komt Petrus terug, en zegt: "da's helemaal verkeerd, dat had precies andersom gemoeten". Hij roept Clinton en de paus bij zich. Zegt tegen Clinton: "ik kan je niet meer terug roepen, eenmaal in de hemel ben je zalig verklaard, maar als ik er geweest was, had ik je niet naar de hemel gestuurd". Tegen de paus zegt hij: "sorry, excuses, maar u kunt natuurlijk naar de hemel". "Bedankt", zegt de paus, "ik wilde namelijk eens nog de maagd Maria zien". Zegt Clinton: "dat lukt je nu niet meer".


Hillary Clinton komt thuis en ziet Bill in bed met een lilliputter, zegt ze: "Je had me nog zo beloofd dat je zou stoppen". Zegt Bill: "Je ziet toch dat ik aan het afbouwen ben".


 


Pagina's:
(1) 2 3 4
Categorieën:
Advocaten Ajax Baby Bejaarden Belgen Blondje Boeren Cafe Chinezen Computer Dieren Dokter Droge Duitsers Engelse Feyenoord Flauwe Gekken Geloof Goeie Grappige Grove Harde Homo Honden Jantje Katten Kerstmis Kinder Korte Moppen Mannen Nederlanders Pastoor Politiek School Schoonmoeder Schuine Sinterklaas Slechte Sterren Raadsels Relatie Vieze Voetbal Voor volwassenen Vrouwen 1 April