Home / Leuke Moppen / Relatie Moppen

Relatie Moppen

Op deze pagina staan 10 Relatie Moppen. De moppen staan op volgorde van stemmen, de beste Relatie Moppen eerst.

Een echtpaar was een dagje uit naar de dierentuin. Toen ze bij het apenhuis bij de grote gorilla kwamen, zei de man tegen zijn vrouw, "Open je blouse een beetje". Toen ze dat deed, kwam de gorilla dichter bij het raam. Toen zei de man tegen zijn vrouw, "probeer nog een paar knoopjes lager". Nadat ze dat deed, sloeg de gorilla zich op zijn borst. "Haal je ene borst uit je blouse", zei de man verder. Toen ze dat deed, werd de gorilla helemaal wild en sloeg steeds vaker en harder op zijn borst. "Doe je rokje eens omhoog". "Kijken hoe hij reageert". Nu werd de gorilla helemaal wild en oncontroleerbaar. Hij liep rond in zijn kooi en sloeg zijn kop tegen de ruiten. Toen zei de man tegen zijn vrouw, "Doe je slipje eens naar beneden". De vrouw keek eerst eens om zich heen voor ze verder ging met het spelletje. Nu kon de gorilla zich bijna niet meer inhouden en stond letterlijk op knappen. De man opende de kooi daarna en duwde zijn vrouw naar de gorilla toe in de kooi en gooide de deur dicht. De vrouw keek hem onbegrijpend aan, waarna hij uitriep. "En probeer die gorilla nu maar eens te vertellen dat je hoofdpijn hebt!"


Een Chinees echtpaar viert de succesvolle verkoop van hun restaurant, na zoveel jaren, met een cruise. Na een paar dagen wennen aan de rust komen oude sluimerende verlangens weer langzaam aan de oppervlakte en die nacht maakt zij, gekleed in een welliswaar oud, maar toch verleidelijk niemendalletje, hem wakker en fluistert sensueel zachtjes in zijn half slapend oor: "Ik zou wel weer eens zin hebben in zon ouderwetse 69." Hij: "Midden in de nacht, midden op de oceaan en zij wil n loempia..."


Een echtpaar heeft veel ruzie en de vrouw besluit om het eens goed te gaan maken en zegt tegen haar man: 'Schat als we vanavond nu eens romantisch thuis gaan dineren met een kaarsje en een wijntje om het weer een beetje goed te maken'. 'Dan maak ik voor jou je favoriete voorgerecht slakken in knoflookboter.' 'Ja',zegt die man, 'dan ga ik even naar de delicatessenzaak om verse escargots te halen.' Dus hij op weg door de regen, koopt die slakken en stopt die in zijn binnenzak van zijn regenjas. Op de weg terug komt hij langs de kroeg en toevallig ziet een maatje hem lopen en zegt, 'he hoe is het lang niet gezien, kom even mee joh een biertje drinken'. Hij laat zich overhalen, 'nou een biertje dan'. Uiteindelijk loopt het helemaal fout nog een paar ouwe makkers komen binnen en hier een biertje daar een biertje. Om 2 uur 's-nachts wordt mijnheer eindelijk uit het caf gezet en gaat vervolgens met z'n stom dronken kop naar huis. Bij de voordeur probeert hij de sleutel in het slot te stoppen en de bos valt op de grond. Vloekend gaat hij door de knien om de sleutels op te rapen, waardoor de slakken uit zijn binnenzak over de straat uitgestrooid worden. Van al dit tumult is z'n vrouw wakker geworden en met haar boze hoofd schreeuwt zij uit het slaapkamerraam,'zo hebbie weer lekker zitten zuipen en mij zeker vergeten' Waarop die man nee schud en met een aanmoedigend gebaar naar de slakken toe zegt,'jongens nog een klein stukkie'


Een man zit in de sauna en ziet een wat jonger stel samen genieten. Als de vrouw aan het zwemmen is raken de 2 mannen aan de praat. "Volgens mij zijn jullie een heel gelukkig stel." "Dank u" zegt de andere man, "maar waarom zegt u dat? Bent u nog vrijgezel?" "Nee hoor, ik ben getrouwd en mijn vrouw pleegt overspel" "Weet u het zeker? Misschien verbeeld u zich het maar?" "Nee hoor ik weet het zeker, wij zijn al 4 keer verhuist en we hebben nog steeds dezelfde melkboer."


Een man en een vrouw zitten op een bank. Zegt de vrouw: Ik vind je zo'n klootzak, zo'n grote klootzak, dat als er een wedstrijd klootzakken kwam jij op de tweede plaats kwam. Zegt de man: Als ik zo'n klootzak ben, waarom dan niet op de eerste plaats? Zegt de vrouw: Zo'n klootzak ben je dus!


Er is een vrouw en die vrouw heeft een man die alleen maar over sex praat, de hele dag door. Op een dag zegt die vrouw tegen haar man: "Kun je het nooit eens ergens anders over hebben, bijvoorbeeld het weer?" De man: "Okee, wanneer doen we het weer?"


Moos en Saar liggen in bed wordt Saar om 2 uur 's nachts wakker van het gewoel van Moos, vraagt Saar aan Moos: "Waarom woel je nou zo, kan je niet slapen?" Antwoordt Moos: "Mijn lieve Saar, morgen moet ik Levi van de overzijde een miljoen betalen en ik heb ze niet. Natuurlijk kan ik niet slapen." Zegt Saar: "Nou Moos da's toch geen probleem." en ze gaat naar het venster, schuift de gordijnen opzij, opent de ramen en roept luidkeels: "Levi, Moos kan morgen zijn Miljoen niet betalen!!" Zij sluit de ramen en trekt de gordijnen terug dicht. Terwijl zij terug in bed kruipt zegt ze tegen Moos: "Wel Moos nu kan jij rustig slapen, nu ligt Levi wakker."


Jan en zijn vrouw Miep hebben op een avond knallende ruzie. Uit woede gaat Jan vroeg naar bed. Hij legt een briefje op zijn nachtkastje waarop staat: Miep, wil je me morgen om half acht roepen? De volgende morgen wordt de man om negen uur wakker. Er ligt een briefje op zijn nachtkastje waarop staat: Opstaan, Jan! Het is half acht!


Er komt een man thuis met iets nieuws en vertelt trots tegen zijn vrouw dat hij olympische condooms gekocht heeft. "Dat is mooi",zegt die vrouw: ",maar welke kleur ga je vanavond gebruiken; goud, zilver of brons"."Nou, ik denk dat ik maar gewoon met goud ga beginnen",zegt de man, waarop de vrouw antwoordt: "zou je dat wel doen, kun je niet beter zilver nemen en een keer als tweede komen."


Ome piet en tante greet hadden een paar maanden geleden een baby gekregen, maar nu wilde ze scheiden, maar wie mocht de baby hebben. ze wilden hem allebei en dus gingen ze het aan de familie vragen, iedereen vondt dat mijn tante de baby moest krijgen want zij moest hem zo lang bij zich dragen, maar ome Paul dacht iets heel anders, hij zei: als ik een knaak in een sigarettenautomaat duw dan komt er een pakje sigaretten uit. van wie is dan het pakje sigaretten, van mij of van de automaat?


 


Pagina's:
(1) 2 3 4 5 6
Categorieën:
Advocaten Ajax Baby Bejaarden Belgen Blondje Boeren Cafe Chinezen Computer Dieren Dokter Droge Duitsers Engelse Feyenoord Flauwe Gekken Geloof Goeie Grappige Grove Harde Homo Honden Jantje Katten Kerstmis Kinder Korte Moppen Mannen Nederlanders Pastoor Politiek School Schoonmoeder Schuine Sinterklaas Slechte Sterren Raadsels Relatie Vieze Voetbal Voor volwassenen Vrouwen 1 April