Home / Leuke Moppen / School Moppen

School Moppen

Op deze pagina staan 10 School Moppen. De moppen staan op volgorde van stemmen, de beste School Moppen eerst.

Fritsje is een tijd ziek geweest. Na een maand mag hij weer naar school. Als hij 's middags thuiskomt vraagt zijn moeder: "Ben je erg achter geraakt?" Zegt Fritsje:"Nou en of, met geschiedenis wel tweehonderd jaar!"


Hoe meer ik LEER hoe meer ik WEET hoe meer ik WEET hoe meer ik VERGEET hoe meer ik VERGEET hoe minder ik WEET waarom zou ik leren?


De schoolinspecteur komt langs bij 2f. Als hij de klas binnen komt is het daar een lawaai van jawelste. Hij grijpt de eerste de beste, die ook de grootste is en de grootste keel opzet, bij de kraag en zegt: "Ga jij maar in de gang afkoelen." De rest komt er met een donderpreek vanaf. Op een gegeven moment steekt een meisje haar vinger op en vraagt: "Mogen we nu onze meester a.u.b. weer terug?"


Er komt een nieuwe jonge lerares van 18 met een kort rokje aan in groep 5 binnen en zegt: "Nou kinderen, we beginnen met geschiedenis, wil dat jongetje naar voren komen, dan stel ik een vraag aan hem en als hij de naam van de persoon en het jaartal weet mag hij het op het bord schrijven." Dus Bas komt naar voren en de juffrouw vraagt aan Bas: "To be or not to be!" "O, dat weet ik zegt Bas, William Shakespeare" "Goed zo Bas", zegt de juffrouw, "Schrijf het maar op het bord". Dus de juf gaat op haar tenen staat om het bord naar beneden te halen, das Bas kijkt eronder en ziet de kont van de juffrouw. "Zo", zei Bas, "Daar zou ik mijn sigaar wel eens in willen steken!" De juf is heel erg kwaad en schreeuwt tegen Bas: "Van wie heb je dat geleerd!" "Nou", zegt Bas, "Bill Clinton, 1998, Witte Huis!"


Een juffrouw wijst de VS aan op een kaart en vraagt aan haar Belgische klas: "Welk land is dit?" "België" "Nee" "Finland" "Nee" "Nederland" "Nee" En dan zegt Polleke: "Amerika" Juffrouw: "Heel goed Polleke. En Sjefke wie heeft Amerika ontdekt?" Sjefke: "Polleke"


De juf vraagt aan jantje wat voor huisdier hij heeft en hij zegt: Ik heb een vis. Juf vraagt: Wat eet ie? Jantje zegt: Vissenvoer. Juf vraagt: Waar woont ie? Jantje zegt: in de vissen kom. Juf vraagt ook aan kees: Wat voor huisdier heb jij? Kees Zegt: een konijn. Dan vraagt juf: Wat eet ie? Kees zegt: Konijnen voer. Juf vraagt: Waar woont ie? Kees zegt: in zijn hok. Juf vraagt aan piet: Wat voor huisdier heb jij? Piet zegt: ik heb een schaap. Juf vraagt: wat eet ie? Piet zegt: Piet geeft schaap schapen voer. Juf vraagt waar woont ie. Piet zegt: schaap woont in huis. Juf vraagt: stinkt dat niet. Dan zegt piet: Daar moet schaap maar aan wennen.


"Hans, dat opstel over jullie hond heb je zeker niet alleen gemaakt?" "Klopt, meester" "Wie was er dan bij?" "De hond, meester."


Wat is de overeenkomst tussen een ruit en een leraar? Ze kunnen allebei barsten!


Er is een leerkracht die altijd diep gedecolleteerd is. Op een dag komt zij naar school en heeft zij een roos tussen haar borsten gestoken. De leerkracht vraagt aan de kinderen "Waarmee voeden rozen zich?" Jantje steekt zijn vinger op en roept "met moedermelk mevrouw" De leerkracht werd boos en stuurde Jantje naar de directeur. De directeur vraagt aan Jantje wat hij verkeerd heeft gedaan. Jantje legt uit wat hij gezegd heeft. Maar Jantje toch zegt de directeur je weet toch dat rozen zich voeden met water. Ja maar zegt Jantje hoe kon ik nu weten dat die stengel zolang was.


Gooi niet met propjes tassen komen harder aan Fluister niet, onder de les schreeuwen hoor je beter! Vraag niks onder een repetitie spiekbriefje gaat sneller Koop geen blauwe oogschaduw, slaan is goedkoper School is net een prullen bak ieder uur een andere zak School is net een hoerenkast ieder uur een andere vent School is net een hoerentent de leraar is de muts en wij de lul Meesters zijn net schilderijen ophangen die zooi


 


Pagina's:
(1) 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Categoriën:
Advocaten Ajax Baby Bejaarden Belgen Blondje Boeren Cafe Chinezen Computer Dieren Dokter Droge Duitsers Engelse Feyenoord Flauwe Gekken Geloof Goeie Grappige Grove Harde Homo Honden Jantje Katten Kerstmis Kinder Korte Moppen Mannen Nederlanders Pastoor Politiek School Schoonmoeder Schuine Sinterklaas Slechte Sterren Raadsels Relatie Vieze Voetbal Voor volwassenen Vrouwen 1 April