Sinterklaas Moppen
Home / Leuke Moppen / Sinterklaas Moppen / Een Heel Arm Jongetje Wil Graag Een Nieuwe Fiets Voor Sinterklaas Maar Zijn Gescheiden Moeder Kan Die Niet Betalen

Sinterklaas Moppen: Een Heel Arm Jongetje Wil Graag Een Nieuwe Fiets Voor Sinterklaas Maar Zijn Gescheiden Moeder Kan Die Niet Betalen

Een heel arm jongetje wil graag een nieuwe fiets voor Sinterklaas maar zijn gescheiden moeder kan die niet betalen.
Moeder stelt voor om een brief aan Sinterklaas te schrijven waarin hij desnoods om geld voor een nieuwe fiets kan vragen.
Afijn zo gezegd zo gedaan en de brief is gepost aan 'Sinterklaas - Madrid - Spanje'.
Bij de PTT komt deze brief binnen en iedereen slaat een ach en wee wat zielig en wat moeten we hier nu mee.
Dus 1 PTT persoontje opent de brief en leest hardop voor: LIEVE SINTERKLAAS, Ik ben een jongetje van 8 jaar en ik wil heel graag een nieuwe fiets.
Helaas zijn mijn ouders gescheiden en is mijn vader met de horizon vertrokken en krijgen wij geen alimentatie van hem (hehehehe) dus kan mijn moeder die niet betalen.
Ik ben altijd heel lief, ik verzorg mijn zieke moeder en oma en pest nooit mijn zusje.
Een nieuwe fiets kost maar 150 gulden.
Alsjeblieft, Sinterklaas, wilt u mij helpen?
Liefs, Jongetje.
Afijn, de PTT post afdeling is zo ontroerd dat ze een inzamelings aktie houden voor het jongetje om een nieuwe fiets te kunnen kopen.
Ze halen 138 gulden op en sturen het geld precies op 5 december op naar het jongetje.
Het jochie opent de envelop en treft een brief van Sinterklaas aan met het geld voor de nieuwe fiets.
Jongetje blij maar toch een beetje teleurgesteld dat het niet precies 150 gulden is zodat hij zijn fiets nog niet kan kopen.
Het jochie schrijft een brief terug aan Sinterklaas en doet 'm wederom op de post 'Sinterklaas - Madrid - Spanje' De volgende dag komt ie bij de PTT aan en alle PTT'ers gaan helemaal uit hun dak..'JONGENS een brief van het jongetje'.
1 persoon opent de envelop en leest de brief hardop voor.
LIEVE SINTERKLAAS, Hartelijk bedankt voor het geld voor mijn nieuwe fiets!
Heel lief van u maar ik kwam 12 gulden tekort dus ik kan nog mijn fiets niet kopen.
Ik weet zeker dat u 150 gulden heeft gestuurd, dus die 12 gulden zullen de KLOOTZAKKEN BIJ DE PTT WEL GEJAT HEBBEN!Volgende mop: Een vader vertelt aan zijn zoon over sinterklaas


Beste sinterklaas moppen

Dit zijn de beste 10 sinterklaas moppen. Klik op de tekst om de hele mop te lezen.

Leuke sinterklaas moppen

Dit zijn 10 sinterklaas moppen. Klik op de tekst om de hele mop te lezen.

Categorieën:
Advocaten Ajax Baby Bejaarden Belgen Blondje Boeren Cafe Chinezen Computer Dieren Dokter Droge Duitsers Engelse Feyenoord Flauwe Gekken Geloof Goeie Grove Harde Homo Honden Jantje Katten Kerstmis Kinder Korte Moppen Leger Mannen Nederlanders Pastoor Politie Politiek School Schoonmoeder Schuine Sinterklaas Slechte Sport Sterren Raadsels Relatie Vieze Voetbal Voor volwassenen Vrouwen 1 April