Home / Leuke Moppen / Slechte Moppen

Slechte Moppen

Op deze pagina staan 10 Slechte Moppen. De moppen staan op volgorde van stemmen, de beste Slechte Moppen eerst.

Op een dag is het TV-toestel stuk. Vader kijkt om zich heen ziet zijn zoon en zegt verrast: "Maar jongen, wat ben jij groot geworden!"


Harmsen stormt het belasting kantoor binnen en roept tegen de baliemedewerkster: ik wil nu die idioot spreken die deze belachelijke aanslag heeft opgemaakt. De baliemedewerksters kijkt op het papier en zegt: het spijt me maar deze meneer is dood, hij is gisteren overreden door een stadsbus. Harmsen kijkt verbaasd naar de dame en loopt dan het belastingkantoor uit. De volgende dag komt hij echter weer en vraagt om de zelfde belastinginspecteur. De baliemedewerkster vertelt hem voor de tweede keer dat dat niet kan omdat hij is overreden door een bus. Harmsen loopt weer de deur uit. De volgende dag komt hij weer het pand binnenlopen en zegt: ik wil de man spreken die deze aanslag heeft gemaakt. De vrouw raakt buiten zinnen van woede en raast: JIJ WEER !?DIE VENT IS DOOD, DOOD HIJ IS OVERREDEN DOOR EEN BUS MET 30 PASSAGIERS HIJ WAS OP SLAG DOOD, ZIJN LICHAAM LIGT WEG TE ROTTEN ONDER DE GROND. HIJ IS MORSDOOD DRINGT DAT DAN NIET TOT JE DOOR? Zegt Harmsen: Eigenlijk al lang, maar ik hoor het zo graag!


Een houthakker gaat hout hakken in een bos. Na een hele dag gewerkt te hebben wil hij 1 boom neerhalen hetgeen verkeerd gaat. Deze boom valt op zijn been en de houthakker zit vast. Het wordt donker en de houthakker probeert zich los te rukken. Dan hoort hij van heel ver weg het gehuil van wolven. De houthakker begint nog harder te rukken maar het helpt niet. Dan weer dat gehuil maar nu dichterbij. De houthakker pakt zijn bijl en denkt dan mijn been er maar af. Hij bedenkt zich en begint weer te trekken aan zijn been. Het helpt niet en dan weer dat gehuil maar dan wel zeer dichtbij. De houthakker denkt: "Nu moet het maar, beter dat, dan opgevreten worden." Hij tilt zijn bijl op en slaat in 1 keer zijn "houten" been eraf!


Jansen, Pietersen en Klaasen, alledrie bouwvakker zijn samen aan het werk op een hoge steiger. Plotseling valt Jansen naar beneden en ja hoor hardstikke dood. "Verdorie" zegt Pietersen "dat is mooi klote. En hij was nog maar net getrouwd. Nou, wie gaat het zijn vrouw vertellen?" "Nou" zegt Klaasen, "dat doe ik wel." Affijn, 1 uur later komt hij terug op de bouwplaats met een kratje bier in zijn handen. "Wat is dat nou?" zegt Pietersen, "ik dacht dat je Jansen zijn vrouw zou gaan zeggen dat haar man dood is?" "Ja dat heb ik ook gedaan" zegt Klaasen, "ik kom daar aan de deur, bel aan en vraag: Bent u weduwe Jansen?" "Nee" zegt ze vervolgens, "ik ben wel mevrouw Jansen maar geen weduwe." "Nou zeg ik, wedden om een kratje bier?"


Een man wordt op zijn werk opgebeld door het ziekenhuis, dat zijn vrouw op het punt staat te bevallen. Snel loopt hij naar zijn auto en rijdt naar het ziekenhuis. Onderweg staat elk stoplicht op rood waar hij door moet, komt in de file, kortom, hij komt te laat in het ziekenhuis. Op de gang komt hij de dokter tegen. "U bent te laat meneer, het kind is er al. Gefeliciteerd, U heeft een zoon." "Ah, wat leuk." zegt de man. "Er is wel iets wat ik je moet vertellen." zegt de dokter. "Het kind heeft geen armpjes." De man schrikt. "Wat erg, maar het blijft toch je kind, he." Ze lopen richting de kamer waar de vrouw en het kind liggen. "Er is nog iets wat ik u moet vertellen." zegt de dokter. "Het kind heeft ook geen beentjes." "Oh, wat erg." zegt de man. "Maar het moet maar, het blijft toch je zoon he". Ze lopen nog wat verder. "er is nog iets." zegt de dokter. "Het kind heeft ook geen romp." "De man kijkt nu heel verschrikt. "Maar het blijft toch je kind he, we moeten er maar mee leven." Dan zijn ze bijna bij de kamer en zegt de dokter: "Het kind heeft ook geen hoofdje." "We moeten er maar mee leven." zegt de man. Hij loopt de kamer in en gaat naar het wiegje. Hij kijkt erin en er ligt alleen een oor. "Ha, lekkere scheet van me." zegt de man. Zegt de dokter: "Je moet wel wat harder praten, want hij is nog doof ook."


Het formule 1 team Ferrari heeft 2 nieuwe testrijders gecontracteerd. (1) Marco Bakker (2) Patrick Kluivert


De voetbalwedstrijd Zambia - Mozambique is gestaakt. De scheidsrechter gaf een gele kaart, toen dachten de spelers dat het een plakje kaas was.


Gerrit komt bij een miljonair en vraagt om de hand van zijn dochter. "Met mijn dochter trouwen?" vraagt de miljonair, "heb je geld?" Gerrit: "Ik.. ik heb een paar duizendjes op de bank staan..." stottert Gerrit. "Ik vroeg of je geld hebt niet of je een paar centen voor de postzegels van de trouwkaarten hebt." zegt de miljonair.


Loopt een man door een oud stadje en ziet op een moment een klein ventje met een ezel staan op straat. Hij vraagt aan het ventje hoe laat het is. Het ventje tilt de ballen van de ezel op met zijn rechterhand en zegt dat het 4 uur is. De man snapt er weinig van hoe hij dat doet. Hij besluit over een uur terug te komen en het dan nog eens te vragen! Een uur later komt de man terug en hij vraagt aan het ventje hoe laat het is en het ventje tilt nogmaals met zijn rechterhand de ballen van de ezel op en zegt dat het 5 uur is! Die vent vraagt aan het kereltje hoe hij dat doet want hij begrijpt er niks van. Zegt dat ventje: "Nou dat zit zo: als ik die ballen van die ezel optil dan zie ik nog net in de verte de kerkklok!"


Een Intelligente,intellectuele, man redt een elfje van de dood en mag daardoor van het elfje drie wensen doen. Zijn eerste wens is om een dag dom te zijn, het elfje vervult zijn wens en komt aan het einde van de dag weer bij de man aan om te vragen hoe het was. Dolgelukkig vertelt de man hoe heerlijk hij het vond om lekker dom te zijn en nergens over te hoeven piekeren. Ook vertelt hij zijn tweede wens. Hij wil graag een hele week dom zijn. Ook dit is voor het elfje geen probleem en ze laat de wens in vervulling gaan. Na een week komt ze weer bij de zielsgelukkige man die haar zijn derde wens vertelt. Hij wil voor de rest van zijn leven dom zijn. Het elfje vertelt hem: "Ja, dat kan ik wel doen, maar er zit een bijwerking aan. Dan ben je een keer in de vier weken ongesteld!"


 


Pagina's:
(1) 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
Categorieën:
Advocaten Ajax Baby Bejaarden Belgen Blondje Boeren Cafe Chinezen Computer Dieren Dokter Droge Duitsers Engelse Feyenoord Flauwe Gekken Geloof Goeie Grappige Grove Harde Homo Honden Jantje Katten Kerstmis Kinder Korte Moppen Mannen Nederlanders Pastoor Politiek School Schoonmoeder Schuine Sinterklaas Slechte Sterren Raadsels Relatie Vieze Voetbal Voor volwassenen Vrouwen 1 April