Home / Leuke Moppen / Sterren Moppen

Sterren Moppen

Op deze pagina staan 10 Sterren Moppen. De moppen staan op volgorde van stemmen, de beste Sterren Moppen eerst.

Viola Holt loopt door Amsterdam en wordt daar door een pizza-brommertje aangereden. "He, eikel kun je niet om me heen rijden ?", roept ze naar de jongen op de brommer. "Nee.", roept de jongen terug, "Daar heb ik niet genoeg benzine voor bij me!"


Linda en Jessica mogen geen Head and Shoulders gebruiken, anders zijn ze Roos kwijt.


Morton Olsen belt met Leo Beenhakker en vraagt aan Leo: "Hoe doe jij dat nou met jouw mannen. Ik bedoel: waarom doet Feijenoord het zo goed?" "Nou, dat is niet zo moeilijk, ik laat ze regelmatig tegen elf etalagepoppen trainen, ze schoppen er een stuk of elf in en de moraal vliegt omhoog." "Oke, zegt Morten. Dat ga ik ook eens proberen." Twee dagen later belt Morten Leo weer op en zegt tegen Leo: "Nou heb ik hetzelfde met de mannen gedaan als jij, maar wat moet ik nou doen als ze met 2-0 achter staan?"


Het is grijs en het vliegt door de lucht Mika Hakkinen!


Gelezen in een Nederlands dagblad: " Gisteren is Hans Kazan, de beste goochelaar in ons land overleden aan een toverdosis"


Henk Angenent en Erik Hulzenbosch moeten van hun coach naar Nederlandse les om iets beter met elkaar te kunnen communiceren. Op de les vraagt de leraar: "Kennen jullie een moeilijk woord?" Henk: "Eeeeeehhhhhhh... authentiek." Leraar: "Heel goed Henk en jij Erik, weet jij een moeilijk woord?" Erik: "Eeeeehhhhhhhhhhhh Kritisch." "Heel goed Erik!" "Maar vertel eens Erik wat betekent kritisch?" Erik: "Dat benne van die witte dingen waarmee ie op het bord schrieft!"


Hoet heet de urine van Beatrix? Jus de Oranje


Ruud Gullit en Tatjana zitten in de trein tegenover elkaar. Dan pakt Gullit een propje papier en gooit dat tegen de tieten van Tatjana "1-0" zegt Gullit. Kort daarna gooit Tatjana een propje bij Gullit tegen zijn kruis: "1-1" zegt Tatjana. Zegt Gullit: "Nee, was PAAL".


Wat is het verschil tussen George Michael en een magnetron? Een magnetron stopt als je de deur open doet.


Danny Blind rijdt in een auto door het centrum van Amsterdam. Hij reed over een drukke weg. Opeens reed hij een een oud vrouwtje aan. Dat vrouwtje zegt: "Ben je Blind of zo?"


 


Pagina's:
(1) 2 3 4 5
Categoriën:
Advocaten Ajax Baby Bejaarden Belgen Blondje Boeren Cafe Chinezen Computer Dieren Dokter Droge Duitsers Engelse Feyenoord Flauwe Gekken Geloof Goeie Grappige Grove Harde Homo Honden Jantje Katten Kerstmis Kinder Korte Moppen Mannen Nederlanders Pastoor Politiek School Schoonmoeder Schuine Sinterklaas Slechte Sterren Raadsels Relatie Vieze Voetbal Voor volwassenen Vrouwen 1 April