Home / Leuke Moppen / Voor Volwassenen

Voor Volwassenen

Op deze pagina staan 10 Voor Volwassenen. De moppen staan op volgorde van stemmen, de beste Voor Volwassenen eerst.

Het gewezen echtpaar is ook na de scheiding op goede voet met elkaar gebleven. Als de man zijn arm heeft gebroken, belt hij op een avond de gewezen echtgenote op en vraagt of zij hem misschien in het bad wil helpen. Ze komt, helpt hem voorzichtig in de badkuip en begint zijn rug in te zepen. Al gauw merkt ze dat er aan de voorkant iets begint de bewegen. 'Ach, wat schattig,' zegt ze gevleid, 'hij kent me nog.'


De man van Truus is jarig en hij wil heel graag een huisdier. Dus de dag voor de verjaardag vertrekt Truus naar de dierenwinkel en vraagt de verkoper of hij wat aan te raden heeft voor haar jarige man. Na een tijdje komt de verkoper terug met een grote kikker van 400,-. "Wat moet ik daar nou mee?" zegt de vrouw. "Nou het speciale is: deze kikker kan pijpen.." "Zo" denkt die vrouw dan hoef ik dat ook niet meer te doen dus dat is het wel waard. Dus zei koopt die kikker. 's Avonds geeft ze haar man de kikker en vertelt hem dat ie kan pijpen, de man vertrouwt het niet maar probeert het toch en gaat naar zijn slaapkamer. De volgende dag komt zijn vrouw beneden en ziet hem samen met de kikker en een kookboek in de keuken staan. "Wat doe jij nou?!!" vraagt ze vrouw. "Nou" zegt de man " als ik hem ook koken kan leren kan jij het huis uit....."


Wat is een andere naam voor string? Clittebandje!


Oud echtpaar in bed ligt sex te bedrijven. Na een poosje zegt de vrouw: "Vroeger beet je me nog weleens in mijn oren". De man vliegt uit bed en gaat naar de badkamer. Vrouw: "Waar ga je heen". De man "Even mijn tanden halen".


Er stopt een vrachtwagen chauffeur bij een benzine pomp langs de weg.Even later komt er een non aanlopen die vraagt wat de man vervoert.De chauffeur vertelt de non dat hij persoonlijke boodschappen op cassette vervoert.Waarop de non vraagt of ze ook een boodschap kan inspreken. de chauffeur gaat akkoord, en vertelt haar dat het 25,- kost. de non heeft alleen geen geld bij en vraagt of ze ook in natura mag betalen,de chauffeur vindt dat wel wat en trekt zijn broek naar beneden waarop de non zijn leuter beet pakt en zegt: HALLO BETTIE HIER EEN BOODSCHAP VAN ZUSTER TRUUS!


Een man moet op zakenreis en omdat hij zijn vrouw niet vertrouwt laat hij bij de smid een kuisheidsgordel maken. Enkele dagen later haalt hij de kuishuidgordel op en blijkt er een gat in te zitten, precies waar het spleetje zit bij de vrouw. "Daar heb ik toch niks aan" zegt hij aan de smid, waarop die antwoord "Dan let maar eens op", en hij steekt een wortel in het gat die meteen wordt afgehakt (soort guilotine). De week daarna is de man terug van zijn zakenreis en besluit hij, omdat hij zo;n goede deel had gemaakt, zijn collega's mee naar de sauna te nemen. Als ze daar zitten, hebben ze allemaal de lul af, behalve eentje. "Nou" zegt die man "jullie zijn allemal stuk voor stuk niet te vertrouwen, behalve Piet, daar. Eerst wilde ik jullie allemaal mee uit eten nemen, maar u ga ik alleen met Piet!" Waarop Piet antwoord: "Wats eessen ve dn? (vertaling: "Wat eten we dan"? zonder tong!


Er kwam laatst een heel klein vrouwtje met cowboy laarzen bij de dokter in de praktijk. Ze zei: "Dokter, ik heb bij het country-line dansen zo'n last van een schraal gevoel aan m'n gleuf." De dokter pakte de dwerg beet en zette haar op de tafel, zodat hij een beter zicht op de situatie had. "Aha, ik zie het al", zei de dokter en trok zijn bureaula open en nam er een flinke huishoudschaar uit. "Maar dokter, wat doet U nu?", riep het vrouwtje. "Ik knip even het bovenste randje van Uw laarzen af!"


Jan en Mien zijn 75 jaar getrouwd. Als ze na het feest 's avonds willen gaan slapen, zegt Mien tegen Jan; 'Jan, 't is zo lang geleden, zullen we nog een keertje....?' Ze hebben de nacht van hun leven en 's ochtends zegt Mien tegen Jan; "Jan, je hebt me gisteravond heerlijk laten genieten, m'n tieten tintelen helemaal !" "Dat zou kunnen", zegt Jan. "De ene tiet hangt in de koffie en de andere in de warme brinta!"


Er zit een homo in een homobar en hij moet plassen. hij gaat naar de wc en staart een zwarte man naast hem te plassen met een enorme lul met een stuk of 50 streepjes erop. Zeg de homo tegen de man wat heb je een grote lul. ja zegt de man die verhuur ik voor elk streepje moet je 25 gulden betalen. nou ik heb nog 50 gulden dus doe me maar voor 50 gulden dus de man gaat achter hem staan en geeft hem voor 50 gulden op het zelfde moment komt er een man binnen dus de zwarte schrikt en schiet naar voren en hij zit tot en met de ballen in de man de man is aan het schelden: ben ik hier nog maar net en zit ik al tot de kont toe in de schulden


Herman en Helga gingen naar het naaktstrand, Herman groef een kuil en beide gingen er in liggen. Op een gegeven moment kregen beide zin en Herman kroop op Helga. Na een tijdje floepte z'n gevalletje uit Helga en viel in het mulle zand. Herman stopte hem meteen terug en ging verder. Een minuut later kermde Helga: Herman! en Herman vroeg wat er was. Helga: wieder panieren !


 


Pagina's:
(1) 2 3
Categoriën:
Advocaten Ajax Baby Bejaarden Belgen Blondje Boeren Cafe Chinezen Computer Dieren Dokter Droge Duitsers Engelse Feyenoord Flauwe Gekken Geloof Goeie Grappige Grove Harde Homo Honden Jantje Katten Kerstmis Kinder Korte Moppen Mannen Nederlanders Pastoor Politiek School Schoonmoeder Schuine Sinterklaas Slechte Sterren Raadsels Relatie Vieze Voetbal Voor volwassenen Vrouwen 1 April