Home / Leuke Moppen / Vrouwen Moppen

Vrouwen Moppen

Op deze pagina staan 10 Vrouwen Moppen. De moppen staan op volgorde van stemmen, de beste Vrouwen Moppen eerst.

Een man vertelt zijn vrouw dat hij van haar wil scheiden. Wat! roept ze uit, Betekent dit dat je genoeg van me hebt gekregen?! Nee, antwoordt de man, Dat betekent dat ik NIET genoeg van je heb gekregen!


Een man die door een echtscheiding gaat loopt depressief door het park heen. Hij schopt hier en daar een steentje, tot hij plots tegen een lampje aan schopt. Hij kijkt raapt het op en wil is toch wel nieuwsgierig wat het nou precies is. Hij wrijft op het lampje en poef, een geest springt er uit. "Meester, meester, u heeft mij gered. In ruil voor mijn dankbaarheid krijgt u drie wensen, maar omdat u in een scheiding ligt, wil ik u er wel bij vertellen dat omdat u in scheiding ligt krijgt uw vrouw het dubbele." Man: "Ok mijn eerste wens is een mooie grote rode Ferrari." En poef, komt opeens een Ferrari tevoorschijn. Geest: "Meester, meester, dat was een goede wens, maar uw vrouw heeft juist 2 Ferrari gekregen." De man: "Okay dan voor mijn tweede wens, wil ik graag 1 miljoen euro." De geest tovert weer even en zegt: "Meester u heeft nu 1 Ferrari en 1 miljoen euro, maar uwe vrouw heeft nu 2 Ferrari's en 2 miljoen euro. Maak een wijze keuze voor uw laatste wens." "Goed," zegt de man "Sla me maar half dood dan!"


Jongen: Je bent een droomvrouw. Meisje: slaap dan maar weer verder! jongen:ik zou voor je naar het einde van de wereld lopen.. meisje:zou je daar ook blijven? jongen:ik weet wat meisjes willen meisje:waarom laat je me dan niet met rust? jongen:ik zou mezelf aan jou aanbieden. meisje:sorry ik neem geen goedkope cado's aan! jongen:ik zou alles met je willen delen.. meisje:ok dan beginnen we gelijk met de je bankrekening! jongen:mag ik je nr? meisje:hij staat ergens in het telefoonboek!! jongen:heb ik jou nergens anders gezien? meisje:ja daarom kom ik er ook niet meer!! jongen:is deze stoel vrij? meisje:ja, en als jij er gaat zitten is mijn stoel ook vrij!


3e meisjes gaan solliciteren bij een supermarkt voor cassiere. Ze moeten hiervoor een IQ-test afleggen. 1 meisje komt bij de baas De baas zegt: voor de IQ-test moet je uitrekenen hoeveel 3x5 is. Het meisje zegt: 18 2e meisje komt bij de baas. En ook zij moet de zelfde IQ-test afleggen. Zij antwoord hierop:17 Ook het 3e meisje moet bij de baas een IQ test doen. Zij antwoord:14 Welke heeft de baas aangenomen? ant: Degene met de grootste tieten


Twee knappe meisjes praten over de toekomst. "Ik word stewardess", zegt de een. "Dan leer je het snelst en het makkelijkst een rijke man kennen." "Daar voor hoef je helemaal niet in een vliegtuig te stappen", zegt haar vriendin. "Een minuscuul bikinietje in een sjeik hotel-zwembad werkt ook prima. Daar zijn mannen genoeg." "Dat wel," antwoordt de toekomstige stewardess nadenkend, "maar ik loop minder gevaar als de mannen vast in de riemen gesnoerd zitten!"


Hij: We zitten volop in een economische crisis, schat, je moet dus geen verjaardagsgeschenk verwachten. Zij: Dat ben ik allang gewend, je scheept me anders ook altijd met een of andere loze belofte af. Hij: Ja, maar dit jaar kan ik je zelfs niets beloven !


Een mooie vrouw loopt de straat over als het rood. Een agent heeft dit gezien. De agent fluit maar de mooie vrouw loopt gewoon door. De agent fluit nog eens maar ze loopt nog altijd door. Agent stapt in zijn auto en rijdt naar de vrouw en vraagt: "hebt ge me nie horen fluiten?" Waarop de vrouw zegt: "jawel, maar ge zijt mijn type niet".


Een man heeft een avontuurtje met z'n secretaresse in een hotel kamer. Na een vrij wilde middag valt de man in slaap en wordt vervolgens om 20.30 uur wakker. Geschrokken springt hij uit bed en geeft de opdracht aan zijn secretaresse zijn schoenen buiten over het grasveld hardhandig te wrijven. De secretaresse is enigszins verbaasd maar gaat aan de slag terwijl de man een douche neemt. Omstreeks 21.30 uur komt de man thuis en wordt daar niet al te hartelijk ontvangen door zijn vrouw. Nadat de man heeft uitgelegd dat hij rond de middag met z'n secretaresse naar een hotelkamer is gegaan om ze vervolgens even lekker te nemen is hij per ongeluk in slaap gevallen. De vrouw observeert haar man en zegt: Vuile Leugenaar, je bent weer eens gaan Golfen heh!


Man ziet begrafenisstoet voorbij trekken. Achter de lijkwagen loopt een man met een hond en daarachter nog wel honderd man. "Wie wordt hier begraven?" vraagt hij aan de man met de hond. "Mijn schoonmoeder" zegt hij. "Wat doet die hond er dan bij?" "Die heeft haar doodgebeten." "Och, mag ik hem ook eens lenen?" "Jawel hoor maar wel achteraan aansluiten!"


Meisjes zijn net ping-pong balletjes. Ze gaan van bedje naar bedje.


 


Pagina's:
(1) 2 3 4 5 6 7
Categoriën:
Advocaten Ajax Baby Bejaarden Belgen Blondje Boeren Cafe Chinezen Computer Dieren Dokter Droge Duitsers Engelse Feyenoord Flauwe Gekken Geloof Goeie Grappige Grove Harde Homo Honden Jantje Katten Kerstmis Kinder Korte Moppen Mannen Nederlanders Pastoor Politiek School Schoonmoeder Schuine Sinterklaas Slechte Sterren Raadsels Relatie Vieze Voetbal Voor volwassenen Vrouwen 1 April