leuke teksten: 1 april grappen

leuke 1 april grappen:Als je de volgende grappen uit haalt bij een van je vrienden of familileden, dan heb je pas echt een geslaagte 1 april grap:

Giet, bij voorkeer als er veel mensen bij zijn, wat gist over een hondendrol.

Een klassieke, maar geslaagde grap, is de pyama van je moeder of vader dichtnaaien, en kijken hoe hij/zij reageert.

Als uw vader en moeder bier drinken uit een flesje, zoek dan eens een leeg flesje en een dop. Spoel het flesje uit en doe er water in, daarna klop je met een hamer het dopje erop. Zet het dan in de ijskast en wacht af.

Heb je toevallig speculaas of peperkoek in huis? Prak dan de speculaas of peperkoek met een beetje water in een kommetje tot een vaste brei. Kneet van deze brei een drol en leg deze naast het toilet! Doe dan achteraf alsof je van niks weet, maar geef je broer of zus de schuld!

Suiker vervangen door zout, een klassieker (voor in de koffie ofzo)

Tandenpasta onder de deurklink doen.
Tandenpasta Op de WC-bril

Smeer vaseline op een deurkruk of op de wc bril.

Schrijf een bon uit wegens fout parkeren. Hiervoor moet je gele papiertjes gebruiken, bijvoorbeeld die van post-it, maar je kan ook gewoon geel papier gebruiken. Schrijf op het papier 1 APRIL! Plak hem bij iemand onder ze ruitenwisser van ze auto en ... wachten maar, goed op het gezicht letten!

Neem een banaan, probeer hem volledig the knijpe tot moes zonder dat ie open gaat.
Snij er dan met een Stanley-mes er heel veel, dunne sneetjes in, leg hem dan voorzichtig in de fruitmand of de frigo fzo..

Je kan de bal van je computer muis verstoppen, draai hiervoor het schrijfje dat rond de bal zit los en vestop het balletje ergens. Dan gaat er iemand computeren ... Heb je een optische muis, pak er dan een stickertje op.

Knijp een fles badschuim leeg in de wc pot, neem hiervoor een lichte kleur badschuim en een die heel goed schuimt. Als iemand naar de wc gaat en doortrekt .... komt het schuim tot ver buiten de wc-pot! Je kunt hiervoor ook afwasmiddel gebruiken.

Maak een scherm afbeelding met "print screen" open een tekenprogramma zoals bijvoorbeeld photoshop cs en maak het plaatje scherm vullend. De eerst volgende gebruiker zal zich een ongeluk klikken!

Ga eens een keer naar de fop winkel om daar een eng masker te kopen. Leg dat zolang op je slaapkamer op een plek die je niet vergeet en niemand zou kunnen weten. Als je dan naar bed gaat doe je je masker op en als je vader/moeder je een nachtzoen komen geven is het schrikken. Maak hierbij een eng geluid!

Bij bijvoorbeeld de Xenos kun je van die gekleurde lampen kopen, gewone peertjes. Draai die in een lamp thuis waarvan je het peertje zelf niet kunt zien (kap erover ofzo) En als iemand dan de lamp aandoet is heel de kamer groen/blauw/geel/rood/paars....

Pak een pot pindakaas, doe je beetje pindakaas op je wijsvinger dan ga je met je middelvinger achter je oor (als de ander niet kijkt). Doe alsof je met je middelvinger in je oor zit. Hierna laat je je wijsvinger (met pindakaas) zien en eet je de pindakaas op!

wil je je leraar of leraarres terug pakken lees dan dit(de persoon moet wel werken) pak een envelop met de naam van wie je wilt terug pakken maak dan een keurige brief dat diegenen word onslagen met de naam van de baas er onder leg dit dan op het bureau van degenen die je wilt terug pakken (let op !! zeg wel later dat het een grap is anders kan het problemen maken)

Stop een ei in iemand ze schoen

Pak een theezakje en plak het onder de douche kop.. lekker thee drinken terwijl je broer/zus/ouder staat de douchen

Ga effe zitten met je vriend/vriendin/vader/moeder/etc. en zeg tegen hem/haar:
,,je trapt erin..''en je wijst naar zijn/haar schoen. diegene zal kijken waar hij/haar intrapt..
hij/zij zal zeggen: waar trap ik dan in? waarop jij antwoord: In deze grap!

Als je voor een school bord staat moet je de bordveger pakken en daarin krijtjes doen en dan afwachten totdat de leraar/lerares het bordveger gebruikt en alleen maar meer knoeit op het bord

In je klas de klok wat vooruit zetten, kun je ook nog eerder naar huis!

Doe een buillonblokje in de douchekop (draai de douchekop eraf en dan doe je hem erin.. draai m dan weer dicht) Na een tijdje douchen wordt het water bruin, maar het ruikt wel lekker ....... naar soep!

Pak een stuk peperkoek doe er water bij en kneed het goed en het lijk op poep. Leg het op de grond en als er iemand aankomt, pak je het op en eet je het op, moet je die gezichten zien!