Smi & Ley
leuke teksten
sms teksten
leuke teksten raadsels
leuke moppen

Moppen | Leuke Diverse Moppen

Een groninger uit groningen rijdt met de motor naar friesland.
Dan komt hij allemaal friezen tegen op de motor met alpino petjes en op het eind komt hij een politie agent tegen en de groninger zegt tegen de agent ik kwam allemaal friezen tegen met alpino petjes en de agent zij:we lieten een motor helm van een wolkenkrabber vallen en die ging kapot en we lieten een alpino petje van een wolkenkrabber vallen en die bleef heel.

Rate Good stem Rate Bad
Hoe kan je zien dat een man een kleintje heeft? Dan heeft hij een kinderzitje achterop.
Rate Good stem Rate Bad
Wat is de voornaam van E.T.?Antwoord: JODELA

Rate Good stem Rate Bad
Op de hoek van een ronde tafel zat een jonge grijsaard van ongeveer 16 jaar te lezen uit een dichtgeklapt boek bij het licht van een uitgedoofd kaarslicht, plotseling zag hij een knal, rende de trap af naar boven, keek op zijn fiets hoe laat het was en sprong op zijn horloge. Onderweg knalde hij tegen een stilstaande paardentram die zojuist benzine stond te tanken, hij viel achterover op zijn buik in een plas zand. Hij brak beide benen, stak ze onder zijn armen en rende naar het ziekenhuis, de oogarts zei dat het een driedelig beenbreuk achter het linker oor bleek te zijn, redding was haast onmogelijk, 7 dagen na zijn dood overleed hij!

Rate Good stem Rate Bad
1 Het is groen en het skiet van een berg af ra ra wat is dat????

Antwoord: een skiwie

2 Het is groen en het vaart ra ra wat is dat??

Antwoord: een sperziebootje

3 Het is groen en het zit in de kerk?

Antwoord: een heilig boontje

Rate Good stem Rate Bad
Twee haagse kakkers gaan met ze tweeen op vakantie naar Brazil.Eenmaal daar aangekomen besluiten ze een trektocht te houden door de enge moerassen. Op het water gebeurd iets verschrikkelijks, hun bootje begeeft het en naaar de bodem zinkt. Plotseling komen er allemaal krokodillen aanzwemmenen zegt de een tegen de ander:"kijk Jean-Pierre ze hebben hier ook reddingsbootjes van Lacoste
Rate Good stem Rate Bad
Twee boerenjongens uit Twente staan samen op de akker. "Wje nog," zegt de ene boer, "d we vorige week noar Amsterdam zijn 'weest voor die boer'ntentoonstelling?" "Ja," zegt de ander, "da wee'k nog goed. Toen kreg'n we na afloop zin in feest'n, h?" "Krek," zegt de een, "toen zijn we noar de Wallen 'weest. En heb jij toen bij die vrouwtjes ook zo'n ding om de slurf 'had?" "Ja," zegt de ander. "Hoe heet dat ook weer?" vraagt de een. "Een condoom," zegt de ander. "En waar is d ook alweer voor?" "Da's d we gien kinder'n kraig'n," zegt de ander. "Kinder'n of gien kinder'n, ik hoal 'm d'r noe af want ik mot piss'n as 'n reiger."
Rate Good stem Rate Bad
Er komt een konijn bij de bakker en vraagt een wit brood. De bakker zegt: "Sorry, geen wit brood meer". "Oh, da's niks!", zegt het konijn, "Geef dan maar een blauw. Ik ben toch met de auto."
Rate Good stem Rate Bad
Wat is een minirok in het Russisch?
kziepoeznetnie

Rate Good stem Rate Bad
Wat heeft 21 ogen maar kan niks zien?

antwoord:een dobbelsteen

Rate Good stem Rate Bad