Smi & Ley

Populaire Pagina's

leuke teksten
sms teksten
leuke teksten raadsels
leuke moppen

Leuke Diverse Moppen

Er zit een oude man op straat te huilen. een voorbijganger vraagt:'Waarom huilt u' en de oude man antwoord:'Ik heb een goed pensioen een groot huis een blonde stoot van 25 en zij kookt elke avond iets heel lekkers voor me en ik heb elke nacht een hete geile en lekkere nacht met haar'Dan vraagt de voorbij ganger;'dus wat is dan je probleem' dan zegt de oude man ;'Ik ben vergeten waar ik woon!'

Stem op deze mop: Rate Good Rate Bad
Er staat een kleine eekhoorn voor een brug. "Mooie brug" denkt hij. "Wel een beetje gammeltjes. Zou deze brug mij wel houden? " Plots valt zijn oog op een houten bord. WAARSCHUWING!!! staat er in grote letters. EEKHOORNTJES MOGEN ALLEEN IN HUN EENTJE DEZE BRUG OVER. ANDERS STORT DE BRUG IN. "Geen probleem" denkt de kleine eekhoorn. "Ik ben in mijn eentje. En hij stapt de brug op. Met een donderend geraas stort de brug in...... Hoe kan dat? Oplossing: Een gewaarschuwd eekhoorn telt voor twee!

Stem op deze mop: Rate Good Rate Bad
De juf is les aan het geven in de klas en zegt tegen de leerlingen:"Jullie moeten een zin maken met vermoeden".
Jantje zegt:"Ja ik weet een zin". "Zeg maar" zegt de juf, dus Jantje:"Toen ik vanmorgen naar school liep zag ik twee auto's op elkaar staan ik had het VERMOEDEN dat ze een botsing hadden gehad". "Ja is goed" zegt de juf.
"Weet er nog iemand een zin?" "Ja ik weet er een" zegt Henk, "Is goed" zegt de juf "Zeg maar". "Toen ik tussen de middag thuis kwam lag mijn zus naakt op de bank, de vriend van mijn zus stond achter de bank net zijn broek op te trekken, ik had het VERMOEDEN dat hij achter de bank had zitten poepen!"

Stem op deze mop: Rate Good Rate Bad
Een Hollander en een Rus rijden op de autosnelweg opweg naar Nederland en botsen tegen elkaar aan. Ze komen allebei zonder kleerscheuren uit de auto. De Hollander pakt zijn flesje Wodka wat hij altijd bij zich heeft voor bizarre momenten. En zegt dan tegen de Rus neem een slokje, lekker zegt de Rus. Toen de Rus het flesje leeg had zij de Hollander EN NU EENS EVEN DE POLITIE BELLEN!!!!!!!!!!!!!!

Stem op deze mop: Rate Good Rate Bad
Uit de categorie 'Zinloze onderzoeken':

Als je 8 jaar, 7 maanden en 6 dagen zou schreeuwen, heb je genoeg geluidsenergie geproduceerd om 1 kop koffie te verwarmen (niet echt de moeite dus).

Als je 6 jaar en 9 maanden scheten zou laten, heb je genoeg gas geproduceerd om de energie van een atoombom te evenaren (dat begint er al meer op te lijken).

Het orgasme van een varken duurt 30 minuten (in mijn volgende leven wil ik een varken worden) (hoe zijn ze hier achter gekomen? En waarom? Ik wil het eigenlijk ook niet weten.).

Als je met je hoofd tegen de muur slaat, verbruik je 150 calorieŽn per uur (kan nog steeds niet uit over die varkens).

Mensen en dolfijnen zijn de enige soorten die seks voor het plezier hebben (dus daarom glimlachte Flipper altijd!)
(Maar toch krijgen varkens 30 minuten orgasmen? Lijkt me niet eerlijk).

Een mier kan 50 maal zijn eigen gewicht tillen, 30 maal zijn eigen gewicht slepen en valt altijd op zijn rechterzijde als hij vergiftigd is (je moet toch wat te onderzoeken hebben.).

IJsberen zijn linkshandig (Wat moeten we ermee?).

Een vlo kan 350 maal zijn lichaamslengte springen. Bij een mens: ik zou dan over 7 voetbalvelden springen! (30 minuten. dat is toch niet te geloven? En waarom een varken?)

Een kakkerlak kan 9 dagen in leven blijven zonder zijn hoofd; dan sterft hij door verhongering (jakkie bah).

De mannetjes-bidsprinkhaan kan niet seksen als z'n kop nog op z'n romp zit. De vrouwtjes geven dus aan seks te willen door de kop van z'n romp te trekken (schat, ik ben thuis. oh oh.).

Sommige leeuwen seksen meer dan 50 maal per dag (in mijn volgende leven wil ik toch nog steeds een varken zijn. Kwaliteit boven kwantiteit).

Het oog van een struisvogel is groter dan zijn hersens (ik ken enkele mensen bij wie dat ook zo is).

Een zeester heeft geen hersens (dergelijke mensen ken ik dus ook)

Na dit alles gelezen te hebben is alles wat ik te zeggen heb...
geluksvogels, die varkens!Stem op deze mop: Rate Good Rate Bad
Op een dag vraagt kindje kameel aan moeder kameel: waarom hebben wij kamelen toch zo'n grote voeten. Antwoord moeder:
dan kunnen wij beter door het losse woestijnzand lopen. Dan vraagt kindje kameel waarom kamelen toch twee van die bulten op hun rug hebben. Antwoord moeder kameel: dan kunnen wij veel drinken meenemen want in de woestijn is weinig water.
Antwoord kindje: waarom zitten wij dan in Artis?

Stem op deze mop: Rate Good Rate Bad
waarom houden lesbo's
thuis de gordijnen gesloten?

antwoord: ze houden niet van pottenkijkers!

Stem op deze mop: Rate Good Rate Bad
Een echtpaar was een dagje uit naar de dierentuin. Toen ze bij het apenhuis bij de grote gorilla kwamen, zei de man tegen zijn vrouw, "Open je blouse een beetje". Toen ze dat deed, kwam de gorilla dichter bij het raam. Toen zei de man tegen zijn vrouw, "probeer nog een paar knoopjes lager". Nadat ze dat deed, sloeg de gorilla zich op zijn borst. "Haal je ene borst uit je blouse", zei de man verder.
Toen ze dat deed, werd de gorilla helemaal wild en sloeg steeds
vaker en harder op zijn borst. "Doe je rokje eens omhoog".
"Kijken hoe hij reageert". Nu werd de gorilla helemaal wild en
oncontroleerbaar. Hij liep rond in zijn kooi en sloeg zijn kop
tegen de ruiten. Toen zei de man tegen zijn vrouw, "Doe je slipje eens naar beneden". De vrouw keek eerst eens om zich heen voor ze verder ging met het spelletje. Nu kon de gorilla zich bijna niet meer inhouden en stond letterlijk op knappen. De man opende de kooi daarna en duwde zijn vrouw naar de gorilla toe in de kooi en gooide de deur dicht. De vrouw keek hem onbegrijpend aan,
waarna hij uitriep. "En probeer die gorilla nu maar eens te
vertellen dat je hoofdpijn hebt!!!"

Stem op deze mop: Rate Good Rate Bad
Zoals je weet hingen de vrouwen in de Amsterdamse Jordaan altijd uit het raam. Zo wordt er op een gegeven moment bij een vrouw aangebeld. De vrouw des huizes woont op drie hoog en steekt haar hoofd dus uit het raam en ziet een man staan.
- "Ja, wat mot je?"
"Goedenmorgen, ik vroeg me af of u iets over heeft voor de fanfare".
- "Nee bedankt, ik hoef geen sigaren" antwoordt de vrouw.
"Nee" zegt de man, "of u iets over heeft voor de fanfare".
- "Nee, dat zei ik al. Ik lust geen sigaren."
"U heeft me verkeerd begrepen. Ik ben aan het collecteren voor de fanfare."
- "Je bent toch niet doof mafkees? Ik mot geen sigaren!"
Waarop de man kwaad roept: "Ach mens, rot toch op met je sigaren!"
- "Ja, en jij met je fanfare..!"

Stem op deze mop: Rate Good Rate Bad
Wat is het verschil tussen De Grafschap en een pak kaarten?

in een pak kaarten zitten maar 4 boeren!

Stem op deze mop: Rate Good Rate Bad
Ook op luek.nl:
Grappige Plaatjes
Grappige Plaatjes
spelletje Hopper
Spelletje Hopper