Moppen | Leuke Moppen Over Belgen

Waarom heeft een Belg altijd een stapel kranten in zijn auto liggen? Antwoord: kan hij lekker scheuren.
Rate Good stem Rate Bad
Waarom gaat een Belg naar buiten als het onweert? Omdat hij denkt dat er foto's van hem worden gemaakt!
Rate Good stem Rate Bad
Er ligt een Belg in het Twentekanaal bij de Overijsselse plaats Goor waar ik woon. Die Belg schreeuwt: "HELP HELP ik verzuip, ik kan niet zwemmen!" Een boer die op dat moment voorbij komt schreeuwt terug: "Wat maak je je druk, ik kan ook geen piano spelen en daar maak ik toch ook niet zo'n drukte om!"
Rate Good stem Rate Bad
Er staat een politie te motor langs de autobaan te controleren en ziet ineens een Belg op een fiets voorbij crossen en die politie erachteraan en houd die Belg aan. "Weet je hier nergens een fietspad?" vraagt die politie aan die Belg. "Jawel" zegt die Belg "2e straat links, 3e rechts en dan aan de linker kant is een fietspad." "Maar" zegt die Belg tegen die politieman "Ik denk niet dat u met uw motor daarop mag."
Rate Good stem Rate Bad
Er rijden een paar Belgen op de Nederlandse snelweg, ze rijden 2 km per uur, komt er een politie voorbij en houdt de auto van de Belgen aan. Vraagt de agent: "Waarom rijden jullie zo langzaam? Je mag hier honderd." Antwoord de Belg: "Maar er staat daar boven 'A2' dus dacht ik, je mag maar 2 km per uur." Vervolgens ziet de agent de mede passagiers lijk wit kijken. Vraagt de agent: "Waarom zijn ze zo wit?" "Wel" zegt de Belg, "we reden net op de N320."
Rate Good stem Rate Bad
Wat is de overeenkomst tussen slimme Belgen en dinosaurussen? Beide zijn uitgestorven!
Rate Good stem Rate Bad
Er is een Belg gestikt tijdens het drinken van melk! Een dolle koe ging op hem zitten!
Rate Good stem Rate Bad
Een Belg gaat op safari met de lokale gids om leeuwen te bekijken. De gids zegt: "Wel, onder de wind blijven, anders ruiken ze ons en zijn we de lul." "Tuurlijk!", zegt die Belg. "Een uur later is hij het compleet vergeten, steekt zijn kop boven de greppel uit en een minuut later horen ze een enorm gebrul. "Verdomme!", zegt die gids. "Ik had het nog zo gezegd." Hij trekt zijn rugzak open en begint zijn hardloopschoenen aan te trekken. Die Belg lacht en zegt: "Ik ben dan wel een toerist, maar je gaat me toch niet vertellen dat je denkt een leeuw eruit te kunnen lopen?" "Nee," zegt de gids, "maar jou wel."
Rate Good stem Rate Bad
Rijd er een Belg op de snelweg in het donker zonder licht en dan komt er een politieagent aangereden die de Belg aanhoud en zegt: "Waarom heb jij geen lichten aan?" Zegt de Belg: "Die zijn kapot!" Zegt de agent: "Ok, vandaag heb je mazzel, zie je die winkel daar, daar kan je lampen kopen, als je er lampen koopt geef ik geen bekeuring." Even later ziet de politieagent die Belg weer zonder lichten rijden. Zegt de politieagent: "Nu geef ik je een bon." Maar dan zegt de Belg: "Ik kwam bij de winkel aan en er stond met grote letters, Halo geen lampen!"
Rate Good stem Rate Bad
Hoe isoleert een Belg zijn kippenhok? Met dubbel gaas!
Rate Good stem Rate Bad