Belgen Moppen, Leuke Moppen Over Belgen

Bedankt voor je stem!

Er rijden een paar Belgen op de Nederlandse snelweg, ze rijden 2 km per uur, komt er een politie voorbij en houdt de auto van de Belgen aan. Vraagt de agent: "Waarom rijden jullie zo langzaam? Je mag hier honderd." Antwoord de Belg: "Maar er staat daar boven 'A2' dus dacht ik, je mag maar 2 km per uur." Vervolgens ziet de agent de mede passagiers lijk wit kijken. Vraagt de agent: "Waarom zijn ze zo wit?" "Wel" zegt de Belg, "we reden net op de N320."

Rate Good stem Rate Bad

Waarom heeft een Belg altijd een stapel kranten in zijn auto liggen? Antwoord: kan hij lekker scheuren.

Rate Good stem Rate Bad

Waarom gaat een Belg naar buiten als het onweert? Omdat hij denkt dat er foto's van hem worden gemaakt!

Rate Good stem Rate Bad

Er gaat een Belg voor het eerst naar Amerika. Hij komt in Amerika aan en komt er een man naar hem toe. De man trekt zijn jas open en zegt: "FBI!" Waarop die Belg zijn jas open trek en zegt: "C&A!"

Rate Good stem Rate Bad

Een Belg gaat op safari met de lokale gids om leeuwen te bekijken. De gids zegt: "Wel, onder de wind blijven, anders ruiken ze ons en zijn we de lul." "Tuurlijk!", zegt die Belg. "Een uur later is hij het compleet vergeten, steekt zijn kop boven de greppel uit en een minuut later horen ze een enorm gebrul. "Verdomme!", zegt die gids. "Ik had het nog zo gezegd." Hij trekt zijn rugzak open en begint zijn hardloopschoenen aan te trekken. Die Belg lacht en zegt: "Ik ben dan wel een toerist, maar je gaat me toch niet vertellen dat je denkt een leeuw eruit te kunnen lopen?" "Nee," zegt de gids, "maar jou wel."

Rate Good stem Rate Bad

Waarom heeft een Belg groen haar? Hij veegt zijn neus naar boven af.

Rate Good stem Rate Bad

Er reden twee Belgen op de fiets door het bos en al kletsend vonden ze op een gegeven moment onder een grote boom twee handgranaten. Ze keken elkaar aan en zeiden: "Dat kunnen we hier niet laten liggen dat is gevaarlijk voor de kinderen die hier spelen." Dus ze namen ze mee en wilden ze naar het politiebureau brengen. Dus ze deden die handgranaten op hun bagagedrager en reden naar het politiebureau. Onderweg vroeg de ene Belg: "Wat moeten we nu doen als er een ontploft?" Zegt die andere: "Dan zeggen we toch gewoon dat we er maar een gevonden hebben!"

Rate Good stem Rate Bad

Er is een Belg gestikt tijdens het drinken van melk! Een dolle koe ging op hem zitten!

Rate Good stem Rate Bad

Wat staat er in een handleiding van een Belgische auto over dat de remmen kapot zijn? Meteen stoppen en naar de dichtstbijzijnde garage rijden!

Rate Good stem Rate Bad

Hoe isoleert een Belg zijn kippenhok? Met dubbel gaas!

Rate Good stem Rate Bad