Belgen Moppen, Leuke Moppen Over Belgen

Vraag: Waarom eten belgen geen blue band? Antwoord: Omdat ze het strikje niet los krijgen

Rate Good stem Rate Bad

Een Belgisch echtpaar komt op een dag bij de pastoor. Na het normale praatje vraagt de man opeens: "Onlangs hoorden wij mensen praten of een condoleance, maar wat is dat nou precies?" "Nou" zegt de pastoor, "hier heb ik een adres in Nederland, als je daar nou volgende week donderdag heengaat, dan weet je precies wat het is." Na een week komt het Belgisch echtpaar weer terug bij de pastoor. "En, zegt de pastoor, weet je nu wat het is?" "Ja," zegt de man, "ik moet je zeggen dat het best gezellig was, broodjes, koffie een beetje muziek" "Maar" zegt de man "ik vind die Nederlanders toch maar saai". "Hoe dat zo, zegt de pastoor. "Nou," zegt de man, "wij waren de enigen die dansten."

Rate Good stem Rate Bad

Er staat een politie te motor langs de autobaan te controleren en ziet ineens een Belg op een fiets voorbij crossen en die politie erachteraan en houd die Belg aan. "Weet je hier nergens een fietspad?" vraagt die politie aan die Belg. "Jawel" zegt die Belg "2e straat links, 3e rechts en dan aan de linker kant is een fietspad." "Maar" zegt die Belg tegen die politieman "Ik denk niet dat u met uw motor daarop mag."

Rate Good stem Rate Bad

Er ligt een Belg in het Twentekanaal bij de Overijsselse plaats Goor waar ik woon. Die Belg schreeuwt: "HELP HELP ik verzuip, ik kan niet zwemmen!" Een boer die op dat moment voorbij komt schreeuwt terug: "Wat maak je je druk, ik kan ook geen piano spelen en daar maak ik toch ook niet zo'n drukte om!"

Rate Good stem Rate Bad

Wie waren de voorouders van de belgen? Van Pa-tat & Ma-yonaise

Rate Good stem Rate Bad

Er is een Belg gestikt tijdens het drinken van melk! Een dolle koe ging op hem zitten!

Rate Good stem Rate Bad

Vliegtuig ongeluk in Brussel. In BelgiŽ is vanmorgen het ergste luchtvaart ongeluk van deze eeuw gebeurd. Net buiten Brussel is een Cessna 152 sportvliegtuig op een begraafplaats neergestort. De Belgische autoriteiten hebben tot nu toe 300 lichamen geborgen, en verwachten bij het afgraven dat het dodental vandaag zal stijgen.

Rate Good stem Rate Bad

We weten allemaal hoe een belg een granaat weggooit. Hij trekt de pin eruit en gooit de pin weg en steekt de granaat in z'n broekzak. Hier heeft men in BelgiŽ iets op gevonden. Men trekt de pin er in de fabriek al uit !

Rate Good stem Rate Bad

Wist je dat er nu ook Belgische sluipschutters naar Kosovo zijn gestuurd? Ja, Ze hebben zich in Munchen om moeten draaien omdat hun knieen teveel pijn deden.

Rate Good stem Rate Bad

Wat is de overeenkomst tussen slimme Belgen en dinosaurussen? Beide zijn uitgestorven!

Rate Good stem Rate Bad