Moppen | Leuke Moppen Over Blondjes

Een dom blondje, slim blondje, Sinterklaas en de Kerstman staan voor de hemelpoort. Wie mag er naar binnen? Het domme blondje want de rest bestaat niet!


Rate Good stem Rate Bad

Hoe klinkt de deurbel van een dom blondje? Domding, domding


Rate Good stem Rate Bad

Twee domme blondjes staan in een lift. Eentje heeft een spiegeltje vast. Ze kijkt erin en zegt: "Maar, die vrouw die ken ik!" Het andere blondje pakt het spiegeltje, kijkt erin en zegt: "Maar ja, dat ben ik!"


Rate Good stem Rate Bad

Waarom gooit een dom blondje de dobbelstenen altijd tegen het plafond? Wie het hoogst gooit mag beginnen!


Rate Good stem Rate Bad

Er staat een mooi dom blondje aan de kant van een fietspad te liften. Ze heeft een superkort rokje aan. Dan komt er een man op zijn fiets voorbij. Hij zegt: 'Kom maar op de stang zitten, dan breng ik je wel naar waar je heen wilt. Als ze aankomen op de plek waar het dom blondje moet zijn zegt het blondje: 'Jij hebt niet eens gemerkt dat ik geen onderbroek aan had!' Dan zegt de man: 'En jij hebt niet gemerkt dat ik op een damesfiets reed!'


Rate Good stem Rate Bad

Een dom blondje komt huilend thuis uit school. als haar moeder vraagt wat er is, antwoordt ze:" we hebben seksuele voorlichting gehad op school!" daarna barst ze weer in huilen uit vraagt haar moeder:"maar wat is er dan?" "nou, ik begreep er niks van!" als haar moeder dan vraagt wat ze niet begreep, antwoordt ze:" de meester zei dat waar de jongen z'n ding instopt, daar komt de baby eruit!" en opnieuw moet ze keihard huilen zegt haar moeder:" maar dat klopt toch wel, lieverd. Waar de jongen z'n zaad inspuit, daar komt later een baby uit" dan begint het domme blondje zo hard te huilen dat haar moeder het uitschreeuwt. "wat is er dan meisje!" vraagt ze geschrokken zegt het blondje: "o mama, ik wil nog helemaal geen kunstgebit!"


Rate Good stem Rate Bad

Wat moet je doen wanneer een dom blondje een handgranaat naar je toe gooit? De pin eruit trekken en terug gooien!


Rate Good stem Rate Bad

Een elektricien is in een weiland bezig aan een elektriciteitsmast wanneer er een dom blondje langsloopt en keihard begint te lachen. Tien minuten later loopt er weer een dom blondje langs en ook zij begint keihard te lachen. Vijf minuten later loopt er weer een blondje langs en ook zij begint keihard te lachen. Nu is de man het zat en vraagt: 'waarom moet je nu zo lachen?' Het blondje: "ach, dat hek is toch veel te hoog, daar kunnen de koeien toch zo onderdoor lopen! "


Rate Good stem Rate Bad

Wat krijg je als je een gorilla met een dom blondje kruist? Dat weten ze niet, de gorilla wil niet!


Rate Good stem Rate Bad

In een café zit een buikspreker en die maakt alleen maar grappen over domme blondjes. Opeens staat er een dom blondje op en zegt: "Ik vindt het nu wel genoeg geweest, al die grapjes over domme blondjes!" Waarop de buikspreker opstaat en zegt: "Ok sorry hoor ik zal er gelijk mee stoppen." Waarop het domme blondje zegt: "Nee hoor ik had het niet tegen u, ik had het tegen dat vervelende poppetje op uw schoot!"


Rate Good stem Rate Bad

leuke teksten
Leuke moppen
leuke teksten raadsels
sms teksten