Boeren Moppen, Leuke Moppen Over Boeren

Twee boerenjongens uit Twente staan samen op de akker. "Wje nog", zegt de ene boer, "d we vorige week noar Amsterdam zijn 'weest voor die boer'ntentoonstelling?" "Ja", zegt de ander, "da wee'k nog goed. Toen kreg'n we na afloop zin in feest'n, h?" "Krek", zegt de een, "toen zijn we noar de Wallen 'weest. En heb jij toen bij die vrouwtjes ook zo'n ding om de slurf 'had?" "Ja," zegt de ander. "Hoe heet dat ook weer?" vraagt de een. "Een condoom", zegt de ander. "En waar is d ook alweer voor?" "Da's d we gien kinder'n kraig'n", zegt de ander. "Kinder'n of gien kinder'n, ik hoal 'm d'r noe af want ik mot piss'n as 'n reiger!"

Rate Good stem Rate Bad

In de Australische Outback gaat een knecht solliciteren bij een boer. "Je bent aangenomen", zegt de boer, "maar er is een klein probleem, er zijn hier geen vrouwen op de boerderij. Dan kan de zin in seks wel eens hoog oplopen. Mocht het nu te erg zijn dan kom je bij mij maar de sleutel van de paardenstal halen." Na 3 weken staat de knecht op knappen en gaat de sleutel halen, komt in de paardenstal en ziet daar een oude merrie en een krukje. "Nou nou", denkt hij, maar gaat dan op het krukje met het paard aan de gang. 5 minuten later levert hij de sleutel weer in. "Wat? Nu al terug?", zegt de boer, "Het is 3 uur rijden naar het dorpscaf!"

Rate Good stem Rate Bad

Er komt een boer in Amsterdam en in eens komt er iemand aan en die vraagt: "Mot je nog wiet?" Boer: "Nee, nog een klein endke."

Rate Good stem Rate Bad

Een Arabische boer kwam uit de stad terug en zijn vrouw vroeg hem wat hij daar voor bijzonders had gezien. "Nou", zei hij, "in de meeste gebouwen zijn kasten, net zo groot als de onze hier. Maar er zitten knoppen aan de muur, een voor elke verdieping. Je drukt gewoon op een knop voor de verdieping waar je wilt zijn en als je dan wacht komt die naar je toe."

Rate Good stem Rate Bad

Een boer uit de Achterhoek heeft een stier die behoorlijk scheel kijkt. Nu brengt een schele stier niet veel geld in het laatje dus de bier wil er iets aan laten doen. Hij gaat naar de veearts en legt zijn probleem uit. De veearts is bekend met het fenomeen schele runderen en heeft een oplossing. De volgende dag komt hij langs om de stier te behandelen. "Nou", zegt de veearts "Die is behoorlijk scheel." "Maar ik heb de oplossing." De boer krabt een keer achter zijn oren en vraagt toch eens wat die veearts wil gaan doen. "Ik stop een tuinslang in de kont van de stier en ga dan heel hard blazen, de ogen van de stier zullen dan langzaam maar zeker recht komen staan." De boer moet aan de voorkant in de gaten houden of er al verbetering in komt. Na 5 minuten blazen ziet de boer nog geen verbetering. "Ga jij dan maar blazen" zegt de veearts, "dan kijk ik wel". De boer gaat achter de stier staan en begint de slang eruit te trekken. Dan stopt hij de andere kant van de tuinslang in de kont van de stier. "Waarom doe je dat dan?" vraagt de veearts. Zegt de boer: "Je dacht toch zeker niet dat ik aan dezelfde kant ga blazen als waar jij net met je mond aan hebt gezeten!"

Rate Good stem Rate Bad

In Drenthe is een boer hard aan het werk op het land, komt er een man met een geweer aanlopen dus die boer schrikt zich kapot! Weet je wat die man zegt tegen die boer? Bin (Ge)laden!

Rate Good stem Rate Bad

Er komt een boer in de dierenwinkel en deze wil een haan kopen. De verkoper heeft nog wel een haan te koop, er is echter n probleem. De haan is zo ontzettend geil dat het gewoon niet leuk meer is. De boer vind dit niet erg, hij heeft de haan immers hard nodig. Dus hij koopt de haan en neemt hem mee naar zijn boerderij. Daar aan gekomen springt de haan al van zijn fiets af voordat ze stil staan en begint alle kippen te neuken, als hij hiermee klaar is begint hij aan de ganzen en vervolgens aan de eenden. Net als hij de zwanen wil gaan neuken stapt de boer op hem af en zegt: "Als ik jouw was zou ik maar rustig aan doen, al dat geneuk wordt nog eens je dood!" De haan kijkt hem verbaast aan, haalt zijn schouders op en begint de zwaan stevig te neuken. De volgende dag, als de boer opgestaan is, ziet de boer de haan op zijn rug op het erf liggen. Hij ligt daar al een tijdje want de gieren cirkelen al boven zijn hoofd. De boer loopt naar hem toe, schopt tegen het levenloze lichaam en zegt: "Zie je nou wel, ik zei toch dat al dat geneuk je dood zou worden!" Waarop de haan z'n ogen opent en zegt: "Ga weg man, die gieren komen bijna naar beneden!"

Rate Good stem Rate Bad

Vliegbasis Twente wil uitbreiden met een extra landingsbaan. Daarvoor hebben ze het land nodig van het eigenwijze boer Harms. Vele onderhandelingen zijn al op niets uitgelopen. Op zekere dag besluit de generaal van de vliegbasis een laatste poging te doen om boer Harms tot andere gedachten te brengen. Het blijkt zijn geluksdag want ze komen tot een akkoord. Boer Harms krijgt vijf miljoen Euro voor het land en hij mag een keer mee in een straaljager, gevlogen door de generaal hoogstpersoonlijk. Dus een week later komt Harms naar de vliegbasis voor de beloofde vlucht. Ze gaan de lucht in en de generaal denkt: "Nu kan ik die eigenwijze boer eindelijk eens terug pakken, ik zal hem een goed laten schrikken." Zo maakte de generaal een scherpe wending naar links, waarop Harms reageerde: "Dat ha'k wel e'dag!" De generaal baalde dat Harms niet geschrokken was en maakte meteen een scherpe wending naar rechts. Ook nu reageerde boer Harms weer met: "Dat ha'k wel e'dag!" "Shit", dacht de generaal en gooide zijn laatste troef, een looping eruit. "Dat ha'k nie e'dag!", was de reactie van Harms. "Mooi!", denkt de generaal, nu heb ik hem dan toch laten schrikken. Na een tijdje landen ze weer veilig op de grond en vraagt de generaal aan boer Harms: "Wat hai wel e'dag, wat hai nie e'dag?" "Nou", zei boer Harms, "toen je die scherpe wending naar links maakte scheet ik in de broek van angst, dat ha'k wel e'dag. En toen je die scherpe wending naar rechts maakte, scheet ik opnieuw in de broek van angst. Ook dat ha'k wel e'dag. Maar toen je die looping maakte zakte alles achter in mijn nek, en dat ha'k nie e'dag!"

Rate Good stem Rate Bad