Moppen | Leuke Café Moppen

In een stamcafé in Brussel komt er opeens een hele grote zware man binnen en vraagt er boos: "Wie is hier Jefke?" Waarop een heel klein mannetje antwoord: "Ik!" De zware man begint dat mannetje bij elkaar te slagen totdat hij bijna niet meer recht kan staan, maar toch is het mannetje aan het lachen dat het niet normaal is, waarop de andere vragen: "Waarom lach je nu, je bent bijna kreupel geslagen?" Waarop hij antwoord: "Ik ben Jefke helemaal niet!"


Rate Good stem Rate Bad

Een man begint in een café tegen een jongen naast hem te schreeuwen: "Ik heb je moeder geneukt!! Ik heb je moeder geneukt!!" Waarop de jongen na een tijdje antwoord: "Kom pap we gaan naar huis je bent weer dronken!"


Rate Good stem Rate Bad

Er komt een man een café binnen en bestelt vier borreltjes tegelijk. Als hij dit een paar dagen achter elkaar heeft gedaan, wordt de barman nieuwsgierig. Op een gegeven moment vraagt hij: "Waarom bestelt u toch steeds vier borreltjes?" De man zegt: "Drie broers van mij wonen in Australië. En we hadden afgesproken om elke dag om vijf uur een borreltje te gaan drinken. Gezellig toch?" De barman moet dit beamen. Op een dag bestelt de man drie borreltjes. De barkeeper vraagt: "Is er wat gebeurd met uw broer?" "Nee", zegt de man, "Maar ik mag niet meer drinken van de dokter."


Rate Good stem Rate Bad

Na ongeveer 12 uur achter elkaar in de kroeg te hebben gezeten rolt een zatlap de kroeg uit. Na 5 minuten over straat te hebben gezwalkt komt hij een non tegen. De non had de man al aan zien komen en had al een beetje schrik van de man. Enfin, de twee passeren elkaar en de zatlap loopt gewoon door alsof hij de non niet bestond. Opgelucht haalt de non adem: "Pfffff, daar ben ik weer goedkoop vanaf!" Tot grote verbazing van de non komt in 1 keer de zatlap terug gerend en gaat recht tegenover de non staan. Uit het niets slaat hij de non vol op het gezicht. Buts! Helemaal groggy ligt de non op straat. Zegt de zatlap: "Ik had je wel gezien, Batman!"


Rate Good stem Rate Bad

Er zitten 2 luizen in een kroeg. De ene zit de hele tijd te trillen van de kou, zegt de ander tegen hem: "Heb je het koud of zo?" Zegt die ene weer: "Ja,want ik zit altijd in de snor van een motorrijder." "Ooooh zegt de ander, ik weet al wat je moet doen. Je moet in een restaurant de dames WC opzoeken, op de WC-bril gaan zitten en de eerst volgende zwarte haarbos moet je inspringen." Afijn de volgende dag zitten ze weer in de kroeg. Zit die ene weer te trillen van de kou. Komt die ander naar hem toe: "Nog steeds koud, ik heb toch gezegd wat je moest doen?" "Ja" zegt die ene, "ik ben ook in die zwarte haarbos gesprongen, maar het was daar zo lekker warm, dat ik in slaap gevallen ben. En toen ik wakker werd zat ik weer in de snor van die motorrijder!"


Rate Good stem Rate Bad

Een man komt een bar binnen en bestelt een witte wijn. Na de witte wijn te hebben gedronken, begint hij het glas op te eten. Het steeltje zet hij echter terug op de bar. Nadat zich dat een paar keer heeft herhaald, denkt de barman: "Hier moet professionele hulp aan te pas komen." Hij zoekt het nummer op van een psychiater en belt deze op. "Ik heb nu toch een vreemde man in mijn kroeg zitten," zegt hij, "hij bestelt een witte wijn, drinkt het op en begint vervolgens het glas op te eten, maar het steeltje zet hij terug op de bar." "Dat is inderdaad vreemd," antwoordt de psychiater, "Want de steeltjes zijn het lekkerst!"


Rate Good stem Rate Bad

Komt een man een café binnen. Hij maakt een salto voorwaarts, een salto achterwaarts, een flikflak, gaat op de barkruk zitten en bestelt een pilsje. "Dat is knap wat u daar deed," zegt de barman, "Hoe kan u dat zo goed?" "Het circus is in de stad, en daar werk ik bij", zegt de man, "Ik ben acrobaat." Een kwartier later komt er weer een man het café binnen. Hij maakt een driedubbele salto en een dubbele flikflak, gaat op de barkruk zitten en bestelt een pilsje. "Ik geloof mijn ogen niet", zegt de barman. De eerste man zegt: "Het is gewoon een collega van me: we hebben samen een acrobatennummer." Nog een kwartier later komt er weer een man het café binnen. Hij maakt een salto, een flikflak, voorwaarts, achterwaarts en belandt met een boog op de barkruk. Zegt de barman: "Ja, ik snap het al: u komt ook uit het circus." "Nee", zegt de man, "Je mag wel eens een ander deurmatje kopen!"


Rate Good stem Rate Bad

Er zit een peer en twee appels in een café en er komt een banaan binnen. De appel zegt: "Dag banaan" Maar de banaan schiet hem in stukjes. De andere appel zegt hem heel beleeft gedag en ook hij wordt in stukjes geschoten. Dan vraagt de peer: "Waarom doe je dat?" Zegt de banaan: "Zeg nooit banaan tegen een Chiquita!"


Rate Good stem Rate Bad

Een Limburger, een Brabander en een Belg zitten in een café te praten over wat het kost om een pint bier te drinken. De Limburger zegt: "In mijn stamkroeg betaal je de eerste vier pintjes zelf en de vijfde krijg je gratis." Zegt de Brabander: "Bij ons betaal je de eerste zelf en de vierde is al gratis." De Belg zegt: "Bij ons is er een café waar je vanaf de eerste pint al gratis drinkt. Na een pint of tien krijg je zelfs de sleutel van een kamer boven en daar kan je dan nog genieten van een hele nacht gratis seks met meerdere partners." De Limburger en de Brabander geloven hem niet, maar de Belg houdt voet bij stuk. Vraagt de Limburger: "Heb je dat zelf echt meegemaakt?" "Nee," zegt de Belg, "maar mijn zus wel."


Rate Good stem Rate Bad

Komt een man in een café, en hij bestelt een bier en een gehaktbal. Dit krijgt hij, waarna hij de gehaktbal in zijn bier gooit en het geheel in een keer achteroverslaat. Daarna bestelt de man hetzelfde, waarna zich hetzelfde ritueel herhaalt. Als de man voor de derde keer bier en een gehaktbal bestelt zegt de barkeeper: "nou wil ik toch eerst wel even wat vragen." "dat mag," zegt de man. zegt de barkeeper: "werk jij soms bij de postnl?" zegt de man: "hoe weet jij dat nou weer?" zegt de barkeeper: "dat staat op je pet......"


Rate Good stem Rate Bad

leuke teksten
Leuke moppen
leuke teksten raadsels
sms teksten