Cafe Moppen, Leuke Café Moppen

Bedankt voor je stem!

Een man begint in een café tegen een jongen naast hem te schreeuwen: "Ik heb je moeder geneukt!! Ik heb je moeder geneukt!!" Waarop de jongen na een tijdje antwoord: "Kom pap we gaan naar huis je bent weer dronken!"

Rate Good stem Rate Bad

In een stamcafé in Brussel komt er opeens een hele grote zware man binnen en vraagt er boos: "Wie is hier Jefke?" Waarop een heel klein mannetje antwoord: "Ik!" De zware man begint dat mannetje bij elkaar te slagen totdat hij bijna niet meer recht kan staan, maar toch is het mannetje aan het lachen dat het niet normaal is, waarop de andere vragen: "Waarom lach je nu, je bent bijna kreupel geslagen?" Waarop hij antwoord: "Ik ben Jefke helemaal niet!"

Rate Good stem Rate Bad

Er komt een man een café binnen en bestelt vier borreltjes tegelijk. Als hij dit een paar dagen achter elkaar heeft gedaan, wordt de barman nieuwsgierig. Op een gegeven moment vraagt hij: "Waarom bestelt u toch steeds vier borreltjes?" De man zegt: "Drie broers van mij wonen in Australië. En we hadden afgesproken om elke dag om vijf uur een borreltje te gaan drinken. Gezellig toch?" De barman moet dit beamen. Op een dag bestelt de man drie borreltjes. De barkeeper vraagt: "Is er wat gebeurd met uw broer?" "Nee", zegt de man, "Maar ik mag niet meer drinken van de dokter."

Rate Good stem Rate Bad

Er zit een peer en twee appels in een café en er komt een banaan binnen. De appel zegt: "Dag banaan" Maar de banaan schiet hem in stukjes. De andere appel zegt hem heel beleeft gedag en ook hij wordt in stukjes geschoten. Dan vraagt de peer: "Waarom doe je dat?" Zegt de banaan: "Zeg nooit banaan tegen een Chiquita!"

Rate Good stem Rate Bad

Karel heeft enkele jaren in een gekkenhuis gezeten maar wordt tenslotte genezen verklaard. Hij krijgt zelfs een officieel getuigschrift mee waarop zwart op wit staat dat hij helemaal gezond is. Een paar dagen later zit Karel in het café en hij krijgt ruzie met de cafébaas. "Je bent gek, man!", zegt de cafébaas op een bepaald ogenblik. "Wat? Gek? Ik ben de enige in dit café die zwart op wit kan bewijzen dat dat niet zo is!"

Rate Good stem Rate Bad

Zitten twee mensen aan de bar. Vraagt de een aan de ander: "Ben jij een twijfelaar?" Zegt de ander: "Nee. Hoewel...?"

Rate Good stem Rate Bad

Komt een spermacel in "het café". Trots laat hij aan iedereen zijn nieuwe schoenen zien: "Nu ga ik lekker heel veel harder dan jullie en word ik vast en zeker verkozen en mag ik uitgroeien tot embryo van het jaar en baby en ...." Hij blijft maar praten over zijn mooie nieuwe schoenen, totdat het "luchtalarm" gaat. Alle spermacellen rennen meteen het café uit om een kans te wagen. De trotse spermacel ligt eerst achter maar al snel haalt hij iedereen in, hij rent en rent, totdat hij uit het zicht van de achterblijvers is. Maar opeens zien de achterblijvers hem beteuterd terugkomen. Ze vragen waarom hij terug is gekomen waarop hij antwoord: "Ik ga toch echt niet met mijn nieuwe schoenen in de stront lopen!"

Rate Good stem Rate Bad

Er is een kerel en die versiert een dame in een café. Die zaak gaat sluiten, hij heeft een aardige borrel op, maar hij brengt haar toch nog even thuis. En zij vraagt of ie nog even binnen wil komen. Nou, het wordt heel gezellig en ze gaan op een gegeven moment richting slaapkamer. En die dame begint zich uit te kleden. Ze belanden op bed en hij wil net de boel een beetje gaan verkennen, schroeft ze haar linkerborst af en die legt ze op het nachtkastje. Vervolgens schroeft ze ook haar rechterarm af en legt die legt ze ook op het nachtkastje. En daarna d'r linker been. "Je vind het toch niet eng, he?" vraagt ze aan die kerel. "Nee hoor" zegt die vent, "ik moet alleen wel even mijn piemel uit de auto halen."

Rate Good stem Rate Bad

Een Limburger, een Brabander en een Belg zitten in een café te praten over wat het kost om een pint bier te drinken. De Limburger zegt: "In mijn stamkroeg betaal je de eerste vier pintjes zelf en de vijfde krijg je gratis." Zegt de Brabander: "Bij ons betaal je de eerste zelf en de vierde is al gratis." De Belg zegt: "Bij ons is er een café waar je vanaf de eerste pint al gratis drinkt. Na een pint of tien krijg je zelfs de sleutel van een kamer boven en daar kan je dan nog genieten van een hele nacht gratis seks met meerdere partners." De Limburger en de Brabander geloven hem niet, maar de Belg houdt voet bij stuk. Vraagt de Limburger: "Heb je dat zelf echt meegemaakt?" "Nee," zegt de Belg, "maar mijn zus wel!"

Rate Good stem Rate Bad

Een man komt een café binnen met een grote koffer en bestelt een rondje voor de hele tent. Er zitten zo'n vijftig mensen en de barman denkt dat is een leuke omzet. Hij zegt tegen de man dat hij geen flauwekul wil en er wel betaald moet worden. Geen probleem, zegt de man, ik heb de hoofdprijs in de toto gewonnen. Dat is mooi, zegt de barman. Na zo'n vijf rondjes vindt de barman het wel leuk geweest en zegt: ik wil eigenlijk wel even afrekenen. Tja, zegt de man van de rondjes, ik heb dan wel de toto gewonnen, maar er is een probleem, want mijn vrouw is vergeten het formulier naar de sigarenzaak te brengen, dus ik heb geen rooie cent. Zo, zegt de barman, als mij dat zou overkomen, dan sneed ik dat wijf in stukken. Waarop de man antwoordt: wat denk je dat er in die koffer zit....

Rate Good stem Rate Bad