Cafe Moppen, Leuke Café Moppen

Een man komt een bar binnen en bestelt een witte wijn. Na de witte wijn te hebben gedronken, begint hij het glas op te eten. Het steeltje zet hij echter terug op de bar. Nadat zich dat een paar keer heeft herhaald, denkt de barman: "Hier moet professionele hulp aan te pas komen." Hij zoekt het nummer op van een psychiater en belt deze op. "Ik heb nu toch een vreemde man in mijn kroeg zitten," zegt hij, "hij bestelt een witte wijn, drinkt het op en begint vervolgens het glas op te eten, maar het steeltje zet hij terug op de bar." "Dat is inderdaad vreemd," antwoordt de psychiater, "Want de steeltjes zijn het lekkerst!"

Rate Good stem Rate Bad

Er komt een man de kroeg binnen en hij bestelt heel moeilijk pratend een biertje, alsof er iets in zijn mond zit. De barman tapt een biertje en vraagt waarom hij zo moeilijk praat. "Nou," zegt die man, 'ik was net in het casino roulette aan het spelen. Ik wilde vijftig euro inzetten... zegt een man naast me: 'Rood!' Dus ik zet vijftig euro in op rood en het balletje valt op rood. Ik had honderd euro. Zegt die man weer: 'Rood!' Dus honderd euro op rood. Wat denk je? Weer rood! Had ik tweehonderd euro! Op dat moment wil ik weggaan, maar die man weer: 'Rood!' Toen heb ik toch maar weer ingezet... en wat denk je? Zwart! Tweehonderd euro weg!" "Zo," zegt die barman, "toen kon je die vent z'n ballen wel eraf bijten, of niet?" "Ja," zegt die vent, "Wat denk je dat ik in m'n mond heb!"

Rate Good stem Rate Bad

Een man gaat in het cafe naar het toilet en ziet tot zijn grote verbazing dat de man naast hem plast met 2 stralen. Dus de man vraagt: hoe kan het dat u met 2 stralen plast. Zegt de man: ik heb een ongelukje in het ziekenhuis gehad. Als de man aan zijn andere kant kijkt staat er een man, die plast met 29 stralen. Zegt de man: heeft u ook een ongelukje in het ziekenhuis gehad, Zegt de man: nee, ik krijg mijn rits niet open.

Rate Good stem Rate Bad

Zitten een Nederlander, een Duitser en een Belg aan de bar. Zegt die Nederlander: "Volgens mij gaat m'n vrouw vreemd met een timmerman, want toen ik gisteren thuis kwam lagen er hamers, spijkers en een beitel onder het bed." "Nou", zegt die Duitser, "volgens mij gaat mijn vrouw vreemd met een loodgieter, want toen ik gisteren thuis kwam lagen er tangen, buizen en een waterpomptang onder het bed." "Nou" zegt die Belg, "volgens mij gaat mijn vrouw vreemd met een paard, want toen ik gisteren thuis kwam lag er een jockey onder het bed."

Rate Good stem Rate Bad

Elke vrijdagavond ontvangt een café-eigenaar het doofstomme vrijgezellenclubje uit België. Als hij op vrijdagochtend ziek blijkt te zijn, belt hij zijn broer op: "Zeg Jan, ik ben ziek. Maar vanavond komt dat doofstomme vrijgezellenclubje, en dat zijn goeie vaste klanten. Dus ik kan het niet maken om het café gesloten te houden. Zou jij vanavond voor mij willen invallen?" Zijn broer vindt het niet erg om in te vallen. Hij gaat van te voren nog even langs bij Kees om instructies te krijgen. "Het is helemaal niet moeilijk", zegt Kees, "die jongens drinken de hele avond alleen maar bier en borrels. Als ze een vinger opsteken, dan willen ze bier, en als ze twee vingers opsteken dan willen ze een borrel. Dat is alles." Die avond gooit Jan het café open, en daar komt de doofstomme club. Jan neemt de bestellingen op: bier, borrel, bier, bier, borrel... Alles gaat goed. Maar plotseling beginnen de doofstommen allemaal met hun hoofden te draaien en hun monden te happen. Jan weet niet goed wat hij moet doen. Hij gooit 50 frikandellen in de frituur, en serveert daarna broodjes frikandel uit. De doofstommen beginnen te eten, drinken nog wat, en even later beginnen ze weer met hun hoofden te draaien en hun monden te happen. Ten einde raad belt Jan zijn broer op: "Zeg Kees, in het begin ging het goed, maar nou beginnen ze steeds met hun hoofden te draaien en hun monden te happen. Ik snap echt niet wat ze willen." "O sorry", zegt Kees, "dat ben ik vergeten te zeggen: dan zitten ze het clublied te zingen!"

Rate Good stem Rate Bad

Er zit een oude man in het café en tegenover hem zit een man met een hele grote hanenkam. Die oude man zit daar de hele tijd met zijn mond open te kijken. Vraagt de man met de hanenkam: "Heb ik wat van je aan of zo?" Zegt de oude man: "Ja, ik heb vroeger met een papegaai geneukt en wou even kijken of je mijn zoon was!"

Rate Good stem Rate Bad

Er komt een robot een café binnen en zegt tegen de barman: "Voor mij een blikje 15W12 olie en geef de Juke-Box er ook eentje!"

Rate Good stem Rate Bad

Drie vrienden zitten in het cafe en praten over de zwangerschap van hun vrouwen. De eerste zegt: "Mijn vrouw keek voor ze zwanger werd naar de film 'De Tweeling' en prompt raakte ze zwanger van een tweeling." "Nou, dat herken ik wel", zegt de tweede man. "Mijn vrouw las de drie musketiers en negen maanden later werd onze drieling geboren." De derde man stikt zowat in zijn bier, vliegt naar de kapstok en duikt als een gek in zijn jas. "Wat ben je nou ineens gehaast?!", zeggen de andere twee. Waarop de man zegt: "Mijn vrouw is net weer zwanger en leest het boek Ali Babba en de veertig rovers!"

Rate Good stem Rate Bad

Twee mannen komen een Wild-West café binnen en zien een rochelpot staan waar alle mannen die binnenkomen in rochelen. Na een tijdje aan de bar gezeten te hebben doen ze een weddenschap: De ene moet een slok uit de rochelpot nemen voor honderd euro. Die man die pakt de pot op en zet 'm aan ze mond. Hij neemt een slok, maar drinkt meteen de hele pot leeg. De andere man geeft hem honderd euro en zegt: "Je hoefde maar een slok te nemen, waarom dronk je meteen die hele pot leeg?" Zegt die man: "Het klitte allemaal aan elkaar!"

Rate Good stem Rate Bad

Zitten er twee mannen aan een bar. Zegt de ene: "Wat ben jij verdomd ongezellig, je zit al een uur naar die kapstok te kijken." "Ja, ik kijk naar mijn jas", is het antwoord. "Doe niet zo raar man", zegt de ander, "ik zit toch ook niet steeds naar mijn jas te kijken?" "Nee, maar dat is ook niet nodig, want die is al een uur weg!"

Rate Good stem Rate Bad