Computer Moppen, Leuke Moppen Over Computers

Onze Microsoft Die op onze Hardware zijdt Geheiligd zijn uw Windows Uw update kome Uw bugfix geschiede in Windows Als ook in Office Geef ons heden dagelijks reboot en vergeef ons onze illegale kopieŽn Zoals ook wij vergeven onze hardware verkopen En lijd ons niet naar IBM maar verlos ons van OS/2 en de Windows en NT Tot in eeuwigheid ENTER

Rate Good stem Rate Bad

Wat is het verschil tussen een dom blondje en een computer? In een computer hoef je maar een keer informatie in te voeren

Rate Good stem Rate Bad

Uw netwerk heeft een nieuw tarief ingesteld uw tarief word bepaald door de lengte van uw geslachtsdeel. U belt vanaf nu gratis

Rate Good stem Rate Bad

Bill Gates sterft, en komt bij de hemelpoort. Petrus zegt tegen hem: 'Jij bent een speciaal figuur Bill, jij hebt de wereld aan mooie software geholpen, daarom krijg je een VIP behandeling: Als een van de weinigen mag jij kiezen tussen hemel en de hel'. Bill (zo slim als ie is) zegt tegen Petrus, 'Oke, maar hoe kan ik kiezen als ik nog niks gezien heb?'. 'Goed' zegt Petrus, 'ik zal je ze allebei laten zien, volg mij maar naar de Hel'. Ze gaan door de Hellepoort en Bill ziet daar prachtige witte stranden, heerlijk blauw water, en beautiful babes die om diversen strandstoelen heen liggen, 'nou' denkt Bill, 'dat is niet mis'. Daarna gaan ze naar de Hemelpoort, en inderdaad Bill ziet het standaard hemelverhaal: wolkjes met engeltjes en harpjes. 'Mooi' zegt Bill, 'doe mij de Hel maar met die prachtige stranden en vrouwen.' 'Goed' zegt Petrus en stuurt Bill naar de Hel. Afijn, na een week denkt Petrus 'eens even kijken hoe het met onze Vip gast is' en loopt naar de Hel. Daar aangekomen ziet hij Bill vastgeketend aan een muur met vlammen om hem heen en duivels die hem met zwepen bewerken. 'En Bill ?' vraagt Petrus 'bevalt het hier ?' 'Krijg nou wat' zegt Bill, hoe zit dat met die witte stranden, blauwe zee en beautiful babes, die je me hebt laten zien ?' 'Nou' zegt Petrus 'dat moet jij gewend zijn want wat jij hebt gezien was de DEMO versie!'

Rate Good stem Rate Bad

Virus-waarschuwing! Als u een emailtje ontvangt met de titel 'Virus-waarschuwing!' moet u het volgende maar eens goed lezen: Het betreft hier een virus dat niet alleen uw harde schijf wist, maar ook alle schijven binnen een straal van 30 meter rond uw computer. Het demagnetiseert de magneetstrips op al uw creditcards en bankpassen, wijzigt uw PIN-code, verandert de instellingen van uw videorecorder zodat u nooit meer fatsoenlijk een programma kunt opnemen en gebruikt "sub field harmonics" om elke CD die u probeert af te spelen in uw stereo te bekrassen. Het stelt uw koelkast opnieuw in zodat uw melk zuur wordt en uw diepvriezer ontdooit. Het herprogrammeert uw telefoon zodat u alleen nog maar 0900-sexlijnen kunt bellen. Het virus zal antivries in uw aquarium gooien en al uw bier opdrinken. Als u nog thuis woont zal het virus uw moeder vertellen waar u uw vieze boekjes heeft verstopt. Het laat vuile sokken op tafel liggen als u bezoek verwacht. Het zal uw shampoo vervangen door ontharingscrŤme, terwijl het er achter uw rug om met uw vriendin/ vriend vandoor gaat, en de hotelrekening van hun ontmoetingen van uw rekening laat afschrijven. Het zal er voor zorgen dat u rond gaat rennen met een schaar en met dingen gaat gooien op een manier die alleen vermakelijk is totdat iemand een oog verliest. Het zal al uw backup-files herschrijven zodat alle werkwoorden worden vervangen door bijvoeglijke naamwoorden en vice versa, zodanig dat dit niet op te sporen veranderingen in de tekst tot gevolg heeft. Wanneer "Virus-waarschuwing!" in een Windows omgeving wordt geopend, zal het de WC-bril omhoog laten staan en uw fŲhn laten slingeren gevaarlijk dicht in de buurt van het bad. Het zal zich vestigen in uw spoelbak en daar blijven totdat iemand als uw baas of vriendin gebruik maakt van het toilet en zal dan zorgen dat het toilet overloopt. Het verandert de moleculaire structuur van uw parfum zodat u naar bedorven augurken gaat ruiken. Kortom.. dit is maar een geintje.:)

Rate Good stem Rate Bad

Bill Gates is overleden, en komt Petrus tegen bij de hemelpoort. "Nou" zegt Gates "Ik mag natuurlijk wel naar de hemel, maar ik zou zo graag even willen kijken in de hel, kan dat?" Petrus vindt het goed, en zwaait de poort naar de hel open. Bill weet niet wat hij ziet: zon, uitgestrekte stranden met palmbomen, cocktails en overal vrouwen. Opgetogen vraagt Bill aan Petrus of hij toch niet naar de hel mag. Petrus gaat akkoord, en Gates vertrekt naar de hel. Bij het binnengaan brandt er het hellevuur, het is er donker en iedereen wordt gemarteld. "He" brult Gates "waar is nou die hel met stranden en vrouwen"? "Ach ja" zegt Petrus "helemaal vergeten te vertellen: dat was de demo-versie!

Rate Good stem Rate Bad

Het is maar goed, dat Microsoft geen airbags maakt. Anders zou die bij elke botsing vragen: "Weet u zeker, dat u dit wilt doen?"

Rate Good stem Rate Bad

Ons Microsoft welke op onze hardware zeit geheiligd zijn Uw windows Uw up-daten kome Uw Bug-fix geschiede In Windows alsook in Office voor de eeuwigheid geef ons heden onze dagelijkse reboot en vergeef ons onze illegale kopieŽn zoals ook wij vergeven en onze hardware verkopen en leidt ons niet naar IBM, maar verlos ons van OS/2 tot in eeuwigheid enter

Rate Good stem Rate Bad

Twee oenen hebben zojuist een nieuwe, supersnelle Pentium computer gekocht. Zegt de ene oen tegen de andere oen: "Wauw, zo snel is Windows nog nooit vastgelopen!"

Rate Good stem Rate Bad

Wat staat er op een grafsteen van een computerfreak? Game over

Rate Good stem Rate Bad

Ander woord voor een systeembeheerder? Een Virus-kenner.

Rate Good stem Rate Bad

Familie Jansen heeft al 3 jaar een computer in huis, maar ze hebben nog nooit beeld gehad. Het beeld is altijd zwart met stippeltjes. Ze laten er toch maar eens iemand naar kijken. De computerdeskundige kijkt eens goed naar de computer en aan het eind van de dag zegt hij: "Hoe heeft u dit toch voor elkaar gekregen, er zit een virus op!" De familie Jansen begint te zingen en te dansen en zegt: "Yes, eindelijk, we hebben beeld en gelijk al iets erop!"

Rate Good stem Rate Bad

Waarom krijgt een computermuis geen kinderen? Hij heeft maar een bal

Rate Good stem Rate Bad

Waarom doet een dom blondje de gordijnen dicht? Antwoord: dan kan ze windows afsluiten.

Rate Good stem Rate Bad

Er belt een blondine naar een computerhelpdesk. Ze vertelt dat ze niet in kan loggen. De helpdeskmedewerker vraagt om wat meer informatie. De blondine vertelt: "Ik kom vandaag op mijn eerste werkdag op kantoor en daar staat zo'n computer. Ik zet hem aan en dan vraagt dat ding om een wachtwoord. Die weet ik niet, dus ik kijk bij een collega. Ik typ zijn wachtwoord over, maar dat werkte niet". Vraagt de helpdeskmedewerker: "Wat typte u dan in?" De blondine: "6 sterretjes!"

Rate Good stem Rate Bad

Ik ben 30 cm groot, heb een rood puntmutsje en ik weiger over te stappen op Windows,......Paulus de dos kabouter

Rate Good stem Rate Bad

Hoe kan je zien dat een blondje achter de computer heeft gezeten? Er zit lippenstift op de joystick!!!

Rate Good stem Rate Bad

Waarom kan een computermuis zich niet voortplanten? Het heeft maar 1 bal!

Rate Good stem Rate Bad

Bill Gates komt een keertje in Amsterdam. Uiteraard bezoekt hij de hoertjes. Op een gegeven moment kleed hij zich dus uit, maar op het moment dat hij z'n onderbroek laat zakken begint de hoer ineens hard te lachen. Dit gaat zo een tijdje door en als ze eindelijk uitgelachen is vraagt Bill Gates "Waarom moest je nou zo lachen?" Antwoordt de hoer "Nou weet ik eindelijk waarom je bedrijf Microsoft heet!"

Rate Good stem Rate Bad

Willy en Rene van de Kerkhof lopen in Eindhoven over een computerbeurs. Zegt Rene tegen Willy:"Hedde gij ne pentium?" Antwoordt Willy:"Nee da's m'n das."

Rate Good stem Rate Bad

De bende die verantwoordelijk was voor het verspreiden van computervirussen is gepakt. Het ging om vier Russen.

Rate Good stem Rate Bad