Moppen | Leuke Diverse Moppen

Bedankt voor je stem!
Op de hoek van een ronde tafel zat een jonge grijsaard van ongeveer 16 jaar te lezen uit een dichtgeklapt boek bij het licht van een uitgedoofd kaarslicht, plotseling zag hij een knal, rende de trap af naar boven, keek op zijn fiets hoe laat het was en sprong op zijn horloge. Onderweg knalde hij tegen een stilstaande paardentram die zojuist benzine stond te tanken, hij viel achterover op zijn buik in een plas zand. Hij brak beide benen, stak ze onder zijn armen en rende naar het ziekenhuis, de oogarts zei dat het een driedelig beenbreuk achter het linker oor bleek te zijn, redding was haast onmogelijk, 7 dagen na zijn dood overleed hij!
Rate Good stem Rate Bad
Een Groninger uit Groningen rijdt met de motor naar Friesland. Dan komt hij allemaal friezen tegen op de motor met alpino petjes en op het eind komt hij een politie agent tegen en de Groninger zegt tegen de agent: "Ik kwam allemaal friezen tegen met alpino petjes" En de agent zei: "We lieten een motor helm van een wolkenkrabber vallen en die ging kapot en we lieten een alpino petje van een wolkenkrabber vallen en die bleef heel."
Rate Good stem Rate Bad
Er is zojuist bende pannenkoeken opgerold. Ze waren op strooptocht!
Rate Good stem Rate Bad
Het is groen en het skiet van een berg af ra ra wat is dat? Een skiwie! Het is groen en het vaart ra ra wat is dat? Een sperziebootje! Het is groen en het zit in de kerk? Een heilig boontje!
Rate Good stem Rate Bad
Komen twee kippen elkaar tegen op een reünie. Zegt de ene: "Meid, wat zie je er goed uit... kinderen?" "Jah!", zegt de ander, "ik heb twee kinderen. De ene is advocaat en de ander uitsmijter!"
Rate Good stem Rate Bad
Er loopt een kip tegen de muur: tok!
Rate Good stem Rate Bad
Er klom eens een dikzak op het podium van een toneelstuk... toneel stuk!
Rate Good stem Rate Bad
FC Twente heeft een nieuwe spits, een Griek. Hij heet Assimarakis.
Rate Good stem Rate Bad
Er waren eens 2 broers ze heten pudding en gisteren. Ze waren op een dag aan het spelen. "Heee, zullen we naar het dak van de flat gaan?" zegt gisteren. Even later staan ze op het dak. Zegt pudding: "Ik moet eigenlijk wel heel erg nodig poepen!" "Nou ik ga nu niet helemaal naar beneden omdat jij moet poepen je doet het maar van dit flat gebouw af!" zegt gisteren, een beetje geďrriteerd. Dus pudding gaat met z'n billen van de rand en begint te poepen. Even later als ze weer thuis zijn word er aan gebeld. De moeder van pudding en gisteren doet open en ze ziet een politieagent staan en ze zegt: "Hallo, kan ik iets voor je doen?" "Uuh Ja, ik stond onder een flat gebouw en opeens viel er een drol op mijn hoofd en ik heb zo het idee dat het een van uw zonen was." De moeder kijkt verbaast en zegt dan: "Was het gisteren?" "Nee, vandaag!" zegt de politieagent. "Was het dan pudding?" vraagt de moeder. De politieagent kijkt geďrriteerd en zegt dan: "Nee, STROND!"
Rate Good stem Rate Bad
Het jodelen is uitgevonden door de Chinees Li en de Hagenees Jo. Het kwam zo: op een dag waren de twee vrienden samen aan het klimmen in Oostenrijk en toen viel de radio naar beneden. Li zei toen: "Jo, de ladio." en Jo zei: "Ja, Li da leetie!"
Rate Good stem Rate Bad

leuke teksten
Leuke moppen
leuke teksten raadsels
sms teksten