Moppen | Leuke Moppen Over Dokters

Man komt bij de dokter om te informeren wat het zou kosten om zijn penis te laten verlengen. De dokter verteld hem dat de kosten ongeveer 30.000 Euro bedragen. "Daar moet ik nog eens met mijn vrouw over praten", zegt de man. Na 2 weken komt hij terug bij de dokter. "We hebben het er uitvoerig over gehad"' zegt de man, "Maar voor dat bedrag heeft mijn vrouw toch liever een nieuwe keuken!"

Rate Good stem Rate Bad

Een man komt bij de dokter en zegt: "Doe mij maar de beste viagra die u heeft, ik moet vanavond drie hele geile meiden bevredigen." "Goed", zegt de dokter, waarop hij een potje pakt waar hij een pilletje uit haalt. "Dit is de beste die ik heb", zegt de dokter, "met ťťn pilletje ben je gegarandeerd 7 uur non-stop geil." "Fijn", zegt de man, "doe mij er maar twee, die zal ik zeker nodig hebben!" "Vooruit dan", zegt de dokter, "maar wees er voorzichtig mee, eenmaal geil ben je ook na twee pilletjes de daaropvolgende 14 uur niet meer slap te krijgen!" De volgende dag komt dezelfde man weer naar de dokter, met een enorme paal in zijn broek en rode handen met bijna blaren erop. "Dokter", vraagt de man, "hebt u misschien jodiumpleisters voor mij?" Waarop de dokter antwoord: "Dat helpt niet tegen zo'n stijve lul, ik heb u gewaarschuwd." "Het is ook niet voor mijn lul", antwoord de man, "het is voor mijn handen! De meiden kwamen niet opdagen!"

Rate Good stem Rate Bad

Er komt een man bij de dokter en hij zegt: "Ik heb hoofdpijn." Zegt de dokter: "Dan moet je vannacht het raam open laten staan" De volgende dag belt de dokter en vraagt: "Heb je mijn raad opgevolgd?" Zegt de man: "Ja." Vraagt de dokter: "En ben je nu je hoofdpijn kwijt?" Zegt de man: "Nee, maar wel mijn portemonnee en mijn gouden horloge!"

Rate Good stem Rate Bad

Een man heeft bij het paardrijden zijn arm en pols gebroken. Zijn vrouw is heel ongerust en vraagt de dokter: "Ik smeek u, dokter, vertel me de waarheid ... Zal mijn man de afwas kunnen blijven doen?"

Rate Good stem Rate Bad

Komt een man bij de dokter en zegt: dokter ik kan geen erectie krijgen, de dokter onderzoekt hem en zegt: ik kan aan u niks vinden, neemt u uw vrouw morgen maar even mee! Volgende dag komt man met vrouw. Zegt de dokter tegen haar: Kleedt u zich maar uit,ze doet dat en de dokter zegt, draait u maar even rond en buig voorover. De vrouw doet dat en de dokter zegt:ik zie het al! Kleed u zich maar weer aan. Ondertussen vraagt de man: En dokter...? zegt de dokter: Nou het ligt niet aan u, ik kreeg ook geen stijve!

Rate Good stem Rate Bad

Komt een man bij de dokter en zegt: "Dokter, U moet me helpen, ....ik vergeet alles meteen!" Zegt de dokter: "Heeft U dat al lang?", waarop de man zegt: "Wat?"

Rate Good stem Rate Bad

Er lag een vrouw op de operatietafel en zei: "Oh dokter ik ben zo nerveus, dit is mijn 1e operatie." Zegt de dokter: "Maak je niet druk de mijne ook!"

Rate Good stem Rate Bad

"Wat kan ik voor jullie doen?", vraagt de dokter. De oude man antwoordt: "Wilt u eens toekijken als we seks hebben?" De dokter stemt in, maar heeft toch wel wat bedenkingen. Als het koppeltje uit gevreeŽn is, zegt de dokter: "Er is niets mis met de wijze waarop jullie seks hebben", en rekent hen vervolgens vijftig euro aan. Het scenario herhaalt zich verschillende weken achtereen: afspraak maken, seks hebben zonder problemen en de dokter betalen. Uiteindelijk vraagt de dokter dan toch wat er eigenlijk aan de hand is, waarop de oude man antwoordt: "Wel, eigenlijk helemaal niets. Mevrouw is getrouwd en we kunnen haar huis niet gebruiken en voor mij geldt eigenlijk hetzelfde verhaal. Het Holiday Inn hotel rekent negentig euro voor een nacht, het Hilton doet het voor niet minder dan honderdzeventig euro per nacht en hier kunnen we onze gang gaan voor maar vijftig euro, waarvan het ziekenfonds ook nog eens drieŽnveertig euro van terugbetaalt. Wat is BelgiŽ toch een zalig land!"

Rate Good stem Rate Bad

Komt een man bij de dokter en zegt: `dokter ik heb een groot probleem`, Wat is er dan?, vraagt de dokter.`Ik heb per ongeluk mijn glazen oog doorgeslikt`. Dat is niet zo mooi`, zegt de dokter. `Nou doe je mond maar open`, waarna de dokter in de keel kijkt. `Nou ik zie niks, maar trek je broek maar even uit en buig maar even voorover`,waarna de dokter hevig op zoek gaat. `Vreemd`zegt de dokter ik zie nog steeds niks`. Waarop de man antwoord: `Nee, maar ik zie jou wel.

Rate Good stem Rate Bad

Er komt een vrouw bij de dokter. De vrouw zegt erg veel last te hebben van haar poes. Zegt de dokter: "Kleedt u zich maar even uit, dan kijken we er even naar." Zij kleedt zich uit en gaat wijdbeens op de behandeltafel liggen. Op dat moment pakt de dokter een grote haak vanuit een hoek in de kamer. Waarop de vrouw verschrikt uitroept: "Dokter, wat bent u nu van plan?" Zegt de dokter: "Ik doe even een raampje open, het stinkt hier opeens enorm!"

Rate Good stem Rate Bad