Dokter Moppen, Leuke Moppen Over Dokters

Er komt een man bij de dokter: "Dokter, ik zo'n vreselijke pijn in mijn buik!" Hierop maakt de dokter een röntgenfoto en merkt iets vreemds op. "Meneer, uw maag zit vol met lepels, dat veroorzaakt uw buikpijn. Waarom heeft u al die lepels in uw maag?" De man antwoord: "Omdat ik op het etiket van mijn hoestdrankje las: neem driemaal daags een eetlepel"

Rate Good stem Rate Bad

Kom ik laatst bij de dokter, zit er een man over zijn arm te wrijven. Ik vraag hem: "Wat is er?" Waarop de man zegt: "Ik heb last van een tennisarm, maar ik heb nooit getennist." "Dat is nog niks!" zeg ik. "Ik heb geslachtsziekte, maar ik nog nooit geslacht!"

Rate Good stem Rate Bad

Komt een man bij de dokter, zegt ie: "Ik wil me graag laten castreren!!" Vraag de dokter: "Weet U dat zeker? Het is een pijnlijke ingreep!!" Antwoord de man: "M'n vriend heeft het ook gedaan, en die heeft zo'n groot succes bij de meiden, dat wil ik ook!" Afijn, de dokter haalt z'n hele geval eraf en de man is tevreden. Komt hij later in de stad zijn vriend tegen, vraagt die: "En, heb je je nog laten tatoeëren?" "Ach, jij ook altijd met je moeilijke woorden!"

Rate Good stem Rate Bad

Komt een vrouw bij de dokter, zegt ze: "Dokter, mijn scheetjes die ruiken niet" "O," zegt de dokter, "wat vreemd. Ga daar maar even staan en trek alvast u broek uit." Dat deed ze en de dokter stopte zijn neus in haar achterste en zei: "Geeft u maar vol gas!" De vrouw: brrrrrr. Zegt ze: "En dokter moet ik geopereerd worden" Dokter: "Ja, aan uw neus!"

Rate Good stem Rate Bad

Komt een vrouw bij de dokter: "Oh, ik ben zo vreselijk verkouden." Zegt de dokter: "Nou, kleedt U maar uit." De vrouw vindt dit al een beetje raar, maar kleedt zich toch helemaal uit. Ze moet van de dokter op de behandeltafel gaan liggen, waarna de dokter haar een ontzettende beurt geeft. Geschrokken roept de vrouw: "Zeg dokter, waar is dit allemaal voor nodig, ik ben alleen maar verkouden!!" "Sorry, ik kan er niks aan doen", zegt de dokter, "ik ben namelijk van Artsen Zonder Grenzen!"

Rate Good stem Rate Bad

Komt een man bij de dokter en zegt: "Dokter, U moet me helpen, ....ik vergeet alles meteen!" Zegt de dokter: "Heeft U dat al lang?", waarop de man zegt: "Wat?"

Rate Good stem Rate Bad

"Klapperden uw tanden toen u koorts had?" vroeg de dokter aan de oude man. "Dat weet ik niet, dokter. Ze zaten in een glas water dat op mijn nachtkastje stond."

Rate Good stem Rate Bad

Waarom heeft een dokter een mondkapje? Voor als de operatie mislukt kunnen ze hem niet herkennen!

Rate Good stem Rate Bad

Een man komt bij de dokter en vertelt de dokter dat hij zijn jongeheer niet meer overeind kan krijgen. Gelukkig weet de dokter hier wel iets op en schrijft hem pillen voor. "Maar..." waarschuwt de dokter, "dit is nogal een krachtig goedje. U mag hiervan slechts een keer in de vier dagen een pil van nemen!" Vier dagen later komt het zoontje van de man terug bij de dokter, om een nieuwe voorraad pilletjes te halen. "Wat?!" schreeuwt de dokter, "maar dat kan niet! Hoe vaak heeft je vader die pilletjes dan genomen?" "Nou," antwoordt het jongetje, "vier keer per dag." "Nee, het moest een keer per vier dagen zijn!" zegt de dokter geschrokken. Maar nu is hij toch wel nieuwsgierig naar de situatie daar thuis en dus vraagt hij aan het jongetje hoe het nu thuis is, waarop het jongetje antwoordt: "Mijn moeder is overleden, mijn tante ligt in het ziekenhuis en zodra mijn vader thuis komt, kruipt de hond onder de kast."

Rate Good stem Rate Bad

Een jong meisje klaagt bij haar huisarts over buikpijn: "Ik ben nog niet zo lang geleden verhuisd, misschien ben ik toen tegen iets hards aangelopen." De dokter onderzoekt haar nauwkeurig en stelt een diagnose: "Mijn lieve kind, dat moet dan beslist de verhuizer geweest zijn!"

Rate Good stem Rate Bad