Moppen | Leuke Moppen Over Duitsers

Hij loopt wat moeilijk en komt een vriend tegen die vraagt: "Goh, kerel, wat loop jij raar, zware nacht gehad?" "Kijk, een maand geleden is mijn hond dood gegaan. In Duitsland heb ik een nieuwe gekocht, een pitbull. Gaaf beestje: als je het commando geeft 'DAS RADIO' kun je ervan op aan, dat er niets van de radio heel blijft. Alleen jammer dat het lidwoord in het Duits gegeven MOET worden. Thuis gekomen liet ik mijn vrouw 't kunstje met de hond zien & riep 'DAS TELEFOONBOEK'. Schitterend joh, zoals dat boek werd verscheurd. M'n vrouw had er alleen net een nummer in willen opzoeken, dus ik zei Da's klote ..."
Rate Good stem Rate Bad
Er komt een man aan de snelweg en klopt op het raampje: "Een of andere gek heeft het Duitse elftal gegijzeld en als ik binnen een uur geen miljoen euro bij elkaar heb worden ze met olie overgegoten en aangestoken!" Bestuurder: "Hoeveel geeft iedereen gemiddeld?" Man: "Zo'n 5 liter!"
Rate Good stem Rate Bad
Hoe weet je dat een Duitser een glazen oog heeft? Dan kijkt ie zo menselijk!
Rate Good stem Rate Bad
Waarom begraven ze Duitsers met hun reet boven de grond? Kan je ze nog gebruiken als fietsenrek!
Rate Good stem Rate Bad
Gaat een Hollander naar de dokter. Hollander: "Dokter, ik wil graag Belg worden." Dokter: "Dat kan tegenwoordig, er wordt dan operatief 20% van de hersenen weg gesneden en je bent Belg." Hollander: "Nou, dat lijkt me wel wat." De Hollander wordt geopereerd en komt bij uit zijn narcose. Staan er toch heel wat dokters om hem heen. Een dokter vertelt: "Ja, meneer de operatie is geslaagd maar in plaats van 20% is er 40% weggesneden. Wat vindt u hier van?" "Ach, macht nichts"
Rate Good stem Rate Bad
Een Duitse toerist gaat een dagje naar Amsterdam. Bij een gracht glijdt hij uit en duikelt zo het water in. Hij ligt te spartelen en roept om hulp:'Hilfe! Hilfe! Rett mir heraus!' Dan komt er een Amsterdammer aan. Hij kijkt over de brugleuning en ziet het zo eens aan. Dan zegt hij: 'Je had beter swemme kenne lere in plaats van Duits.'
Rate Good stem Rate Bad
Een Belg, een Duitser en een Nederlander komen een engeltje tegen. "Nou," zegt die engel, "jullie mogen alle drie een wens doen." Zegt die Belg: "Ik wil de rest van mijn leven patatten en pinten!" Zegt die Duitser: "Ik wil dat alle buitenlanders in Duitsland eruit gesmeten worden en dat er een muur rondom Duitsland wordt gebouwd van zes meter hoog!" Zegt die Nederlander: "Engel, mag ik nog een vraag stellen voor ik mijn wens bekend maak?" "Natuurlijk!" zegt die engel. "Die muur rondom Duitsland; is die waterdicht?" "Ja!" zegt die engel. "Laat dan maar vollopen!"
Rate Good stem Rate Bad
Hoe laat je een Duitser blaffen? Jij: "Es Freibier!" Duitser: "Wowowowowo?"
Rate Good stem Rate Bad
Dodenherdenking. Een Duitser is op 4 Mei in Scheveningen en ziet daar allerlei mensen bezig met activiteiten voor de dodenherdenking. Hij begrijpt er niets van en vraagt aan een Hollander: "Wat zijn jullie hier precies aan het doen?" "Nou", zegt de Hollander, "dit is de jaarlijkse dodenherdenking. Hier gedenken wij onze doden uit de tweede wereldoorlog." "Oh", zegt de Duitser, "is dat alles? En dat voor die paar doden die bij jullie gevallen zijn. Bij ons zijn er nog veel meer doden gevallen." "Ja, dat klopt", zegt de Hollander, dat vieren we morgen!"
Rate Good stem Rate Bad
Een Duitser is zo lui dat hij zelfs zo min mogelijk uitspreekt. Als hij 's morgens wakker wordt en beneden komt roept hij alleen maar: "ontbijt!!", en zijn vrouw legt de krant, z'n brood, z'n jas en autosleutels klaar. Op een morgen roept de Duitser: "ziek!!". Vervolgens verdwijnt zijn vrouw. Een uur later komt ze terug. Haar man vraagt: "waar geweest?". Ze antwoordt: "Dokter gewaarschuwd, overlijdensadvertentie opgegeven en grafsteen besteld!
Rate Good stem Rate Bad

leuke teksten
Leuke moppen
leuke teksten raadsels
sms teksten