Duitser Moppen, Leuke Moppen Over Duitsers

Gaat een Hollander naar de dokter. Hollander: "Dokter, ik wil graag Belg worden." Dokter: "Dat kan tegenwoordig, er wordt dan operatief 20% van de hersenen weg gesneden en je bent Belg." Hollander: "Nou, dat lijkt me wel wat." De Hollander wordt geopereerd en komt bij uit zijn narcose. Staan er toch heel wat dokters om hem heen. Een dokter vertelt: "Ja, meneer de operatie is geslaagd maar in plaats van 20% is er 40% weggesneden. Wat vindt u hier van?" "Ach, macht nichts"

Rate Good stem Rate Bad

Waarom worden Duitsers altijd op hun buik begraven? Want anders moeten ze ook nog die grote bek dicht spitten!

Rate Good stem Rate Bad

Er komt een man aan de snelweg en klopt op het raampje: "Een of andere gek heeft het Duitse elftal gegijzeld en als ik binnen een uur geen miljoen euro bij elkaar heb worden ze met olie overgegoten en aangestoken!" Bestuurder: "Hoeveel geeft iedereen gemiddeld?" Man: "Zo'n 5 liter!"

Rate Good stem Rate Bad

Waarom heeft een Duitser een grote kop? Anders past die grote bek er niet in!

Rate Good stem Rate Bad

Hij loopt wat moeilijk en komt een vriend tegen die vraagt: "Goh, kerel, wat loop jij raar, zware nacht gehad?" "Kijk, een maand geleden is mijn hond dood gegaan. In Duitsland heb ik een nieuwe gekocht, een pitbull. Gaaf beestje: als je het commando geeft 'DAS RADIO' kun je ervan op aan, dat er niets van de radio heel blijft. Alleen jammer dat het lidwoord in het Duits gegeven MOET worden. Thuis gekomen liet ik mijn vrouw 't kunstje met de hond zien & riep 'DAS TELEFOONBOEK'. Schitterend joh, zoals dat boek werd verscheurd. M'n vrouw had er alleen net een nummer in willen opzoeken, dus ik zei Da's klote ..."

Rate Good stem Rate Bad

Waarom begraven ze Duitsers met hun reet boven de grond? Kan je ze nog gebruiken als fietsenrek!

Rate Good stem Rate Bad

Hoe weet je dat een Duitser een glazen oog heeft? Dan kijkt ie zo menselijk!

Rate Good stem Rate Bad

Een Belg, een Duitser en een Nederlander komen een engeltje tegen. "Nou," zegt die engel, "jullie mogen alle drie een wens doen." Zegt die Belg: "Ik wil de rest van mijn leven patatten en pinten!" Zegt die Duitser: "Ik wil dat alle buitenlanders in Duitsland eruit gesmeten worden en dat er een muur rondom Duitsland wordt gebouwd van zes meter hoog!" Zegt die Nederlander: "Engel, mag ik nog een vraag stellen voor ik mijn wens bekend maak?" "Natuurlijk!" zegt die engel. "Die muur rondom Duitsland; is die waterdicht?" "Ja!" zegt die engel. "Laat dan maar vollopen!"

Rate Good stem Rate Bad

Weet je de overeenkomst tussen de kop van een Duitser en een ui? Ze zijn allebei om te janken!

Rate Good stem Rate Bad

Als een Duitser in Nederland komt wonen kan hij geen lid worden van de wegenwacht! Ze passen niet met hun kop tussen de praatpaal!

Rate Good stem Rate Bad

Waarom kan een Duitser geen lid worden van de ANWB? Omdat hij met zijn dikke kop niet in de praatpaal past!

Rate Good stem Rate Bad

Een Duitser rijdt onderweg naar Zandvoort maar vlak voor hem verliest een vrachtwagen met glasplaten zijn lading, waardoor het oor van de Duitser wordt afgesneden en niet meer teruggevonden. In het ziekenhuis wordt gelukkig een Nederlands donor-oor gevonden en aan de Duitser genaaid. Helaas heeft de Duitser het niet overleefd... Het oor heeft het lichaam afgestoten!

Rate Good stem Rate Bad

Een Nederlander, een Duitser, en een Belg staan op een brug. De Belg gooit zijn frietje in het water enzegt: "Hier hebben we er toch genoeg van." De Duitser rijdt zijn Mercedes het water in en zegt: "Hier hebben we er toch genoeg van." Pakt de Nederlander de Duitser op en gooit deze in het water, en zegt: "Hier hebben we er toch genoeg van!!"

Rate Good stem Rate Bad

Er komt een Duitser in een wapenzaak en vraagt: "Haben sie ein Revolver?" De verkoper zegt van niet. Dit terwijl de Duitser in de vitrine een aantal revolvers ziet liggen. "Haben sie vielleicht ein Messer?", vraagt de Duitser, waarop de verkoper wederom nee zegt. Maar ook deze liggen uitgestald in de vitrine. De Duitser, nu achterdochtig, vraagt: "Haben sie schlagst?cke?", waarop de verkoper weer nee antwoordt. De Duitser, nu zichtbaar kwaad, zegt: "Haben sie etwas gegen Deutschen?" Waarop de verkoper zegt: "Ja, revolver, messer und schlagst?cke."

Rate Good stem Rate Bad

Een Duitse toerist gaat een dagje naar Amsterdam. Bij een gracht glijdt hij uit en duikelt zo het water in. Hij ligt te spartelen en roept om hulp:'Hilfe! Hilfe! Rett mir heraus!' Dan komt er een Amsterdammer aan. Hij kijkt over de brugleuning en ziet het zo eens aan. Dan zegt hij: 'Je had beter swemme kenne lere in plaats van Duits.'

Rate Good stem Rate Bad

1945, twee Duitsers worden boven Engeland gedropt. Ze besluiten om een gezellige pub te bezoeken. Eenmaal binnen, vraagt de barman om hun bestelling "Two whiskey" Barman:"Dry whiskey?" "NEIN ZWEI"

Rate Good stem Rate Bad

Een Nederlander vraagt aan een willekeurige Duitser: "Weet jij hoeveel gemiddeld een Duitser weegt?" De Duitser denkt na en zegt: "Ongeveer 80 kilo." Nederlander: "Nee joh, niet alleen de kop!"

Rate Good stem Rate Bad

Dodenherdenking. Een Duitser is op 4 Mei in Scheveningen en ziet daar allerlei mensen bezig met activiteiten voor de dodenherdenking. Hij begrijpt er niets van en vraagt aan een Hollander: "Wat zijn jullie hier precies aan het doen?" "Nou", zegt de Hollander, "dit is de jaarlijkse dodenherdenking. Hier gedenken wij onze doden uit de tweede wereldoorlog." "Oh", zegt de Duitser, "is dat alles? En dat voor die paar doden die bij jullie gevallen zijn. Bij ons zijn er nog veel meer doden gevallen." "Ja, dat klopt", zegt de Hollander, dat vieren we morgen!"

Rate Good stem Rate Bad

Het gaat slecht met het oude Duitse circus. De directeur zit in zak en as. Het publiek blijft massaal weg. Geen topattracties, geen wilde dieren en geen clowns meer. Kommer en kwel alom. Tot er een vent reageert op de zoveelste advertentie. Hij komt bij de directeur op sollicitatie en die reageert nogal mat na de zoveelste zichzelf respecterende waardeloze act. "Nou, wat heb je?" "Ik heb een geweldige seksact en ik naai vijftig mooie vrouwen binnen tien minuten!" "Dat kan niet in ons circus", zegt de directeur. "Dit is een gerespecteerd circus. Hier werken we met dieren, clowns, enzovoorts." "Maar als er niemand komt, wordt het ook niets," zegt de sollicitant, "dus als u voor vijftig vrouwen zorgt en veel reclame maakt, heeft u uw tent morgen afgeladen vol!" Enfin, de directeur gaat overstag en maakt de hele boel in orde. Het moment supreme! De tent zit afgeladen vol! Na Harry mit seinen affen... jawel: de topact! Vijftig naakte vrouwen liggen op een rij klaar om door 'Der Wunderbare Alberto' bestegen te worden. De eerste tien, vijftien gaan in een rap tempo voor de bijl! Bij de veertigste gaat het ook nog prima, maar dan treedt de vermoeidheid in. Nummer.46, 47 en 48 redt hij nog, maar bij nummer 49 valt hij flauw en wordt afgevoerd naar de EHBO. Het publiek joelt en wil z'n geld terug! Dan komt de razend kwade directeur bij hem en scheldt hem uit voor alles wat maar mogelijk is. Kwaad dat 'ie is! "Hoe kan dit?! Je hebt beloofd vijftig vrouwen te nemen en je stopt bij 49!" Daarop zegt Alberto: "Ik snap er zelf ook niets van. Vanmiddag bij de repetitie ging het nog prima!"

Rate Good stem Rate Bad

Hoe eet een Duitser mosselen? Antwoord: 1. Hij pakt ze uit de pan. 2. Hij legt ze op zijn bord. 3. Hij klopt er drie keer op en schreeuwt: "AUFMACHEN!"

Rate Good stem Rate Bad

Een Duitser loopt langs een sloot en het waait enorm hard. Ineens komt er een harde windvlaag en blaast de Duitser in het water. "Hilfe! Hilfe!", schreeuwt hij. Toevallig rijdt er een politieagent voorbij. De Duitse man roept: "Hilfe! Ik kan niet zwemmen! Ik verdrink!" De agent stopt en zegt: "Dat is maar goed ook, anders kost je dat een vette prent. Je mag hier namelijk niet zwemmen!"

Rate Good stem Rate Bad

Meer Leuke Moppen Over Duitsers:

Wat Is Het Toppunt Van Recycling?
Weet Je De Overeenkomst Tussen De Kop Van Een Duitser En Een Ui
Man Koopt Pitbull In Duitsland
Hoe Eet Een Duitser Mosselen?
Wat Is Het Toppunt Van Recycling 3
Een Duitser Is Zo Lui Dat Hij Zelfs Zo Min Mogelijk Uitspreekt
Een Duitse Toerist Gaat Een Dagje Naar Amsterdam
Waarom Worden Duitsers Altijd Op Hun Buik Begraven
Waarom Heeft Een Duitser Een Grote Kop
Hoe Weet Je Dat Een Duitser Een Glazen Oog Heeft
Als Een Duitser In Nederland Komt Wonen Kan Hij Geen Lid Worden Van De Wegenwacht
Het Duitse Voetbalelftal Is Zojuist Gegijzeld
Gaat Een Hollander Naar De Dokter
Wat Is Het Toppunt Van Recycling?
Een Nederlander Een Duitser En Een Belg Staan Op Een Brug
Een Duitser Rijdt Onderweg Naar Zandvoort
Waarom Kan Een Duitser Geen Lid Worden Van ANWB?
Dodenherdenking Een Duitser Is Op 4 Mei In Scheveningen En Ziet Daar Allerlei Mensen Bezig Met Activiteiten Voor De Dodenherdenking
1945 Twee Duitsers Worden Boven Engeland Gedropt
Een Man Uit Duitsland Besluit Op Vakantie Te Gaan In TunesiŽ En Wil Graag Een Rit Maken Op Een Kameel
Een Duitser Een Hollander En Een Neger Zitten Gespannen Te Wachten In De Kraamkliniek
Een Duitser En Een Nederlander Zitten Op Een Bankje
Het Gaat Slecht Met Het Oude Duitse Circus
Een Nederlander Vraagt Aan Een Willekeurige Duitser
Waarom Begraven Ze Duitsers Met Hun Reet Boven De Grond
Er Komt Een Man Aan De Snelweg En Klopt Op Het Raampje
Een Belg Een Duitser En Een Nederlander Komen Een Engeltje Tegen
Er Komt Een Duitser In Een Wapenzaak En Vraagt Haben Sie Ein Revolver
Een Nederlander En Een Duitser Zitten In Een Restaurant
Een Duitser Loopt Langs Een Sloot En Het Waait Enorm Hard
Weet Jij Hoe Je Een Duitser Van De Verdrinkingsdood Moet Redden
Hoe Laat Je Een Duitser Blaffen?