Moppen | Leuke Moppen Over Duitsers

Vraag: Hoe eet een Duitser mosselen? Antwoord: 1. Hij pakt ze uit de pan. 2. Hij legt ze op zijn bord. 3. Hij klopt er drie keer op en schreeuwt: AUFMACHEN!


Rate Good stem Rate Bad

Hij loopt wat moeilijk en komt een vriend tegen die vraagt: "Goh, kerel, wat loop jij raar, zware nacht gehad?" "Kijk, een maand geleden is mijn hond dood gegaan. In Duitsland heb ik een nieuwe gekocht, een pitbull. Gaaf beestje: als je het commando geeft 'DAS RADIO' kun je ervan op aan, dat er niets van de radio heel blijft. Alleen jammer dat het lidwoord in het Duits gegeven MOET worden. Thuis gekomen liet ik mijn vrouw 't kunstje met de hond zien & riep 'DAS TELEFOONBOEK'. Schitterend joh, zoals dat boek werd verscheurd. M'n vrouw had er alleen net een nummer in willen opzoeken, dus ik zei Da's klote ..."


Rate Good stem Rate Bad

Terwijl ik vanmorgen in mijn auto geduldig voor het stoplicht wachtte, kwam er een man met een oranje voetbal petje naar mijn auto toegelopen. Hij klopte op mijn raam en wenkte mij dat hij me iets wilde vragen. Ik deed het raam een stukje open, waarop hij zei: "Hebt U het al op het nieuws gehoord!?! Het Duitse voetbalelftal is zojuist gegijzeld en ze vragen 10 miljoen losgeld. Als dit bedrag niet voor vanavond wordt betaald, worden alle spelers met benzine overgoten en levend in brand gestoken en kunnen dus niet verder deelnemen aan het EK! Geen Portugal - Duitsland dus vanavond ... "Sjonge", zei ik, "Het moet toch niet gekker worden." "Ik ga daarom alle auto's langs om te collecteren.", zei de man. Terwijl ik mijn portemonnee tevoorschijn haalde, vroeg ik hem hoeveel men zo'n beetje gaf, waarop hij antwoordde, "De meeste geven 5 liter".


Rate Good stem Rate Bad

Er komt een man aan de snelweg en klopt op het raampje: "Een of andere gek heeft het Duitse elftal gegijzeld en als ik binnen een uur geen miljoen euro bij elkaar heb worden ze met olie overgegoten en aangestoken!" Bestuurder: "Hoeveel geeft iedereen gemiddeld?" Man: "Zo'n 5 liter!"


Rate Good stem Rate Bad

Als een Duitser in Nederland komt wonen kan hij geen lid worden van de wegenwacht! Ze passen niet met hun kop tussen de praatpaal!


Rate Good stem Rate Bad

Weet je de overeenkomst tussen de kop van een Duitser en een ui? Ze zijn allebei om te janken!


Rate Good stem Rate Bad

Hoe laat je een Duitser blaffen? Jij: "Es Freibier!" Duitser: "Wowowowowo?"


Rate Good stem Rate Bad

Waarom worden Duitsers altijd op hun buik begraven? Want anders moeten ze ook nog die grote bek dicht spitten!


Rate Good stem Rate Bad

Wat is het toppunt van recycling? Antwoord: Een Duitser die varkensvlees eet!


Rate Good stem Rate Bad

Een Duitser en een Nederlander zitten op een bankje. Vraagt die Duitser: "Wat voor werk doe je?" Zegt de Nederlander: "Ik ben timmerman" De Duitser kan het niet zo goed verstaan en zegt: "Was sagen sie?" Zegt de Nederlander: "Planken!"


Rate Good stem Rate Bad

leuke teksten
Leuke moppen
leuke teksten raadsels
sms teksten