Grove Moppen, Leuke Grove Moppen

Een stelletje zit na de wip steeds aan elkaar vast en moet met koud water weer loskomen. Dat begint te vervelen en ze gaan naar de dokter. Dokter: "Jullie moeten het doen op zijn hondjes." "Helpt dat dan?" vragen ze. Dokter: "Nee dat niet, maar het loopt wat makkelijker naar de badkamer."

Rate Good stem Rate Bad

Een man met een penis van 40 centimeter vindt dat zijn penis te lang is. Hij gaat naar de dokter en vraagt hem hoe hij zijn penis korter kan maken. De dokter zegt: ik kan je niet helpen maar misschien de heks in het bos wel. Dus hij gaat naar de heks en vraagt hetzelfde. Nou, zegt de heks. Daar kan ik wel wat aan doen. Ga naar de kikker in het bos en vraag hem of hij wil trouwen. Dus hij ging naar de kikker en vroeg of hij wilde trouwen. Nee zei de kikker en zijn penis kromp 5 cm. Vroeg hij het weer. Nee! vroeg hij het weer. Nee! 25 cm is goed maar 20 cm is ideaal. Vroeg hij het nog eens. Zei de kikker. Ik heb het je al verteld. Nee, nee, nee, nee en nog eens nee.

Rate Good stem Rate Bad

Wat is het verschil tussen Piet Paulusma en een vibrator? PIET PAULUSMA IS EEN ECHTE LUL!

Rate Good stem Rate Bad

Er komt een man solliciteren bij een timmerfabriek. "Ik heb nog nooit getimmerd", zegt hij: "maar ik herken een houtsoort aan de geur." De eigenaar van de fabriek zit zo om arbeidskrachten verlegen dat hij denkt, "Laat ik hem maar eens testen." Hij blinddoekt de man en legt op de tafel voor hem een plank. De man snuffelt er eens aan en zegt: "eikenhout." Shit, denkt de eigenaar, "Dat is nog goed ook." Na een aantal planken goed te hebben benoemd denkt de eigenaar, "Ik zal hem eens hebben." Hij haalt zijn vrouw, kleedt haar uit en legt haar op haar rug op tafel met haar benen gespreid. De man begint te snuffelen in haar kruis, nog eens te snuffelen en zegt: "Dit is een moeilijke zeg, draai die plank eens om?" Zo gezegd zo gedaan. Hij begint nu tussen de billen van de vrouw te snuffelen, denkt diep na en zegt dan: "Wat voor plank dit is weet ik niet, maar het stinkt net als een viskistje waar ze in gescheten hebben!"

Rate Good stem Rate Bad

Komt een man bij de dokter en zegt: "Dokter ik zo'n last van mijn arm." "Oh",, zegt de dokter, "nou plas dan maar even in dit potje." Nou de man in het potje geplast, doet de dokter er een vinger in, proeft even, en zegt: "Je hebt last van een tennis arm, maar" zegt ie, "kom volgende week maar weer met een nieuw potje plas, dan kijken we hoe het verder gaat." Nou de man thuisgekomen en zegt tegen z'n vrouw: "Goh wat hebben wij een vreemde dokter, ik moet in een potje plassen zodat hij kan proeven dat ik last van een tennisarm heb." Maar die week daarna plast de man mooi weer in het potje, maar zegt ie tegen z'n vrouw: "Ik ga de dokter even voor de gek houden, plas jij er ook maar even in." Nou de vrouw er ook in geplast, maar hij moest ook nog even tanken, en denk ik doe er ook nog een scheutje olie bij, maar het potje was toen nog niet helemaal vol, heeft ie zich ook nog even een lekker potje afgetrokken en heeft er ook nog even een kwakkie bij in gedaan. Bij de dokter aangekomen steekt de dokter zijn vinger er weer in, en zegt: "Je vrouw is zwanger, je olie moet nodig ververst worden, en als je nog lang zo door trekt gaat je tennis arm nooit over!"

Rate Good stem Rate Bad

Zitten 4 belgen in de auto en rijden langs de hoerenbuurt. Tikt er een hoertje op het raam. De Belg voorin draait het raam open. Zegt het hoertje: "Van voren 25 piek en van achteren 50 piek." Zeggen de Belgen die achterin zitten: "Waarom is het voor ons duurder?"

Rate Good stem Rate Bad

Waarom kijkt een dom blondje een pornofilm altijd helemaal tot het einde uit? Omdat ze denkt dat ze aan het einde gaan trouwen!

Rate Good stem Rate Bad

Een man gaat een sexclub binnen. Hij ziet twee deuren. Op de ene deur staat 'Grote heupen' en op de andere 'Kleine Heupen'. Grote heupen moet ik hebben, denkt de man en opent die deur. Wederom staat hij voor twee deuren. Op de een staat 'Grote tieten' en op de ander 'Kleine tieten'. Grote tieten moet ik hebben, denkt de man en opent die deur. De man treft weer twee deuren. Nu met de opschriften 'Grote lul' en 'Kleine lul'. Ik heb een grote lul denkt de man en hij opent de grote lul deur. Dan staat hij weer op straat.

Rate Good stem Rate Bad

Een zoontje vraagt aan zijn moeder waar komen baby's vandaan? Antwoord: ja nu moet ik wel eerlijk wezen, baby's komen van de ooievaar! zoontje: maar wie neukt er nou met een ooievaar??

Rate Good stem Rate Bad

Komt een stotterende man in de hoerenbuurt en ziet een hoer hem wenken, hij loopt ernaar toe en vraagt; "Wwat kkost ddat nnou?" Waarop de hoer antwoord 50,-. "ooke",zegt de man en loopt naar binnen. Eenmaal binnen gekomen zegt de man tegen de hoer;"OOHH jjaa, als ik kklaar kkkom kkan iik eenn eeppileptische aanval kkrijgen mmaar dan mmoet jje mijn llul 5 mminuten lang vvasthouden!". De hoer vindt het wel raar maar gaat accoord. Na een wilde sexbeurt komt de man klaar. De man krijgt inderdaad een epileptische aanval en de hoer pakt de man bij de lul en wacht 5 minuten. Uiteindelijk komt de man weer bij positieven. De hoer is nieuwsgierig en vraagt;"Waarom moest ik nu eindelijk je lul vasthouden toen je die aanval kreeg?". "Nou", antwoord de stotteraar,"De vvorige kkeer ddat iik een eeeppileptische aanval kkkreeg hhebbeen zze miijn pportemonnaie ggestolen!".

Rate Good stem Rate Bad