Moppen | Leuke Grove Moppen

Jefke ging naar de slager en hoort daar toevallig het woordje "lul". Hij gaat naar huis en vraagt aan zijn moeder wat het betekent. Moeder: "Lul, ...euh... dat is een jasje." Jefke gaat buiten spelen en hoort daar (weer) toevallig het woordje hoer vallen. Hij gaat naar huis en vraagt moeder wat het betekent. Moeder: "Hoer ...eum... dat is een verkoudheid." Jefke gaat naar de jeugdbeweging en hoort daar het woordje neuken. Hij gaat naar huis en vraagt moeder wat het betekent. Moeder: "Neuken ...euh... dat is koken." Een beetje later komt nonkel Jan en Jefke zegt tot hem: "Nonkel, hangt uwe lul maar aan de kapstok, ons vader ligt met een hoer in bed en ons moeder is in de keuken aan 't neuken ..."

Rate Good stem Rate Bad

Waarom schreef Anne Frank geen tweede dagboek? Ze had een concentratieprobleem.

Rate Good stem Rate Bad

Wat is pijpen in het Zweeds? Antwoord: lulle smulle! Wat is groepsex in het Zweeds? Antwoord: meute neuke!

Rate Good stem Rate Bad

Wat is het verschil tussen een nijlpaard en een vrouw? De een heeft een grote bek en een dikke kont... en de ander leeft in Afrika!

Rate Good stem Rate Bad

Zit een jong hoertje in opleiding bij een ervaren hoertje. Zijn ze bij hoofdstuk PIJPEN aangekomen. Het oude hoertje verteld het nieuwe hoertje, die nog nooit heeft gepijpt, dat ze de lul in haar mond moet stoppen en dan heel overdreven en met getuite lippen meloen moet zeggen, zodat het pijpen dan goed zal gaan. Afijn het beginnende hoertje heeft haar eerste klant en deze wil gepijpt worden. Nou mooi denkt het hoertje kan ik meteen mijn les toepassen. Wil ze eindelijk beginnen is ze vergeten welk vrucht ze ook alweer moest zeggen... na een minuut schiet het haar te binnen: ANANAS...

Rate Good stem Rate Bad

Een dakloze man is moe en heeft het koud. Hij zoekt een slaapplaats. Hij klopt bij een boerderij aan en vraagt of hij daar mag slapen. Van de boer mag hij wel in de hooischuur slapen, dus de boer brengt hem even naar de schuur. Daar aangekomen ziet de dakloze drie gaten in de muur zitten. Hij vraagt aan de boer waar die voor zijn. "Oh, nergens voor." Zei de boer. "Maar je moet er maar niet aanzitten hoor!" De boer laat de man achter en de dakloze gaat proberen te slapen, maar hij valt maar niet in slaap. Doordat hij zich verveelt wordt hij nieuwsgierig en gaat hij zich afvragen wat er achter de gaten zit. Hij besluit dat te onderzoeken door er zijn penis in te steken. Toen hij dat bij het eerste gat deed, vond hij het wel lekker. Hij probeerde gelijk het tweede gat. Die was zó lekker, dat hij klaarkwam! Hij probeerde gelijk de derde maar. Die bleek nóg lekkerder dan de tweede te zijn! Alleen toen hij weer klaargekomen was en zijn penis uit het gat wilde halen, lukte dat niet! Hij bleef tot aan de ochtend proberen, maar het lukte hem echt niet om zijn penis los te krijgen. Uiteindelijk kwam de boer. Die zei: "Oh, kon je er niet vanaf blijven?!" "Nee", zei de man, "maar wat zat er nou eigenlijk achter die gaten?" "Nou", legde de boer uit, "achter de eerste zat mijn vrouw en achter de tweede mijn dochter." "Ja", zei de dakloze, "maar wat zit er dan achter deze?" Waarop de boer vertelde: "Tja, dat is de melkmachine, die stopt pas na vijf liter!"

Rate Good stem Rate Bad

Waar woont een kabouter met een natte baard? In de Befteling!

Rate Good stem Rate Bad

Wat is de overeenkomst tussen een walrus en een clitoris? Ze hebben allebei een natte snor!

Rate Good stem Rate Bad

Loopt een mongool met z'n moeder in de dierentuin. Komen ze bij de apen, vraagt de mongool: "Wat zijn dat?" Moeder: "Apen, ze klimmen een beetje van boom tot boom." Komen ze bij de ooievaars, vraagt de mongool: "Wat zijn dat?" Moeder: "Ooievaars, ze brengen kindjes rond van huis tot huis." Mongool: "Dan hebben ze mij zeker laten vallen."

Rate Good stem Rate Bad

Wanneer mag je een dwerg slaan? Als ie zegt dat het haar van je vrouw lekker ruikt!

Rate Good stem Rate Bad