Moppen, Leuke Moppen Over Jantje

Zoon tegen vader: "Maar pappa, ik wil helemaal niet naar Amerika!" Vader: "Niet zeuren Jantje, door zwemmen!"
Rate Good stem Rate Bad
Jantje zit in de klas en speelt met zijn appel. De juf zegt: "Jantje als je nog een keer met je appel speelt dan pak ik hem af." Jantje gaat toch door met spelen. De juf pakt de appel af. Als de klas even later taal gaat doen vraagt de juf: "Wie kan een zin met drie fruitnamen bedenken. Jantje steekt als eerste zijn vinger op en de Juf zegt: "Jantje welke zin?" waarop jantje antwoord:" Als je mijn appel nu niet terug geeft peer ik je in je pruimen."
Rate Good stem Rate Bad
Jantje zit op de wc te poepen. Als hij klaar is zegt hij tegen zijn moeder: 'Mam, wil je mijn gat afvegen?' Moeder: 'Jantje, dat heet geen gat, maar billen.' Als hij op school is, ziet Jantje een gat in het gordijn. Hij zegt tegen de meester: 'Meester, er zitten billen in de gordijnen!'
Rate Good stem Rate Bad
Jantje gaat met zijn vader en moeder naar de kerk. In de kerk zegt hij: "Mam ik moet plassen!". "Ja," zegt zijn moeder, "ga maar achter het Maria beeld". Hij achter het Maria beeld plassen en gaat weer zitten. Na een tijdje zegt hij: "Pap, ik moet poepen!" "Ja, zegt zijn vader ga maar achter het Maria beeld." Hij naar het Maria beeld. Zegt de pastoor tegen Jantje: "Heer, wat wenst u?" Jantje: "Een rol closetpapier."
Rate Good stem Rate Bad
Jantje gaat met zijn moeder naar de slager en zegt jantjes moeder tegen de slager 2 biefstukken en rekent af dan vraagt de slager aan jantje wil je een plakje worst? ja . dan zegt zijn moeder wat zeg je dan? mag ik er nog een!!
Rate Good stem Rate Bad
Jantje zit op school. Vraagt de lerares aan hem: "Jantje er zitten vier vogels op een hekje, komt er een jager aan en die schiet er een vogel af, hoeveel vogels zitten er daarna op het hekje?" "Geen een!" zegt Jantje. "Hoezo dat dan?" vraagt de lerares. "Nou," zegt jantje, "als je er een af schiet vliegen de andere drie weg." "Nee," zegt de lerares, "het antwoord is drie maar de manier waarop je denkt vind ik leuk." "Nou," zegt Jantje, "dan heb ik ook nog een vraag: er zitten drie vrouwen op een bankje, de eerste likt aan een ijsje, de tweede bijt in een ijsje, de derde zuigt aan een ijsje, wie van de drie is getrouwd?" De lerares denkt diep na. Lerares: "Ik denk dat het degene is die aan het ijsje zuigt." "Nee," zegt Jantje, "degene met de trouwring om haar vinger, maar de manier waarop je denkt vind ik leuk!"
Rate Good stem Rate Bad
Jantje komt thuis van school en heeft les gehad over politiek, maar begrijpt er nog steeds niks van, dus hij gaat naar zijn vader en vraagt: "Papa, wat is politiek?" "Nou", zegt vader, "Ik zal je een makkelijk voorbeeld geven... Ik ben het kapitaal ik zorg dat er brood op de plank komt, je moeder is de regering die regelt de rest van de zaken, Annie ons dienstmeisje is de arbeid die zorgt dat er gewerkt wordt en jij en je zusje zijn nog jong dus jullie zijn de toekomst." Jantje snapt er nog steeds niks van. 'S nachts hoort Jantje zijn zusje huilen dus hij denkt: ze heeft een schone luier nodig, hij gaat naar de slaapkamer van zijn ouders, maar vind daar alleen zijn moeder in diepe slaap dus wil hij haar niet storen, hij gaat naar de kamer van het dienstmeisje maar daar ziet hij zijn vader en het dienstmeisje druk in de weer dus ook hun wil hij niet storen en besluit om het zelf maar te doen. De volgende dag gaat Jantje naar zijn vader en zegt:"Nu begrijp ik wat politiek is" "O ja? vertel eens?" vraagt vader. "Nou", zegt Jantje, "Het kapitaal neukt de arbeid terwijl de regering slaapt en de toekomst mag de rommel opruimen!"
Rate Good stem Rate Bad
Jantje vraagt aan opa: "Opa wanneer heeft u voor het laatst seks gehad?" Waarop opa antwoord: "1945." "Zo", zegt jantje "Dat is lang geleden." Zegt opa: "Hoezo, het is nu 19 uur 57"
Rate Good stem Rate Bad
De juffrouw stelt de klas de vraag wat voor werk hun vader doet,de geen met de interessantste baan die jongen of meisje krijgt de volgende dag vrij. Elsje steekt haar vinger op en zegt, mijn vader is politieagent, dat is heel interessant Elsje, zegt de juffrouw. Kareltje zeg het maar, mijn vader is brandweerman, dat is ook heel boeiend zegt de juf. Ja Jantje vertel het maar, mijn vader is druivenplukker in Tibet. nou Jantje dat is wel zo apart jij hebt morgen vrij. Als Jantje thuis komt verteld hij zijn moeder dat hij de volgende dag vrij is. Als zijn moeder vraagt waarom, zegt Jantje, omdat pappa het interessantste werk heeft van alle andere pappa's in mijn klas. Maar wat heb je dan gezegd, vraagt moeder. Nou dat pappa druivenplukker is in Tibet. HOOO Jantje dat heb je weer helemaal fout gehoord, je vader heeft een druiper en zit in de ziektewet
Rate Good stem Rate Bad
Jantje: "Papa ik ga trouwen." Vader antwoord: "O, met wie?" Jantje: "Met oma." Vader antwoord: "Maar dat kan toch niet! Oma is mijn moeder." Jantje: "Nou zeg, jij bent toch ook met mijn moeder getrouwd."
Rate Good stem Rate Bad