Moppen | Leuke Moppen Over Jantje

Jantje: "Papa ik ga trouwen." Vader antwoord: "O, met wie?" Jantje: "Met oma." Vader antwoord: "Maar dat kan toch niet! Oma is mijn moeder." Jantje: "Nou zeg, jij bent toch ook met mijn moeder getrouwd."


Rate Good stem Rate Bad

Jantje zit in een vliegtuig en moet nodig plassen maar er is geen wc.Jantje zegt het tegen zijn moeder en zij zegt hou het maar even op maar dat kan hij niet meer.Dus hij doet het raampje open en gaat plassen maar door de luchtdruk vliegt het raampje dicht en jantjes lulletje licht eraf.Het lulletje vliegt naar beneden midden in een pot augurken op de markt.Er komt een vrouw aan en die zegt 2 augurken a.u.b de man die geeft de augurken . Later komt de vrouw terug en zegt 1 van die augurken was een beetje bitter mag ik m'n geld terug?


Rate Good stem Rate Bad

Jantje en zijn opa en oma zitten in het vliegtuig. Oma moet naar de wc en ze komt in de wc hoort ze een stem die zegt in ben de geest van alle bloedzuigers en oma pakt een parachute en springt het vliegtuig uit. Daarna moet opa naar de wc en komt daar en hoort weer een stem ik ben de geest van alle bloedzuigers en opa springt ook het vliegtuig uit. Dan moet jantje naar de wc en hij hoort weer die stem zeggen ik ben de geest van alle bloedzuigers daarop zegt jantje:ja dat weet ik maar ik ben jantje die moet plassen


Rate Good stem Rate Bad

Jantje zit op school. Vraagt de lerares aan hem: "Jantje er zitten vier vogels op een hekje, komt er een jager aan en die schiet er een vogel af, hoeveel vogels zitten er daarna op het hekje?" "Geen een!" zegt Jantje. "Hoezo dat dan?" vraagt de lerares. "Nou," zegt jantje, "als je er een af schiet vliegen de andere drie weg." "Nee," zegt de lerares, "het antwoord is drie maar de manier waarop je denkt vind ik leuk." "Nou," zegt Jantje, "dan heb ik ook nog een vraag: er zitten drie vrouwen op een bankje, de eerste likt aan een ijsje, de tweede bijt in een ijsje, de derde zuigt aan een ijsje, wie van de drie is getrouwd?" De lerares denkt diep na. Lerares: "Ik denk dat het degene is die aan het ijsje zuigt." "Nee," zegt Jantje, "degene met de trouwring om haar vinger, maar de manier waarop je denkt vind ik leuk!"


Rate Good stem Rate Bad

Jantje zegt tegen zijn moeder: "Pa heeft zich opgehangen op de zolder." Dus ze gaan naar de zolder en moeder zegt "Waar is Pa dan? Jantje: "1 april, hij hangt in de kelder!"


Rate Good stem Rate Bad

Jantje zit in de klas en speelt met zijn appel. De juf zegt: "Jantje als je nog een keer met je appel speelt dan pak ik hem af." Jantje gaat toch door met spelen. De juf pakt de appel af. Als de klas even later taal gaat doen vraagt de juf: "Wie kan een zin met drie fruitnamen bedenken. Jantje steekt als eerste zijn vinger op en de Juf zegt: "Jantje welke zin?" waarop jantje antwoord:" Als je mijn appel nu niet terug geeft peer ik je in je pruimen."


Rate Good stem Rate Bad

Jantje neemt altijd drop mee naar school. Een dag nam hij geen drop mee. Vroeg de meester aan Jantje:waarom heb je geen drop bij? Zegt Jantje:mijn konijn is dood.


Rate Good stem Rate Bad

Jantje en oma gingen naar het park. Jantje zag een briefje van 100 euro op de grond liggen en pakte het. Oma zei: "Pak geen dingen op van de straat dat is vies" Verder op zag hij een briefje van 200 euro en pakte het. Oma zei weer: "Nee dat mag je niet pakken dat is van de grond!" En verderop gleed oma uit over een bananenschil en oma zei: "Pak me op". Maar Jantje zei: "Nee ik mag niks oppakken van de grond!"


Rate Good stem Rate Bad

Jantje mag bij zijn juffrouw slapen. Diezelfde nacht onweert het en jantje vraagt: Juf mag ik bij u in bed slapen, want ik ben bang in het donker en het onweert ook nog! Juff: Nou vooruit dan! Poosje later jantje weer: Juf,ik kan nog niet slapen! Juf: Hoe komt dat? Jantje: Ik mag meestal mijn vinger in mijn moeders navel doen tijdens het slapen! Juf: nou vooruit dan maar! Poosje later de juf: Jantje, dat is mijn navel niet. Jantje: juf, maar dat is mijn vinger ook niet!


Rate Good stem Rate Bad

Jantje komt thuis van school en heeft les gehad over politiek, maar begrijpt er nog steeds niks van, dus hij gaat naar zijn vader en vraagt: "Papa, wat is politiek?" "Nou", zegt vader, "Ik zal je een makkelijk voorbeeld geven... Ik ben het kapitaal ik zorg dat er brood op de plank komt, je moeder is de regering die regelt de rest van de zaken, Annie ons dienstmeisje is de arbeid die zorgt dat er gewerkt wordt en jij en je zusje zijn nog jong dus jullie zijn de toekomst." Jantje snapt er nog steeds niks van. 'S nachts hoort Jantje zijn zusje huilen dus hij denkt: ze heeft een schone luier nodig, hij gaat naar de slaapkamer van zijn ouders, maar vind daar alleen zijn moeder in diepe slaap dus wil hij haar niet storen, hij gaat naar de kamer van het dienstmeisje maar daar ziet hij zijn vader en het dienstmeisje druk in de weer dus ook hun wil hij niet storen en besluit om het zelf maar te doen. De volgende dag gaat Jantje naar zijn vader en zegt:"Nu begrijp ik wat politiek is" "O ja? vertel eens?" vraagt vader. "Nou", zegt Jantje, "Het kapitaal neukt de arbeid terwijl de regering slaapt en de toekomst mag de rommel opruimen!"


Rate Good stem Rate Bad

leuke teksten
Leuke moppen
leuke teksten raadsels
sms teksten