Jantje Moppen, Leuke Moppen Over Jantje

Bedankt voor je stem!

Zoon tegen vader: "Maar pappa, ik wil helemaal niet naar Amerika!" Vader: "Niet zeuren Jantje, door zwemmen!"

Rate Good stem Rate Bad

Jantje gaat met zijn vader en moeder naar de kerk. In de kerk zegt hij: "Mam ik moet plassen!". "Ja," zegt zijn moeder, "ga maar achter het Maria beeld". Hij achter het Maria beeld plassen en gaat weer zitten. Na een tijdje zegt hij: "Pap, ik moet poepen!" "Ja, zegt zijn vader ga maar achter het Maria beeld." Hij naar het Maria beeld. Zegt de pastoor tegen Jantje: "Heer, wat wenst u?" Jantje: "Een rol closetpapier."

Rate Good stem Rate Bad

Jantje gaat naar school en geeft een zak dropjes aan de meester. De volgende morgen komt hij binnen en de meester vraagt of hij dropjes heeft. Jantje: "Nee meester mijn konijn is dood."

Rate Good stem Rate Bad

Jantje vraagt aan opa: "Opa wanneer heeft u voor het laatst seks gehad?" Waarop opa antwoord: "1945." "Zo", zegt jantje "Dat is lang geleden." Zegt opa: "Hoezo, het is nu 19 uur 57"

Rate Good stem Rate Bad

Jantje komt thuis van school en heeft les gehad over politiek, maar begrijpt er nog steeds niks van, dus hij gaat naar zijn vader en vraagt: "Papa, wat is politiek?" "Nou", zegt vader, "Ik zal je een makkelijk voorbeeld geven... Ik ben het kapitaal ik zorg dat er brood op de plank komt, je moeder is de regering die regelt de rest van de zaken, Annie ons dienstmeisje is de arbeid die zorgt dat er gewerkt wordt en jij en je zusje zijn nog jong dus jullie zijn de toekomst." Jantje snapt er nog steeds niks van. 'S nachts hoort Jantje zijn zusje huilen dus hij denkt: ze heeft een schone luier nodig, hij gaat naar de slaapkamer van zijn ouders, maar vind daar alleen zijn moeder in diepe slaap dus wil hij haar niet storen, hij gaat naar de kamer van het dienstmeisje maar daar ziet hij zijn vader en het dienstmeisje druk in de weer dus ook hun wil hij niet storen en besluit om het zelf maar te doen. De volgende dag gaat Jantje naar zijn vader en zegt:"Nu begrijp ik wat politiek is" "O ja? vertel eens?" vraagt vader. "Nou", zegt Jantje, "Het kapitaal neukt de arbeid terwijl de regering slaapt en de toekomst mag de rommel opruimen!"

Rate Good stem Rate Bad

Jantje zit in de klas en speelt met zijn appel. De juf zegt: "Jantje als je nog een keer met je appel speelt dan pak ik hem af." Jantje gaat toch door met spelen. De juf pakt de appel af. Als de klas even later taal gaat doen vraagt de juf: "Wie kan een zin met drie fruitnamen bedenken. Jantje steekt als eerste zijn vinger op en de Juf zegt: "Jantje welke zin?" waarop jantje antwoord:" Als je mijn appel nu niet terug geeft peer ik je in je pruimen."

Rate Good stem Rate Bad

Jantje tegen de Surinaamse juf, "Juf, kent U een Surinaamse munt die met een koe begint?" De juf, peinzend en diepnadenkend antwoorde tenslotte: "Ik ken geen Surinaamse munt die met een koe begint!" Vervolgens vroeg Jantje: "Maar juf, kent u dan andere Surinaamse munten?" De juf opgelucht antwoordde: "Maar natuurlijk, ik ken stuivers, dubbeltjes, KOEartjes en..." "STOP" zei Jantje, "en u zei dat u geen Surinaamse munt kende die met een koe begint!"

Rate Good stem Rate Bad

Als Jantje bij Nederlands de klas binnen komt zegt zijn leraar Nederlands: "Jongens ga allemaal direct zitten want ik wil snel beginnen." Als iedereen dan zit zegt de leraar: "Jongens we gaan vandaag rijmen en dichten. Eerst ga ik een gedicht voorlezen en daarna gaan jullie zelf wat verzinnen." Nadat de meester het gedicht heeft voorgelezen gaan ze dus zelf aan de slag. Als ze even bezig zijn steekt Jantje plots zijn vinger in de lucht, zegt de leraar: "Ja jantje zeg het maar." Zegt jantje: "KURK IN JE KONT!" Vraag zijn leraar: "Maar Jantje wat is dat nou?" Zegt Jantje: "Nou meneer het rijmt niet maar dicht wel!"

Rate Good stem Rate Bad

Jantje: "Papa ik ga trouwen." Vader antwoord: "O, met wie?" Jantje: "Met oma." Vader antwoord: "Maar dat kan toch niet! Oma is mijn moeder." Jantje: "Nou zeg, jij bent toch ook met mijn moeder getrouwd."

Rate Good stem Rate Bad

Jantje heeft een nieuwe auto gekocht. Elke Zaterdag gaat hij naar de supermarkt om zijn boodschappen te doen. Maar elke keer als hij weer terug komt van de winkel heeft hij een bekeuring tussen zijn ruitenwissers zitten. Dat gaat nu al 3 weken aan de gang. Jantje's vriendin zegt dat hij er wat aan moet doen. De volgende Zaterdag komt Jantje thuis en vraagt zijn vriendin: "En, heb je weer een bekeuring?" "Nee" zegt Jantje. "Wat heb je gedaan dan?" vraagt de vriendin. "Nou, ik heb de ruitenwissers van de auto gehaald!"

Rate Good stem Rate Bad