Jantje Moppen, Leuke Moppen Over Jantje

Jantje zit op school en de meester heeft het over begrafenissen. Jantje let echter niet op en zit met zijn gummetje te spelen. Op een gegeven moment laat hij zijn gummetje vallen en duikt onder de tafel... Juist op dat moment vraagt de meester aan Jantje: "Jantje, wat zou jij op mijn grafsteen schrijven als ik dood ging?" Jantje ziet echter net zijn gummetje liggen en zegt: "Haha fucker, daar lig je dus!" Jij kunt toch gedachten lezen?Ja? Oh... dan moet ik mijn excuses aanbieden!

Rate Good stem Rate Bad

Jantje was aan het wenen op een brug, dan komt er een meneer en vraagt: "Wat is er jantje?" Jantje: "Iemand heeft mijn broodje in het water gegooid!" Meneer: "Met opzet?" Jantje: "Nee met kaas!"

Rate Good stem Rate Bad

"Vader!", zegt Jantje, "er is een man aan de deur met een snor." Zegt vader: "Zeg maar dat ik er al een heb!"

Rate Good stem Rate Bad

Jantje staat voor het raam en zegt opeens: oma er reed een auto voorbij. Oma zegt foei foei foei Jantje je mag geen reed zeggen, even later rijdt er weer een auto voorbij Jantje zegt: oma er bibste een auto voorbij.

Rate Good stem Rate Bad

Jantje: "Papa ik ga trouwen." Vader antwoord: "O, met wie?" Jantje: "Met oma." Vader antwoord: "Maar dat kan toch niet! Oma is mijn moeder." Jantje: "Nou zeg, jij bent toch ook met mijn moeder getrouwd."

Rate Good stem Rate Bad

Jantje loopt met zijn ouders door de dierentuin. Hij ziet 2 naaiende olifanten. Als die klaar zijn ziet hij de pik van het mannetje en vraagt aan zijn moeder: Wat is dat? En moeder zegt: Dat is niets Jantje. Dus jantje naar zijn vader en vraagt weer: Wat is dat? Dat is de olifant zijn piemel Jantje. Maar mamma zei dat het niets was! Ja, maar mamma is verwend hoor.

Rate Good stem Rate Bad

Jantje gaat bij oma en opa logeren in de vakantie.Als hij moet plassen roept hij oma en zegt;" Ik moet piesen oma" . " Maar Jantje ", zegt oma, dat is niet zo netjes zoals jij dat zegt . "Ja, maar ik moet zo nodig piesen oma " "Laten we afspreken dat je vanaf nu fluiten zegt inplaats van piesen ". Als Jantje 's nachts wakker wordt door een nare droom mag hij van opa in het bed van opa en oma komen liggen.Na een tijdje stoot hij opa aan en zegt hij dat hij nodig moet fluiten."Maar Jantje",zegt opa, " dat kan toch niet midden in de nacht, zo wordt oma nog wakker ! "Maar opa, ik moet echt heel nodig fluiten!" " Nou vooruit dan maar",zegt opa. Doe het dan maar even heel zachtjes in mijn oor .

Rate Good stem Rate Bad

Jantje zit in de klas en de juffrouw begint met een leuk taal spelletje. Juf" wie weet er een woord met de letter L" Jantje" ik juf ik heb er zelf ook een hahha Nee Jantje jij altijd met je vieze woorden Pieter zeg jij het maar " Lantaarnpaal" Goed zo en nu een woord met de letter K Jantje weer ikkke juf ik weet er een . Nee Jantje jij met je vieze woorden altijd Chantal Kameel goed zo meisje. En nu een woord met de letter B Jantje weer ikke juf ah toe nou. DE Juf denkt even na en zegt oke Jantje zeg het maar. Jantje een BABOUTER. Een babouter herhaalt de juf wat is dat. Jantje " je weet wel zo'n klein lullig kut ventje

Rate Good stem Rate Bad

Jantje zit op de wc te poepen. Als hij klaar is zegt hij tegen zijn moeder: 'Mam, wil je mijn gat afvegen?' Moeder: 'Jantje, dat heet geen gat, maar billen.' Als hij op school is, ziet Jantje een gat in het gordijn. Hij zegt tegen de meester: 'Meester, er zitten billen in de gordijnen!'

Rate Good stem Rate Bad

Jantje was bijna jarig en zijn vader vroeg aan Jantje. Wat wil je nou hebben voor je verjaardag? Jantje zei...EEN CROSSFIETS. Vader zei...nee jantje want die kost veel te duur. De volgende dag vroeg vader het weer...jantje zei EEN CROSSFIETS. Vader zei...Nee Jantje want die kost veel te duur. Jantje zei...Dan wil ik met met m'n moeder naar bed. (zo gezegd, zo gedaan). Jantje gaan naar de slaapkamer van Papa en Mama. Doet de pyjama aan van papa, en gaat naast moeders liggen. Zegt jantje, zeg vrouw...ZULLEN WE JANTJE NOU TOCH MAAR EEN CROSSFIETS VOOR Z'N VERJAARDAG GEVEN?!

Rate Good stem Rate Bad