Moppen | Leuke Moppen Over School

school=verplicht verplicht=moeten moeten=dwang dwang=slavenarbeid slavenarbeid=afgeschaft dus byebye school!!


Rate Good stem Rate Bad

De Juf komt de klas binnen en ziet een enorme snikkel op het bord staan en vraagt wie hem erop heeft getekend en Mickey staat op en zegt: "Ik juffrouw!" De juf zegt tegen Mickey: "Jij moet om 4 uur even nablijven!" Mickey zegt tegen degene die naast hem zit: "Adverteren werkt altijd!"


Rate Good stem Rate Bad

Boos stapt de onderwijzer het plein open loopt naar een van de leerlingen en zegt: "Piet ik zie dat jij staat te roken! Weet jou vader hiervan?" "Nee" zegt Piet, "Er is wel meer dat hij niet weet!" "Wat dan?" wil de onderwijzer weten. Piet: "Ik heb ook al een beetje gevrijd." "Met wie?" vraagt de onderwijzer. Piet: "Weet ik niet meer, ik was dronken."


Rate Good stem Rate Bad

Waarom zijn vissen zo slim ? Ze zwemmen in een school.


Rate Good stem Rate Bad

De onderwijzeres vraagt aan de klas: "Wat is de hoogste berg ter wereld?" Freek steekt zijn vinger op: "De Mont Blanc juf:" "dat is niet goed, Freek, maar het is fijn dat je zo actief meedenkt." Dan stelt ze de volgende vraag: "Wat is de langste rivier ter wereld?" Weer steekt Freek zijn vinger op: "De Rijn." "Ook dat is niet goed Freek, maar het is fijn dat je zo actief meedenkt." Freek zit zich hevig op te winden en piekert hoe hij de juf terug kan pakken. Er schiet hem opeens iets te binnen. Hij rommelt wat in zijn broekzak en steekt dan zijn vinger op: "Juf, ik heb een vraag voor u. Het is hard als hout en heeft een rode kop, wat is dat?" De juf krijgt een rode kleur en zegt: "Maar Freek, zoiets vraag je toch niet!" Zegt Freek: "Waarom niet, ik bedoel een lucifer juf. Maar het is fijn dat u zo actief meedenkt!"


Rate Good stem Rate Bad

Er zitten 2 bomen in de klas. Vraagt de een aan de ander: "Wanneer worden we geschorst?"


Rate Good stem Rate Bad

Het einde van het schooljaar nadert. De lerares heeft de cijfers al ingeleverd. Alle kinderen zijn rusteloos omdat er echt niets meer te doen valt, en het al aan het einde van de dag is. De lerares zegt: "Degene die de vraag die ik stel goed beantwoordt, kan vandaag vroeger naar huis." Johnny zegt in zichzelf: "Mooi, ik wil hier weg. Ik ben slim, ik zal antwoord geven op de vraag." De lerares vraagt: "Wie zei: 'Four Score and Seven Years Ago'?" Voordat Johnny zijn mond open kan doen, zegt Susie: "Abraham Lincoln" De lerares zegt: "Dat is goed Susie. Je kan gaan." Johnny wordt kwaad, omdat Susie de vraag eerder beantwoordde. De lerares vraagt: "Wie zei: 'I Have a Dream'?" Voor Johnny zijn mond open kan doen, zegt Mary: "Martin Luther King" "Dat is goed Mary, je kan ook gaan." Johnny werd kwader. Mary antwoordde de vraag eerst! De lerares vraagt: "Wie zei: 'Ask not, what your country can do for you'?" Voordat Johnny zijn mond open kon doen, zei Nancy: "John Kennedy" Dat is goed Nancy, je kan ook gaan." Johnny werd nu pas echt kwaad. De lerares draait zich om naar het bord en Johnny zegt: "Ik wou dat die bitches hun monden dicht hielden!" Wie zei dat?!", roept de lerares. Johnny zegt: "Bill Clinton, kan ik nu weg?"


Rate Good stem Rate Bad

Blonde juffrouw Maaike, die met haar schoolklas (derde klas) op schoolreisje gaat, staat op het station. De een na de andere trein komt en rijdt weg zonder dat zij instappen. Na de zoveelste trein zegt juf Maaike tegen de kinderen: "Oke jongens, het is mooi geweest. Als de volgende trein arriveert stappen we gewoon in. Ook als er weer alleen maar eerste en tweede klas op staat!"


Rate Good stem Rate Bad

'Hoe wordt iemand genoemd die steelt?' vraagt de onderwijzer aan Gert. Gert haalt de schouders op. Hij weet het niet. 'Kijk, Gert, beeld je even in dat ik mijn hand in jouw zak steek en er een briefje van honderd uithaal, wat ben ik dan?' Gert kijkt de onderwijzer opgetogen aan en zegt: 'Een tovenaar, meester!'


Rate Good stem Rate Bad

"Kris, kun jij een voorbeeld geven van het spreekwoord 'Eerlijk duurt het langst'?", vraagt de juf. "als ik mijn sommen overschrijf van Erik, dan duurt het kort. Maar als ik ze eerlijk zelf maak, dan duurt het lang."


Rate Good stem Rate Bad

leuke teksten
Leuke moppen
leuke teksten raadsels
sms teksten