Moppen | Leuke Moppen Over School

De onderwijzeres vraagt aan de klas: "Wat is de hoogste berg ter wereld?" Freek steekt zijn vinger op: "De Mont Blanc juf:" "dat is niet goed, Freek, maar het is fijn dat je zo actief meedenkt." Dan stelt ze de volgende vraag: "Wat is de langste rivier ter wereld?" Weer steekt Freek zijn vinger op: "De Rijn." "Ook dat is niet goed Freek, maar het is fijn dat je zo actief meedenkt." Freek zit zich hevig op te winden en piekert hoe hij de juf terug kan pakken. Er schiet hem opeens iets te binnen. Hij rommelt wat in zijn broekzak en steekt dan zijn vinger op: "Juf, ik heb een vraag voor u. Het is hard als hout en heeft een rode kop, wat is dat?" De juf krijgt een rode kleur en zegt: "Maar Freek, zoiets vraag je toch niet!" Zegt Freek: "Waarom niet, ik bedoel een lucifer juf. Maar het is fijn dat u zo actief meedenkt!"
Rate Good stem Rate Bad
Waarom zijn vissen zo slim ? Ze zwemmen in een school.
Rate Good stem Rate Bad
De juf vraagt de kindertjes iets over zichzelf te vertellen. Marietje: 'Ik woon in Haarlem', de juf zegt: 'Dat is leuk marietje!'. Jantje is de volgende die iets mag vertellen. Jantje zegt:'De mijne is 20 cm!' De Juf is nu wel erg boos en zegt; 'Jantje, blijf jij maar na!', waarop Jantje zegt, 'Tja dat dat dacht ik al.....'
Rate Good stem Rate Bad
Een school is net een oceaan. Elk uur een andere kwal.
Rate Good stem Rate Bad
In groep drie besluit de juffrouw dat omdat de kinderen nu groter zijn ze geen babywoordjes meer te laten gebruiken. Ze vraagt aan Liesje wat ze in het weekend heeft gedaan. Het meisje antwoordt dat ze naar nana is geweest. "Nee," zegt de juf, "we zouden nu grote mensen-woordjes gebruiken, dus je bent naar je grootmoeder geweest." Ook vraagt ze aan Jantje wat hij het weekend heeft gedaan. Hij antwoordt dat hij met de tsjoek tsjoek is geweest. "Nee," antwoordt de juf, "je was met de trein. Denk erom dat je grote mensen-woorden gebruikt." Dan vraagt ze aan Peter wat hij heeft gedaan. "Ik heb een boek gelezen", zegt het ventje. "Kijk, dat is geweldig", zegt de juf. "Vertel eens... welk boek heb je gelezen?" Trots zegt het mannetje: "Van Winnie de Shit."
Rate Good stem Rate Bad
Een professor anatomie geeft les. Tegen zijn studenten vertelt hij:'De belangrijkste regel is om nooit vies te zijn van zijn job'. Om zijn studenten te overtuigen, steekt hij zijn vinger in 't gat van een lijk en likt er aan. De studenten vinden het allemaal walgelijk, maar doen het ook, één voor één. Nadien vertelt de professor verder: 'Een tweede belangrijke regel is dat je altijd heel aandachtig moet zijn. Ik heb mijn wijsvinger erin gestopt, maar mijn middenvinger afgelikt.'
Rate Good stem Rate Bad
Hoe noem je een student zonder vriendin? Een Handbal!
Rate Good stem Rate Bad
Op de medische faculteit aan de Vrije Universiteit, Amsterdam, worden geregeld praktica gehouden voor de studenten gynaecologie, waarbij een naakte vrouw voorwerp van studie is. Als er een dergelijk prakticum zit aan te komen, is dat meestal weken tevoren reeds bekend onder de studenten. Op een goede dag vertelde een professor tijdens een dergelijk prakticum over vleesbomen in de baarmoeder. Geen van de studenten wilde bij die vrouw voelen hoe dat aanvoelt. De professor wees een jongen aan. Toen deze zijn hand bij de vrouw naar binnen had gestoken, vroeg de professor hoe het aanvoelde. "Nat, warm en zacht", zei de jongen. "Heb je daar geen medische termen voor?", vroeg de professor. "Nee," antwoordde de jongen, "ik studeer rechten."
Rate Good stem Rate Bad
Een juffrouw wijst de VS aan op een kaart en vraagt aan haar Belgische klas:"Welk land is dit?" "België" "Nee" "Finland" "Nee" "Nederland" "Nee" En dan zegt Polleke: "Amerika" Juffrouw: "Heel goed Polleke. En Sjefke wie heeft Amerika ontdekt?" Sjefke: "Polleke"
Rate Good stem Rate Bad
school=verplicht verplicht=moeten moeten=dwang dwang=slavenarbeid slavenarbeid=afgeschaft dus byebye school!!
Rate Good stem Rate Bad