School Moppen, Leuke Moppen Over School

Bedankt voor je stem!

Onderwijzer: "Miesje, vandaag gaan we zinnen maken met persoonlijke voornaamwoorden: ik, jij, hij, wij, jullie, zij. Bijvoorbeeld je vader zegt: "Ik ga uit." Wat zegt je moeder dan?" Miesje: "Jij blijft thuis!".

Rate Good stem Rate Bad

Meester staat voor de klas en hij heeft gemerkt dat er gisteren met hun werk van elkaar hebben afgekeken. Hij is heel boos op de kinderen. Nou staat die volgende dag voor de klas en hij vraagt aan de kinderen: "Wie gek is moet op staan." Nou niemand staat op maar na een tijdje wachten gaat toch Piet op staan. Nou meester weet natuurlijk al waarom hij opstaat (hij heeft afgekeken). Nou vraagt hij met een glimlach aan Piet: "Waarom sta jij op?" Dan zegt Piet: "Ik vind het zielig, anders staat u alleen voor de klas!"

Rate Good stem Rate Bad

De onderwijzeres vraagt aan de klas: "Wat is de hoogste berg ter wereld?" Freek steekt zijn vinger op: "De Mont Blanc juf:" "dat is niet goed, Freek, maar het is fijn dat je zo actief meedenkt." Dan stelt ze de volgende vraag: "Wat is de langste rivier ter wereld?" Weer steekt Freek zijn vinger op: "De Rijn." "Ook dat is niet goed Freek, maar het is fijn dat je zo actief meedenkt." Freek zit zich hevig op te winden en piekert hoe hij de juf terug kan pakken. Er schiet hem opeens iets te binnen. Hij rommelt wat in zijn broekzak en steekt dan zijn vinger op: "Juf, ik heb een vraag voor u. Het is hard als hout en heeft een rode kop, wat is dat?" De juf krijgt een rode kleur en zegt: "Maar Freek, zoiets vraag je toch niet!" Zegt Freek: "Waarom niet, ik bedoel een lucifer juf. Maar het is fijn dat u zo actief meedenkt!"

Rate Good stem Rate Bad

Het einde van het schooljaar nadert. De lerares heeft de cijfers al ingeleverd. Alle kinderen zijn rusteloos omdat er echt niets meer te doen valt, en het al aan het einde van de dag is. De lerares zegt: "Degene die de vraag die ik stel goed beantwoordt, kan vandaag vroeger naar huis." Johnny zegt in zichzelf: "Mooi, ik wil hier weg. Ik ben slim, ik zal antwoord geven op de vraag." De lerares vraagt: "Wie zei: 'Four Score and Seven Years Ago'?" Voordat Johnny zijn mond open kan doen, zegt Susie: "Abraham Lincoln" De lerares zegt: "Dat is goed Susie. Je kan gaan." Johnny wordt kwaad, omdat Susie de vraag eerder beantwoordde. De lerares vraagt: "Wie zei: 'I Have a Dream'?" Voor Johnny zijn mond open kan doen, zegt Mary: "Martin Luther King" "Dat is goed Mary, je kan ook gaan." Johnny werd kwader. Mary antwoordde de vraag eerst! De lerares vraagt: "Wie zei: 'Ask not, what your country can do for you'?" Voordat Johnny zijn mond open kon doen, zei Nancy: "John Kennedy" Dat is goed Nancy, je kan ook gaan." Johnny werd nu pas echt kwaad. De lerares draait zich om naar het bord en Johnny zegt: "Ik wou dat die bitches hun monden dicht hielden!" Wie zei dat?!", roept de lerares. Johnny zegt: "Bill Clinton, kan ik nu weg?"

Rate Good stem Rate Bad

Een juffrouw wijst de VS aan op een kaart en vraagt aan haar Belgische klas:"Welk land is dit?" "België" "Nee" "Finland" "Nee" "Nederland" "Nee" En dan zegt Polleke: "Amerika" Juffrouw: "Heel goed Polleke. En Sjefke wie heeft Amerika ontdekt?" Sjefke: "Polleke"

Rate Good stem Rate Bad

Een school is net een oceaan. Elk uur een andere kwal.

Rate Good stem Rate Bad

Op een middelbare school hangt onder sommige kapstokken een bordje met de tekst: 'Alleen voor leraren'. Een paar dagen later heeft iemand er onder geschreven: 'Maar je mag er ook je jas aan ophangen'.

Rate Good stem Rate Bad

Een professor anatomie geeft les. Tegen zijn studenten vertelt hij:'De belangrijkste regel is om nooit vies te zijn van zijn job'. Om zijn studenten te overtuigen, steekt hij zijn vinger in 't gat van een lijk en likt er aan. De studenten vinden het allemaal walgelijk, maar doen het ook, één voor één. Nadien vertelt de professor verder: 'Een tweede belangrijke regel is dat je altijd heel aandachtig moet zijn. Ik heb mijn wijsvinger erin gestopt, maar mijn middenvinger afgelikt.'

Rate Good stem Rate Bad

Leraren vergissen zich nooit, want vergissen is menselijk.

Rate Good stem Rate Bad

Meester: Kent iemand een uitgestorven vogel? Bas: Ik meneer! Onze kanarie, want die is gisteren door de kat opgegeten.

Rate Good stem Rate Bad