School Moppen, Leuke Moppen Over School

Bedankt voor je stem!

Onderwijzer: "Miesje, vandaag gaan we zinnen maken met persoonlijke voornaamwoorden: ik, jij, hij, wij, jullie, zij. Bijvoorbeeld je vader zegt: "Ik ga uit." Wat zegt je moeder dan?" Miesje: "Jij blijft thuis!".

Rate Good stem Rate Bad

Een professor anatomie geeft les. Tegen zijn studenten vertelt hij:'De belangrijkste regel is om nooit vies te zijn van zijn job'. Om zijn studenten te overtuigen, steekt hij zijn vinger in 't gat van een lijk en likt er aan. De studenten vinden het allemaal walgelijk, maar doen het ook, één voor één. Nadien vertelt de professor verder: 'Een tweede belangrijke regel is dat je altijd heel aandachtig moet zijn. Ik heb mijn wijsvinger erin gestopt, maar mijn middenvinger afgelikt.'

Rate Good stem Rate Bad

Meester staat voor de klas en hij heeft gemerkt dat er gisteren met hun werk van elkaar hebben afgekeken. Hij is heel boos op de kinderen. Nou staat die volgende dag voor de klas en hij vraagt aan de kinderen: "Wie gek is moet op staan." Nou niemand staat op maar na een tijdje wachten gaat toch Piet op staan. Nou meester weet natuurlijk al waarom hij opstaat (hij heeft afgekeken). Nou vraagt hij met een glimlach aan Piet: "Waarom sta jij op?" Dan zegt Piet: "Ik vind het zielig, anders staat u alleen voor de klas!"

Rate Good stem Rate Bad

Een juffrouw wijst de VS aan op een kaart en vraagt aan haar Belgische klas:"Welk land is dit?" "België" "Nee" "Finland" "Nee" "Nederland" "Nee" En dan zegt Polleke: "Amerika" Juffrouw: "Heel goed Polleke. En Sjefke wie heeft Amerika ontdekt?" Sjefke: "Polleke"

Rate Good stem Rate Bad

Op een middelbare school hangt onder sommige kapstokken een bordje met de tekst: 'Alleen voor leraren'. Een paar dagen later heeft iemand er onder geschreven: 'Maar je mag er ook je jas aan ophangen'.

Rate Good stem Rate Bad

"Kan iemand me vertellen wat een doorzichtig lichaam is?", vraagt de onderwijzer. "Een lichaam waar je doorheen kunt kijken, meester." "Goed. Kan iemand me daar een voorbeeld van geven?" "Een sleutelgat, meester."

Rate Good stem Rate Bad

In groep drie besluit de juffrouw dat omdat de kinderen nu groter zijn ze geen babywoordjes meer te laten gebruiken. Ze vraagt aan Liesje wat ze in het weekend heeft gedaan. Het meisje antwoordt dat ze naar nana is geweest. "Nee," zegt de juf, "we zouden nu grote mensen-woordjes gebruiken, dus je bent naar je grootmoeder geweest." Ook vraagt ze aan Jantje wat hij het weekend heeft gedaan. Hij antwoordt dat hij met de tsjoek tsjoek is geweest. "Nee," antwoordt de juf, "je was met de trein. Denk erom dat je grote mensen-woorden gebruikt." Dan vraagt ze aan Peter wat hij heeft gedaan. "Ik heb een boek gelezen", zegt het ventje. "Kijk, dat is geweldig", zegt de juf. "Vertel eens... welk boek heb je gelezen?" Trots zegt het mannetje: "Van Winnie de Shit."

Rate Good stem Rate Bad

Meester: Kent iemand een uitgestorven vogel? Bas: Ik meneer! Onze kanarie, want die is gisteren door de kat opgegeten.

Rate Good stem Rate Bad

Een lerares basisonderwijs start op een nieuwe school in Amstelveen. En op de eerste dag probeert ze een goede indruk na te laten op de mannetjes, dus begint ze over voetbal, vertellende dat ze een Ajax fan is. Ze vraagt de leerlingen hun hand op te steken als ze ook Ajax supporter zijn. En ja hoor, al die pollekes massaal de lucht in, behalve eentje... Dus de lerares vraagt: "Waarom steek jij je hand niet op?" Jantje antwoordt: "Omdat ik geen Ajax- supporter ben." De lerares helemaal verbouwereerd, bijna in shock, vraagt dan op gemene toon: "En van wie ben jij dan wel supporter misschien? Jantje: " wel, ik ben een RKC fan en ben er TROTS op!" De lerares kon haar oren niet geloven en vroeg hoe het kwam dat hij RKC fan was. De kleine: "Omdat mijn moeder en vader RKC supporters zijn, dus ben ik dat automatisch ook." De lerares, die duidelijk geïrriteerd is, zegt: "Maar dat is toch geen REDEN om RKC fan te zijn? Je hoeft toch niet altijd zoals je moeder of je vader te zijn? H?, want stel dat je moeder een hoer is en je vader een drugsverslaafde, wat zou jij dan opeens zijn?!" De kleine droogweg met een fijn lachje: "Dan zou ik FEYENOORD-supporter zijn!"

Rate Good stem Rate Bad

Een tijd geleden heeft een knappe blondine haar welgevormde lichaam aan een medische faculteit vermaakt. De heren studenten hebben maar niet op haar overlijden gewacht. Ze hebben haar lichaam inmiddels al in gebruik genomen.

Rate Good stem Rate Bad